belki ilginizi çeker
  1. · blowjob
  2. · orgasm
  3. · blopjop
  4. · blopjob
  5. · hülya avşar
  6. · sex on the beach
  7. · iki genç kız
  8. · hand job
  9. · orospunun parasını kredi kartıyla ödemek
  10. · oral seks sırasında dinlenecek şarkılar
gündem
  1. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  2. · google wave
  3. · the twilight saga new moon
  4. · yaran diyaloglar
  5. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  6. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  7. · ibrahim üzülmez
  8. · izlenesi youtube videoları
  9. · fantastik sevişme mekanları

blow job  

1. her shot yarısına kadar yavaşça irish cream ile doldurulur.daha sonra 3/4 ü dolacak kadar votka ilave edilir.en üste ise cream eklenir.shotlar içerisindeki içecek eller kullanılmadan, ağız aracılığı ile dikilip tüketilmelidir.
    (marla singer, 23.05.2004 01:57)
  2. (bkz: blowjob)
    (creepingdeath, 14.04.2005 17:08)
  3. geçen yaz beni rezil eden içecek.üzerindeki bol krema yüzünden görmemişim.ota boka balıklama dalarsan olacağı budur.mönüde ismini görünce neye benzediğini merak etmez olaydım.aslında b52 istedi biri,ben de inat olsun diye aldım elime mönüyü.böylece gelişti.ama ne üst baş kaldı,ne şan şeref.
    (fitnefücur, 01.03.2007 23:56 ~ 23:56)
  4. (bkz: orgasm) *
    (bkz: sex on the beach) * *
    (kunduz, 03.04.2007 23:25)
  5. (bkz: blow jump)
    (zeus, 03.04.2007 23:27)
  6. (bkz: blopjop)
    (bkz: hülya avşar)

kutluğ ataman ile iki genç kız filmi hakkında yapılan bir röportajdan;

bana, bu filmde sizi şaşırtan şeyi söyler misiniz?
    kutluğ ataman: hülya avşar'ın oral seks yaptığı sahneyi kabul etmesi! en çok buna şaşırdım.

nasıl ikna ettiniz?
    kutluğ a.: hülya avşar senaryoyu okumuş. bir kafede buluşmuşuz. kabul edip etmeyeceği belli değil. filmin başında da bir kalantorla leman karakterinin (hülya avşar'ın oynadığı) seks sahnesi var. sevişme diyemem, daha çok bir seks sahnesi! ağır çalışma! oral seks yapıyorlar.

eee?
    kutluğ a.: "merhaba, merhaba." oturduk. "kutluğ bey" dedi "bu blopjob (blow job'u yani oral seksi kastediyor) mu ne diyorlar. siz bu blopjob'dan koymuşsunuz. bu benim bildiğim bir şey değil. nasıl yapılacağını bilmem. bunu bana göstereceksiniz, değil mi" dedi. ben tabii kaldım. beni tiye mi alıyor diye bakıyorum. "bunca zaman, hayalimde hep hülya avşar'la konuşmak vardı. sonunda da bu şansı yakaladım. aklıma her şey gelirdi ama konuşacağımız ilk konunun oral seks olacağı asla gelmezdi" dedim.
    (ynitm ynits, 03.04.2007 23:40 ~ 23:41)
  7. "ıt would be nice to have a blow job" diye başlayan ve "ıt would be nice to have a blow job from your mum" diye sona eren blink 182 şarkısı
    (headache, 08.02.2009 00:57)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil