belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  2. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  3. · aylin aslım
  4. · erkekte ses tonu
  5. · yılmaz özdil
  6. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  7. · author
  8. · dayak yemekten zevk alan insan modeli
  9. · animal farm

blackpurple  

1. 17 girisiyle gönlümü fetih eylemiş yazar. yani o derece, öylesine ki; yazmaya kıyamıyor aslında, o kadar güzel yazabilir, yazdırabilir, yani müthiş bir insan, bir kalem canavarı, kurşun kalem işlemez cam sahibi.

yazılarının nüanslarına dikkat ettikçe kendimi buldum. çok sevimli oynamalar yapıyor kelimelerinde, vazgeçemessiniz, nefret edemessiniz, ne yapssanız nafilesss....ss.

bir yol gösterici kıvamında, hayatı öğretti bana. fuck deyip rahatlamayı öğrendim. şaşırdığım, sinirlendiğim bir olay olduğunda, fuuuckkk diyorum, kendime geliyorum, pandoranın kutusunu açıyorum, hayatın anlamını çözüyorum. kişisel mottomun bir ingilizce kelime olduğunu nerden bilebilirdim ki ?

abazaların elinden tutalım kampanyası başlatabilecek kadar iyi niyetli bir insan. belediye sikim ekiplerinde amir olarak göreve gelebilecek kadar gönlü geniş, tipik olmayan bir türk kızı.

tespitleri, düşündürüyor, düşündürürken süründürüyor; tanımları, bilgilendiriyor, bilgilendirirk.. allahım yazamıyorum, blackpurple gibi bir yazar varken yazmak bana düşmüyor. yazılarının altında yatan ironiyi sezebilmek için on yüz bin milyon baloncuk yutmanız gerek. ben şahsen 2 fruko içtim, gülhane parkında mısır yedim, film izledim, iki tuvalet kağıdı rulosu bitirdim. nasıl ?

teşekkürler blackpurple.
    (gidiyorum bu, 31.12.2007 21:13)
  2. bir itü sözlük yazarı nick'iymiş. sözlükte dostunu bulmuş, iki yıl sonra küflenmiş parolasını hatırlamış, ah ne parmaklarla neler yazılmış onun kaleminden, hala kendini bilmez patavatsiz gudubet.

(bkz: koş koş biri daha geldi)
    (blackpurple, 02.01.2008 15:55)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil