görseller
black toothblack tooth
black toothblack tooth
belki ilginizi çeker
  1. · onur akça
  2. · tuna vural
  3. · orcan kolankaya
  4. · blacktooth
  5. · pantera
  6. · deniz karadoğan
  7. · ankaralı müzik grupları
  8. · southern metal
  9. · onur akça
  10. · 27 temmuz 2008 metallica istanbul konseri
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · aşk
  2. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  3. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  4. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  5. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  6. · ugg
  7. · author gibi erkekler
  8. · politik sözlük yazarları
  9. · evde tek başınayken yapılan salaklıklar

black tooth  

sayfa  / 2
  1. myspace üzerinden dallasta bir bardan teklif alınca amerika sever olan grup.röportajlarındaki yılışık tavırlarıyla duruşları belli olmuştur..ayrıca hiç bir şey anlaşılmıyor ya da ben ingilizce bilmiyorum.komik gözükmeye çalışmaları da tuzu biberi.
    (sevmek bir eylemdir, 12.08.2007 20:17)
  2. (bkz: bluetooth)
    (chakıl, 12.08.2007 20:31)
  3. pantera türkiye şubesidir. gördüğüm kadarıyla da, maddi olarak bir problem olmaması sebebiyle oldukça rahat bir biçimde istedikleri müziği * ortaya koymaktadırlar.

sitelerindede belirtildiği üzere yaklaşık 6 gün sonra dime'ı * anma gecesinde texas'ta yer alacaklar. bu nedenledir ki biz de başarı dileklerimizi iletmeyi bir borç biliriz.
    (kejura, 12.08.2007 20:40 ~ 28.12.2008 18:24)
  4. rock market programı için yaptıkları röportajda; asiyiz, genciz, metalciyiz, gitarımız var, hell yeah imajı belirlemişler. hayırlı olsun ki; bizim de artık böyle bir metal grubumuz var.

ayrıca pantera gibi müzik yapmıyoruz gibilerinden bir şey dediler, ben inanmadım.

ama süper müzik yapıyorlar, hay ağzımı öpeyim.
    (apc, 12.08.2007 23:07 ~ 30.08.2007 15:14)
  5. http://www.hurriyet.com.tr/...
    (dice man, 21.08.2007 14:46)
  6. ilk odtü de izlemiştim.rock şenliğinde mimarlık anfisinde herkesin oturarak dinlemesini kendine yediremeyen vokal elinde baseball sopasıyla seyircilerin üstüne yürümüştü kalkın ayağa diye.baya komik gözüküyordu o zamanlar.şimdi ise texas a gidiyor abiler.yalnız afişin üstünde "kids rock" gibi bişi yazıyordu.tam okumadım ama o yazıyı görünce şaşırdım biraz.
    (a perfect tool, 21.08.2007 15:17)
  7. alınan ilk bilgilere göre tabiri caizse amerikada ortamın .mına koymuş gruptur. detayları öğrendikçe aktarıcaz bizden ayrılmayın.
    (jarlaxle, 30.08.2007 13:37)
  8. http://video.google.com/... linkinden abilerin texas maceralari izlenebilir. tek denilebilecek "hellyeah ulan" gerisi yalan...
    (jarlaxle, 03.09.2007 17:35)
  9. rock market programından izlediğim kadarıyla bir baltaya sap olamayacak grup. grup elemanları kendilerini göklere çıkarmışlar, havalarından geçilmiyor. müzikle ilgilenen insanın bi duruşu, bi kendine özgü şekli olur. fakat ben bu kişilere baktığım zaman artistiklerinden başka birşey göremedim.
    (minstrel, 03.09.2007 21:25)
  10. rockstation open air festival 2007'nin birinci gününde çok afedersiniz ortalığın ve benim ta mna koymuş gruptur. herkese tavsiyem bu adamların konserinde en önde olmayın pogodan ve kafa sallamaktan beyin sarsıntısı geçirebilirsiniz

dipnot: pogoyu da yapanı da sevmem
    (shagrath, 08.09.2007 19:17 ~ 19:17)
  11. türkiye'nin albümsüz olmasına rağmen en "metal" gruplarından birisi. tarzlarıyla, tutumlarıyla, hareketleriyle, müzikleriyle izleyen herkesi kendilerine hayran bırakmasını çok iyi biliyorlar. isimlerini türkiye sınırlarının ötesine, ta amerika'ya kadar taşıyarak, şu anda hellyeah altında çıkmaları için, ta oralarda adlarına anket başlattıran türkiye'nin southern camiasındaki gururu.
    (kafakan, 21.10.2007 04:21)
  12. dün akşam tam anlamıyla ortalığın a.koymuş gruptur kanımca. sahne performansları tam anlamıyla mükemmeldi. konser birde benim sarhoşluk katsayımla birleşince tadından yenmedi.
    (jarlaxle, 28.10.2007 11:35)
  13. (bkz: blacktooth)
    (keyif pezevengi, 01.05.2008 20:42 ~ 20:43)
  14. bi tanıdığımız vardır, abimiz, kendisi bu elemanların arkadaşıymış. black tooth muhabbeti geçtiğinde konuyu panteraya getirdik, ve cevabımızı aldık: "ha evet pantera, özentiler..."

tabi bu işin şakası. bana kalırsa black tooth, pantera'nın yanına bile yaklaşamaz. başlarda çok heves etmiştim dinlemek için ama sonra bana göre olmadığına kanaat getirdim. ha ülkeimizi iyi temsil ediyorlar, orası ayrı, takdir edilesi. gerçi amerikada, kendi aralarında bile ingilizce konuşuyorlarmış. bu da ayrı bi artistlik.
    (southern man, 29.06.2008 17:14)
  15. ozzfest'e katılmak isteyen 200 grupla girdiği oylamadan ilk 10'a kalarak,festivalde yer almaya hak kazanmış gruptur kendileri.
    (volkyt, 25.07.2008 18:04)
  16. bu seneki ankara rock station festivalinde super performans göstermiş ve pogoyu ne kadar sevdiklerini kanıtlamışlardır.
    (chengchiseukaan, 05.10.2008 15:17)
  17. bu memlekette hak ettiği değeri göremeyen pek çok gruptan en başta geleni. black tooth 2 yazdır ride for dime turnesine davet edilerek giden bir grup. ve geçtiğimiz yaz katıldıkları yarışmada dereceye girerek ozzfest'te sahne almayı başardılar. ozzfest gibi önemli bir festivalde sahne almak her babayiğidin de harcı değil açıkçası. müziklerini çatır çatır icra ediyorlar,türkiye'nin tartışmasız en iyi sahne performansına sahipler. ellerindeki bir şişe black tooth'u ikram edecek kadar cömert ve alçak gönüllüler, sahne dışında herhangi bir göt kalkıklığı durumu yok. her daim destekçisi olacağım türk grubudur nihayetinde. küçümseyenlere, pantera çakmasıdır diyenlere de "bi siktirin gidin hacı" derim hiç çekinmem.

grup elemanlarının isimleri de şöyledir ayrıca :
    (bkz: tuna vural) vokaller
    (bkz: orcan kolankaya) gitar
    (bkz: deniz karadoğan) bass
    (bkz: onur akça) davul
    cheers bro!

not: 8 aralık gecesi ankara if bar'da dimebag darrell anısına yapılacak southern gecesinde sahne alacaktır grup. ankaralı dinleyicilerine duyrulur.
    (silentpain, 03.12.2008 04:49)
  18. sweden rock festival'in mypsace üzerinden yaptığı oylamada açık ara farkla önde gelerek birinci olmuş ve bu festivale katılma hakkını kazanmıştır black tooth. hayırlı uğurlu olsundur. her zaman desteğimiz yanlarındadır.
    (silentpain, 17.01.2009 17:18)
  19. drink drive go to hell turnesiyle birkaç ilimizde konser verecek olan gruptur. şimdilik kesinleşen iller ve tarihler şöyledir ;

izmir 08 mart 2009 dungeon bar
    istanbul 14 mart 2009 dorock
    bursa 22 mart 2009 resimli bar
    konya 28 mart 2009 2.konya rock fest
    eskişehir 05 nisan 2009 zed bar
    ankara 12 nisan 2009 karakatliam fest.
    antalya 19 nisan 2009 orpheus

sevenlerine ve izlemek isteyen bünyelere duyrulur.
    (silentpain, 02.03.2009 17:50 ~ 15.03.2009 10:51)
  20. drink drive go to hell turnesi kapsamında bu gece dorock'ta sahne alacaklar. konser sonraki old school rock bar'da after party maiyetinde bişeyler olacakmış.

bir de bu turneyle ilgili bir kaç güncelleme var onları şeyedeyim;

öncelikle turneye kıbrıs da katıldı. 25 nisan'da kıbrıs'ta sahne alacaklar. ama il ve mekan henüz belli değil.
    eskişehir'de verilecek konserin mekanı değişti. up & down'da sahne alacaklar. antalya'da opeth'in alt grubu olarak sahne alacaklar. şimdilik bu kadar.
    (silentpain, 14.03.2009 10:28)
  21. 11 nisan 2009 cumartesi günü itü astronomi bölümü etkinlikleri kapsamında ayazağa yerleşkesinde konser verecek olan gruptur. bu organizasyona özel astronomy kavırı dinleyeceğiz kendilerinden.

ayrıca antalya konserinin iptal olduğu açıklanmıştır. antalya'da ileri bir tarihte sahne alacaklarmış.

edit : 11 nisanda hiç hesapta yokken çıkan bu konser girinin noktası nikli yazar arkadaşımızın organizasyonudur. yüksek yerlerde tanıdıkları var adamın, ertesi gün ankara'da konser verecek grubu bir gün öncesinde istanbul'da çıkarmak her babayiğidin harcı değildir elbet.
    (silentpain, 09.04.2009 01:20 ~ 01:33)
  22. en sevilen metal gruplarından biridir. çok şeker elemanlardan kurulu bir grup.zaten çoğu öğretim görevlisi felan.11 nisan astronomi şenliklerinde 10'da sahne alacaklar. iyi bir gig olacak. yağmur yağmayacak o gün. sabaha kadar da gökyüzünü izleyebileceksiniz gece.ha birde üşümemeniz için battaniye bile alınmış, kıymetini bilin kaçırmayın o geceyi.

not: silentpain'e özel bir hediye getirtiyorum
    (girinin noktası, 09.04.2009 01:39 ~ 01:40)
  23. 16 nisan 2009 opeth antalya konserinde opeth'den önce sahne alacak gruptur.
    (hayri potur, 10.04.2009 11:39)
  24. ayı boğan kılıklı gruptur. hareketleri de aşırı yapmacıktır.
    (minstrel, 10.04.2009 13:30)
  25. önü açık bi' grup. ankara yolcu bar'da sıkça rastlayabilirsiniz. cüsseli, kel bir abican gelip kimleri dinlersin?, rabbin kimdir? tarzında sualler soruyorsa ve bu tip bi' yerden tanıdık geliyorsa bilin ki tuna'dır. ayrıca başkent üniversitesi mezunuydu solist tuna yamulmuyorsam. karakedi ile aralarından su sızmaz.
    (dez fafara, 27.04.2009 12:46 ~ 12:47)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil