ehem.
şimdi efendim netten böyle çekim çekim çekizledikten sonra albümü iki üç laf edeyim istedim, ben istersem ederim o konuda bi sıkıntınız olmasın.
sırayla gidiyorum efendiler!
a nightmare to remember - albümün açılış parçası 14:48 albüme şöyle bir alışıyorsunuz, öyle çok da güzel bir parça değil zannımca, yolun yarısına gelmiş olmamdan kelli belki de jorden rudess adamının o vicuv vicuvlarına katlanamıyorum artık, gözümden bir yaş gökyüzüne doğru düşüyor, öyle de süpersonik bir adamım, mallaşmayın ltf opt tşk.
a rite of passage - dün bütün gün dilimde olan parça ulan bu! fakat sürekli yanlış söylüyorum, zaten hindistan asıllı bir norveçli olduğumdan telafuzum iyi değil komik durumlara düşüyorum. bu efendiler klibini de çektiler bunun ve klipte mike portnoy adamı şarkının sonlarına doğru davullara "skerim lan ızdırabını >:/ " diyerek girişiyor, çok acayip. onun dışında pek karmaşık bir şarkı olmasa dahi nakaratı inanılmaz güzel olmuş. iyi iyi.
wither - of amına koyayım çok acayip.
the shattered fortress- açıkcası yine güzel olmuş bu karıştırma olayları fakat zaten albümde 6 tane şarkı var ne gerek vardı demedim değil, yine de iyi güzel hoş.
the best of times- hocu bunda son üç dakikada bir solo var aman diyeyim, sadece o solo için koca şarkıyı tekrar tekrar dinliyorum şerefsizim, şerefsiz olduğumu tartışmayacağız, mallaşmayın.
the count of tuscany- albümün en uzun ve kapanış şarkısı. bunda da ufak ufak petrucci soloları var arada, zamanla belki de albümde en öne çıkacak parça olacaktır gittikçe daha da güzel geliyor.
sürpriz- gülben ergen'in muhteşem sesiyle renklerdirdiği bir parça, sevin.