belki ilginizi çeker
  1. · bi siktir git dedirten reklamlar
  2. · abazanlığın anatomisi
  3. · hoşlanılan kıza bakayım derken balkondan düşmek
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 2012
  2. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  3. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  4. · okan bayülgen
  5. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  6. · günün tek cümlelik özeti
  7. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  8. · sonax
  9. · savaş

blendax reklamındaki abazan erkekler  

1. blendax'n her reklamında usanmadan kullandığı, artık bir klişe boyutlarına ulaşmış erkeklerdir. zaten o reklam için seçilen kızın şelaleyi andıran dolgunluktaki saçlarına hiç girmeyeceğim. hanım kızımız sokaktan geçerken o sokakta erkekler için hayat durur, herkesin eli ayağı birbirine dolaşır. ellerinin, dizlerinin bağı çözülür. elde tutulan bilimum objeler yere düşürülür. sanki biri sokağın pause tuşuna basmışcasına tüm erkekler bu kıza kilitlenirler:

-anaaa, olum bu ne lan
    +bilmiyorum abiiii, ilk defa görüyorum ben de, ne olabilir kiii?
    -olum var ya hep diyolardı da inanmazdım, kız dedikleri bu olsa gerek
    +yok abi ben bitane kadıköy'de gördüydüm, onun saçları daha azdı. bu... bu başka bişi.
    -offf olum bak bak bitmiyo lan bu.

hiç mi kız görmediniz siz? saplar kampında mı yaşıyosunuz? bekaret yeminindeki rahipler bile sizin kadar abaza değil be. tamam yoldan geçen kızı kesersiniz de herşeyin bir adabı var.

hemcinslerini tamamen aşağılayan erkeklerdir.
    (aria galactica, 09.02.2007 21:38 ~ 04.10.2007 20:48)
  2. aslında reklamın saçma olmasının temel sebebi hiçbir abazan erkeğin yoldan geçen hatunun ilk olarak saçlarına bakıp etkilenemeyecek olmasıdır.
    (maymunherif, 09.02.2007 21:42 ~ 21:43)
  3. erkekler kızı görünce kız saçlarını sallıyor, erkekler kızın saçlarına bakar vee sanki ilk defa kız saçı görüyormuş gibi donakalırlar.kız ise hiç oralı olmaz.otoparktaki reklam da aynı olay sayesinde bir araçlık park yerini kızlara kaptırırlar.
    (umutkaan, 09.02.2007 22:05)
  4. son versiyonuda candır , "yok can dolgun saçlarıma baktıda romantik müzik dinledi, doberman istiyorduda dolgun saçlarıma baktı fino aldı, sinemaya gidelim dedi şöyle saçlarımı bi savurdum karokeye gittik." onca yıldıır blendax reklamları senin gibisini görmedi can, hadi tüm bunları yaptında o pembe tişört ne lan puh sana!
    iki dolgun kıl yün için yapılır mı bunlar, yedin bitirdin erkek milletini, blendax erkeği dediğinde de biraz gurur olur, onur olur ama sen can, ama sen onca yıllık erkeklerinde imajını yetirdin bitirdin, iki permatik reklamı izlede adam ol diyorum.
    (umbro, 06.12.2007 00:28 ~ 00:28)
  5. (yilan tislak, 06.12.2007 00:34)
  6. aslında gayet eli yüzü düzgün erkeklerdir. muhtemelen hayatlarında gördükleri ilk güzel saçlı kızlar onlar değildir ve öyle bakmaları da anlamsızdır. bu da reklamın ne kadar abartının sınırlarında olduğunu gösterir bize.
    (dide, 06.12.2007 00:40)
  7. birilerinin kenara çekip, "lan oğlum kızın bir numarası yok , bütün olay slowmotionda" demesi gereken erkeklerdir.
    yıllardır kızlara bakarım, saçlarının güzelliğinden etkilendiğimde olmuştur ama sokakta öyle salınarak ağır çekimde yürüyen bir kız görsem "doğru dürüst yürüsene kız" der uzaklaşırım ortamdan.
    (nickime kadar, 06.12.2007 00:42)
  8. sokakta gördüğümüz abazan erkeklerden tek farkları eli yüzü düzgün, hoş insanlar olmalıdır.
    (maia, 06.12.2007 09:09)
  9. boyu posu devrilsin dedirten erkek modeli
    (okyanusta kulaçatankızcocugu, 28.06.2008 03:39)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil