görseller
blowblow
blowblow
belki ilginizi çeker
  1. · pablo escobar
  2. · blowjob
  3. · pablo escobar
  4. · ölmeden önce izlenmesi gereken filmler
  5. · the beach boys
  6. · unutulmayan filmler
  7. · kurtlar vadisi terör
  8. · kumar
  9. · arşivlenmesi gereken filmler
  10. · heather nova
gündem
  1. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  2. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  3. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  4. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  5. · aşk
  6. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  7. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  8. · said nursi
  9. · nissan micra

blow  

1. izlerken uyuyakaldığım için üzgün olduğum insanı beyaz işine yönlendiren yapıt
    (little pumpkin, 23.04.2004 16:35)
  2. (man on the moon, 18.11.2005 18:44)
  3. ibrahim tatlıses'in yan rolde göründüğü film

(bkz: pablo escobar)
    (kornish, 24.11.2005 00:23)
  4. bomba başlayıp klasik biten bir filmdir. gene de güzeldir ama muhteşem falan değildir. özellikle adamın 80 kere hapise girmesi herkesten kazık yemesi durumu "gene mi .mına koyim" dedirtir. ama colombia'nın da ne verimli topraklara sahip olduğu bir kez daha anlaşılır. johny deep'in annesi rolündeki kişi, dehşet rol yapmıştır. bol küfür yese de izleyici tarafından, takdir edilir.
    (marla singer, 21.01.2006 20:04)
  5. kelime anlamı olarak bakıldığında, argoda kokainin ismiymiş.
    amerika'yı kokain ile tanıştıran george jung'un gerçek hikayesini anlatan film. güzel ve sürükleyici, sıkmadan anlatılan bir hikayesi vardır. uyuşturucu satıcısı leş bir insan olan george'a asla antipati besleyememiz, filmin yönetmeni ted demme ve senaristlerin şirinliğinden olsa gerek. dünya tatlısı johnny depp'i sarışın gördük, çiçek çocuk olarak saçlarına hayran kaldık, e zaten hastayız, bu yüzden de olabilir george amca'dan nefret edemememiz..
    filmle ilgili bir dip not: yönetmen de zaten coco bağımlısıymış ve filmi çekmesinin üzerinden 1 sene geçmeden kalp krizinden ölmüş.
    (azureel, 12.09.2006 11:46)
  6. filmin sonlarına doğru johnny depp'in psikoza bağladığı filmdir.
    ulan bu adam hakkaten şizoid olmasın..
    (gxix, 12.09.2006 19:51)
  7. insanların çift yaratıldığına şehadet getirdiğim film.
    (dearmarlon, 28.11.2006 02:49)
  8. ing. şiddetli esinti,rüzgar,savurmak anlamlarına gelen kelime.
    (quaver, 28.11.2006 04:10)
  9. filmin müzikleri mükemmeldir.

the rolling stones - can't you hear me knocking
    link wray - rumble
    faces - glad and sorry
    cream - strange brew
    ram jam - black betty
    manfred mann's earth band - blinded by the light
    willie rosario lyrics let's boogaloo
    kc and the sunshine band - keep it comin' love
    j girls - yellow world
    lynyrd skynyrd - that smell
    bob dylan - all the tired horses
    marshall tucker band - can't you see
    nikka costa - push & pull
    (venom, 12.02.2007 01:46)
  10. filmin dvdsinde bulunan 30 dakikalık çıkarılmış sahneler seçeneğine de göz atılmalıdır.george jungın karısının ailesiylesiyle tanıştığı sahneler, hapse son girişinde ceza almadan önce mahkemede yaptığı konuşmalar ve eşinin ailesi george jung'ın kokain işindeki önlenemez düşüşü sonrası ispanyolca tartışırken george'un bi kenarda kendi halinde bir kaşık kokaini viskiye boca edip fon dip yapması izlenmeye değerdir.
    (bad bad whiskey, 29.02.2008 14:13)
  11. 2001 yapımı bir ted demme filmi. johnny depp ve penelope cruz'un oynadığı, george jung adlı uyuşturucu bağımlısı ve tüccarının hayatının anlatıldığı enteresan bir filmdir. franka potente'nin oynadığı barbara buckley karakterinin ise oldukça kısa fakat etkileyici sahnelerde yer alması ve potente'nin run lola run'daki rolüyle kıyaslandığında bu filmde bambaşka bir kılıkla karşımıza çıkması da oldukça şaşırtıcıdır.
    (wykka, 03.07.2008 00:39)
  12. '1980 le 90 arsında amerikada kokain içtiyseniz muhtemelen benden almışsınızdır 'cümlesinin kurulduğu gerçek hikayeden esinlenilen film ...
    (peer, 09.01.2009 02:39)
  13. insanda içinde yaşama arzusu uyandıran film. bugün bi daha izledim, bi daha dedim lan yok mu filmlere girmemizi sağlayacak bi icat bu dünyada...
    (kiaransalee, 13.02.2009 00:44)
  14. ispanyolca bilmeden ot aramaları sahnesiyle her defasında kopartan film.

"el weed??"

ilahi johnny depp.
    (sirona, 21.04.2009 19:28)
  15. filmden hariç olarak aynı zamanda aaron adlı grubun güzel bir şarkısı.
    (entipüften, 19.07.2009 00:11)
  16. o kadar şahane olmayan ama insanın boğazına birşeyler düğümleyen güzel bir film.
    (shagrath, 09.10.2009 00:37)
  17. en sevdiklerimden. biraz önce yine izledim. yine karnıma sancılar girdi. george'un kendi babasıyla, kristina sunshine jung'in da george'la olan konuşmaları, sahneleri beni yine alt üst etti. gözlerim doldu. kokainmiş filan umrumda değil. ben insan ilişkilerine bakarım. onlar da beni mahvetti. uzakta olmamdan midir nedir, ben babamı özledim sözlük! blow sıçtı geçe geçe içime.

ayrıca filmin çekiminden 1 yıl sonra kristina sunshine jung babasını görmeye gitmiş.
    (sweethomechicago, 23.10.2009 08:47)
  18. gerçek bir hayat hikayesini anlattığı için içimi çok burkan bir filmdir.

onca olan bitenden sonra insanlar şaşırmıyorlar mı "neden böyle oldu?" diye, işte ben en çok bundan etkileniyorum.
    (sirona, 05.11.2009 16:31)
  19. (bkz: blowjob)
    (flasher, 05.11.2009 16:36)
  20. "hello dad.
    you know i remember a lifetime ago, when i was about 3 1/2 feet tall, weighing all of 60 pounds, but every inch your son. i remember those saturday mornings going to work with my dad, we'd climb into that big green truck. i thought that truck... was the biggest truck in the universe pop. i remember how important the job we did was, how if it wasn't for us, people would freeze to death. i thought you were the strongest man in the world. and remember those home videos when mom would dress up like loretta young, barbeques and football games, ice cream, playing with the tuna. and when i left for california only to come home with the fbi chasing me, and that fbi agent trout had to kneel down to put my boots on and you said, "that's where you belong you son of a bitch, puttin on georgie's boots."... that was a good one pop, you remember that. and remember that time when you told me that money wasn't real. well old man, i'm 42 years old, and i finally realize what you were trying to tell me, so many years ago. i finally understand. your the best, pop, just wish i could have done more for you, wish we had more time. anyway, may the wind always be at your back, and the sun always upon your face, and may the wings of destiny carry you aloft to dance with the stars. i love you dad. love george."
    (orchidaceae, 10.11.2009 05:16 ~ 05:16)
  21. johnny depp in bile iyi olmasını sağlayamadığı film. ayrıca afişteki penelope cruz un da afişte ne işi var bilemedim ben zira filmin yarısında bile yok.
    (birdirbir, 28.11.2009 01:19)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil