belki ilginizi çeker
  1. · bulanti
  2. · soul salsa soul
  3. · itü sözlük radyosu
  4. · mallıkta sınırları zorlamak
  5. · blue note
  6. · when the levee breaks
  7. · boulevard
  8. · lee morgan
  9. · the battle of evermore
  10. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  2. · sözlük yazarlarının hayalleri
  3. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  4. · okan bayülgen
  5. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  6. · sözlük yazarlarının itirafları
  7. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  8. · günümüz türk şiirinden harika dizeler
  9. · öss 2007

blue note  

sayfa  / 2
  1. (bkz: blue note records)
    (azureel, 01.09.2006 16:58)
  2. bu hafta 12 kasım günü kaybettiğimiz mitch mitchell üstadın anısına bol bol hendrix çalacak olan programdır.
    (bulanti, 14.11.2008 21:41)
  3. sadık dinleyicileriyle bir yayını daha geride bırakmış olan programdır.

dj notu: bol bol "blue note" sunmaya çalıştım bu hafta da. evrensel bir dil olan müzikle olsun, düşünsel bağlamda olsun sizlerle bir şeyler paylaşabildiysem ne mutlu bana. teşekkür ederim yeniden. bir dahaki hafta bir aksilik olmazsa yeniden görüşmek üzere...
    (bulanti, 06.12.2008 03:31)
  4. led zeppelin öğretiyor an itibariyle. ben 6 yaşımdan beri led zeppelin dinliyorum ulan diyenler bile dinlemeli, dinletmeli.
    (galear, 10.01.2009 00:51)
  5. geçen cuma yapamadığı yayını bu geceki kaçak yayınıyla telafi etmeye çalışmış programdır.

dj notu: led zeppelin özel yayınlarının 3. bölümü kaçak yayın olmaz ise bir sonraki yayın saatinde yayımlanacak. ayrıca grup tematikli programlar devam edecek. dinleyen tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim.
    (bulanti, 20.01.2009 03:40)
  6. bu gece led zeppelin özel yayını 3. bölümüyle karşınızda olacak programdır. isteklerinizi programdan evvel ya da program esnasında bildirebilirsiniz. physical graffiti albümü ile devam edip coda'ya ulaşmaya çalışacağım bu programda.

ek: blue note programı cuma geceleri 01-03 arasında yayında bu arada. bunu da merak edenler için söylemek gerekir.
    (bulanti, 23.01.2009 22:58 ~ 23:00)
  7. aa ne güzel led zeppelin diye girip başından kalkamadığım, şarkı aralarında verilen bilgilerle led zeppelini bir daha öğrendiğim, uğruna uykusuzlukla savaştığım radyo programı. arada led zeppelinin daha the new yardbirds iken alınmış bir kaydını dinlenilmiş, dumurlardan dumurlara uçulmuştur
    (göster bakalım kaynanalar hamamda nasıl bayılır, 24.01.2009 03:33)
  8. sözlük radyomuzun en kral programlarından. dj'i bulanti'dir. kendisi "sıradaki şarkı şundan geliyor, şunun için geliyor, iyi dinlemeler" deyip geçiştirmez. çaldığı müzik hakkında engin bilgilere sahip biridir. en azından benim dinlediğim bütün yayınlarda böyle olmuştur. her şarkı anonsu öncesi hangi albümden olduğunu söyler, hakkında anektodlar anlatır, grup hakkında güzel bilgiler verir vs... dinlemekten gayet keyif alırsınız kısacası. ki kendisinin beni pink floyd özel yayınıyla 6 saat sözlük radyosuna kilitlemişliği de vardır. (yayın 9 saat sürmüştü. bu alanda bir rekordur.)

müzik üstüne güzel şeyler öğrenebileceğiniz bir program. öğretici dediysem sıkıcı değildir. dj'imiz arada espiri de yapar, gayet de düzgün ve akıcı konuşur*. dinleyiniz, dinletiniz.
    (ceyyar kermit, 24.01.2009 03:40)
  9. kaçakta.
    (blackfield, 08.02.2009 16:03)
  10. şu anki kaçak yayınının devam etmesini şiddetle istediğim program. sonlara doğru dinleyici sayısı arttı zaten keşke devam edebilse.

edit: devam etti, bizleri de çok mutlu etti.
    (krizantem, 08.02.2009 16:45 ~ 09.02.2009 22:47)
  11. dün geceki programda miles davis ve kind of blue'su ile başlayıp "sevgililer günü ne lan" hususuyla devam edip, modernleşme-insan-müzik üçgeni ile devam edip, biraz the beatles, hendrix ve bob marley ile kapanan programdır.

dj notu: sabah 5 e kadar beni yalnız bırakmayan neredeyse 14-15 dinleyicinin her birine tekrar teşekkürü bir borç bilirim.
    (bulanti, 14.02.2009 19:20)
  12. şu anda itü sözlük radyosunda kaçakta olan ve sürmesini dilediğim;

itü sözlük radyosu'nun blues ve rock n roll dinamosu. "lan cream istesem mi? acaba" diye çekincem yok. paldır küldür cream, ten years after, yardbirds, joe cocker falan isteyebileceğim. rahatladım, gevşedim, röpdaşambırımı giydim elimde şarap kadehini alıp felsefe falan yapıyorum şu an. öte yandan daha önce duyulmamış konser performansları, albümlerden mini (mini mi? ne minisi, dj albümün künyesini sayıyor. öyle ki yakında albümün kaydedildiği stüdyo'nun tuvaletçisinin adını da söyleyecek. ayrıca dj'i arkadaşım) bilgilerle cehaletten kurtuluyoruz, topluca sevgi pınarlarına akıyoruz, auralarımız açılıyor, çakralarımızın çapı traktör şambriyeli kadar genişliyor falan.

korkmadan istek yapıyorum, misal dün akşam "abi miles davis - spanish key çalar mısın?" dedim çaldı, kaçak yayın playlist'ini ziktim attım. dayak yemedim ya da msn'den terlik falan gelmedi..

dinlenesi, interaktif rock n roll ve blues kütüphanesi.
    (blackfield, 15.02.2009 21:34)
  13. an itibariyle bileydim çalıyor... saykodeliğin dibine vurduk gece gece...

edit: an itibariyle hugo'nun amına koymuştur.
    (manbearpig, 21.02.2009 03:00 ~ 03:43)
  14. ne dinliyorum özelliğim açıkken aniden ibrahim tatlıses ve mahmut tuncer düeti olan bileydim adlı eseri çalarak msn listemdeki arkadaşların gözündeki karizmama karizma katmış progam. teşekkürler blue note, teşekkürler bulanti*.
    (maglor, 21.02.2009 03:04)
  15. an itibariyle camel'dan lady fantasy çalan program. müzikal ziyafet isteyen radyoyu açsın, başka bir şey demiyorum.
    (phoarbix, 21.02.2009 22:32)
  16. radyonun en sağlam rock programlarından blue note yeni yayın döneminde her hafta cumayı cumartesiye bağlayan gecede 01.00-03.00 arası tüm rockseverleri bekliyor.

(bkz: itü sözlük radyosu)
    (bkz: bulanti)
    (iao, 07.03.2009 11:55 ~ 11:56)
  17. 90 lık karışık kaset yayını olamadığından bulantidicey kişisinin ele geçirdiği ve kendisini mecburen hep benim playlistimdeki parçaları çalmak zorunda hisseden melek bir diceye sahip program. bir nevi 90 lık karışık kaset tadında bir yayın oluyor bu gece. tek fark anons yapan ses nymphadoranın değil bulantinın.

iyi dinlemeler!
    (nymphadora, 22.03.2009 20:35)
  18. bildiğin plak satan dükkan gibi..
    öyle spontane bir havası var bu programın, seviyoruz.
    (blackfield, 04.04.2009 01:52)
  19. diceyi bulanti ya "olm bu gece güzel bi yayın yap yeaa" diye ufak(!) çapta bir istekte bulundum ama bildiğin sıkıcı bu program. bir kutu dondurma üstü yarım litre kola içtim uyanık kalmak için ama ııh çare etmedi, haketen çok sıkıcı.

diceye sesleniyorum buradan, "hocam nolur uyutma artık".

çoksel edit: serzenişim işe yaradı ortam kopuyor eheyy.
    (nymphadora, 18.04.2009 01:55 ~ 02:05)
  20. janis joplin çalarken mantı yeme isteği uyandıran program.
    3 redbull, 2 litre kola, bir tansiyon ilacı ve iki fıs fıs halen ayaktayım.

"ver mustafa ver, dağılım çekesim var lan"
    (blackfield, 18.04.2009 02:05)
  21. acdc çalarak 2 ağrı kesici hap, 3 bardak ayran içmeme rağmen beni ayakta tutan program.
    (lorenzen, 18.04.2009 02:08)
  22. acdc 'den what do you do for money honey çalarak 2 ağrı kesici, yarım litre kola, bir kutu dondurmanın üstüne bir de kahve içirten harika program!!

seviyorum evet!

ne kadar da midesiz olduğumu bana tekrar anımsatan program. teşekkürler bulanti.
    (nymphadora, 18.04.2009 02:12 ~ 02:13)
  23. her yayınında bize yeni şeyler öğreten program. dinlemeyenlere bile blues'u sevdirecek gibi.

o değil de bu hafta camel çaldı ya, kalbimi kazandı iyice.

hem dj'i de iyi çocuktur, severim.
    (hayri potur, 30.05.2009 02:33)
  24. yaklaşık iki saattir uyumama engel olan programdır. fazla yabancı müzik dinlemeyişimle beraber böyle bir arşiv nasıl çalınır düşünmekteyim.
    şikayetçiyim, evet.
    (ania, 30.05.2009 02:40)
  25. gece gece hard blues takılan programdır. sıcacık yatağımdan, pofuduk rüyalardan beni kaldırıp radyoya yönlendiren de iğrenç bir dj'e sahiptir. *

yeni afişi de pek hoş olmuş, güle güle kullansın.

iyi dinlemeler!
    (nymphadora, 21.08.2009 03:49 ~ 04:01)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil