belki ilginizi çeker
  1. · 7 nisan 2009 eskişehirde biz yaptık oldu zirvesi
  2. · nickten tip tahayyülü
  3. · ilk zirve korkusu
  4. · karşıyakalı sözlük yazarları
gündem
  1. · thierry henry
  2. · annenin gençlik fotoğrafları
  3. · dinde zorlama yoktur
  4. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  5. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  6. · sözlük yazarlarının itirafları
  7. · tahrik edici erkek kokuları
  8. · soul sacrifice
  9. · ey vatan

bluemero  

1. altıncı nesil hoşgelmiş yazar. bir dost aynı zamanda.
    o ki kendini kötü hissettiği her anda yanında olunası, gizlediği yaralarını sarmak için bir ömür adanılası insan.
    (bu kadar yürekten çağırma beni, 31.01.2009 19:27)
  2. eskişehir'de biz yaptık oldu zirvesinde tanıştığım yazar. çok sevimli, hoş sohbet yazar. daha yeni tanışmamıza rağmen bi köşede hemen dedikodumuzu da yaptık. kadın milleti değil mi işte bir araya gelince * kendisini tanıdığım için mutluyum.
    (bir martıyım ben, 08.04.2009 00:51)
  3. biz yaptık oldu zirvesinde tanıma fırsatı bulduğum sempatik sıcak kanlı yazar.
    nickiyle uyumlu olabilir mavi giyiyordu.
    (nickealdanma, 08.04.2009 00:57 ~ 00:57)
  4. zirvede tanışma fırsatı bulduğum son derece sevecen birisi. iyi ki tanıdım
    (arsenlupen, 08.04.2009 13:59)
  5. zirve öncesi nametagleri hazırlarken ufak bir kaza sonucu sağ elimin işaret parmağından bulaşan birkaç damla kan bluemeronun nametagine bulaşınca "benimki neden böyle pis " gibi bir tepkiyle karşılaşacağım korkusuyla geldim zirveye. ama o o kadar tatlı ve sempatik bir yazar ki onu görünce asla böyle bir tepki vermeyeceğini hissettim* tanıştığıma çok çok memnun oldum. kanım sana feda olsun *
    (blackberry86, 08.04.2009 16:54)
  6. iki eylül kampüsü ile alakasının olduğunu öğrendiğim yazar.

bu arada eskişehir'de ne zaman zirve oldu da benim haberim yok yahu?
    (hashus1099, 12.04.2009 01:07)
  7. 9 mayıs 2009 eskişehirde lunapark zirvesinin lunapark etabına son anda yetişip o andan itibaren ciddi ve felsefik muhabbetlerin aranılan siması haline gelen, ertesi günü de istanbul'daki başka bir zirvede geçiren zirvesever insan.
    (janny, 11.05.2009 00:40)
  8. sağ tarafta çılgınca eğlenen insanlar varken sol tarafta oturmuş ciddi ciddi konuşan iki kişi vardı. etraflarındakiler değişim gösterdi. her yeni gelen bi' yerinden yakalayıp konuşulanları fikirlerini söyledi gitti. o iki kişinin yol göstericiliğiyle süregitti konuşmalar.
    baktığım yerlerden bakıp, görüyor. misafiri olacağım, misafirim olacak.
    (nilay, 12.05.2009 12:29)
  9. oturup adam gibi sohbet etmek için doğru bir tercih ve tam bir izmir hatunu...
    (vi veri veni versum vivus vici, 13.05.2009 18:38)
  10. yeni evini böcek istilasını yok etmek adına soykırım faaliyetlerini büyük bir hızla sürdürüyor . ben bu kızdan korkuyorum arkadaş . evine yatılı gelsek bizi de haşlayarak öldürür alimallah * *
    (edepsiz koala, 03.08.2009 19:22)
  11. an itibariyle kendisine katil demiş olmamı sevdiğini söylemiş yazar kişisi *

(bkz: korkuyorum sözlük)
    (edepsiz koala, 03.08.2009 19:25)
  12. o tatlı tebessümleriyle birlikte, kendisine iki gün daha eşlik edebilme imkanını kaçırdığımdan dolayı, şimdilerde bana bunun pişmanlığını fazlasıyla yaşatarak ''bak keşke'' ler söyleme sebebim.
    ama olsun yine gelsin, önünde dersleri koşturmasın bu sefer. varsın adı geçmesin yoklamada ama burda olsun. yine üşürsem belki, üzerimi örtecek başka eller aramayayım. beceremediğimi gördü nede olsa* ve sonra kırmızımda yeşilimde aklıma gelip kendisini arattırmasın.*
    (phillytominny, 14.10.2009 23:54)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil