bizimkent   

adana çık aradan

1. benim ikamet ettiğim,minibüse binip de bizimkent'te ineceğim dediğinizde "sizinkentte mi var ?" gibisinden saçma salak espirilere maruz kalabileceğiniz,eskiden dağbaşında sandığım güzelim site..
    (painkiller10ur, 01.01.2007 17:11)
  2. uzun süredir yaşadığım, istanbul'a 1 saat uzaklıkta, tek eksiği etrafının kapatılamaması olan site.

istanbul'a uzak olduğu için gürültü sorunu yoktur, etraf yeşilliktir, oyun alanları vardır, tek görevi orada beklemek olan güvenlik bile vardır -gelen gidene karışmazlar, sadece beklerler-.
    (wasp, 03.01.2007 18:23)
  3. sitem diye söylemiyorum ama berbat bir güvenliği vardır.hatta, bir gün önce mezecide* arkadaşlarıyla takılan adamı ertesi gün güvenlikçi kıyafetleriyle görünce şaşırılmamalıdır..
    (painkiller10ur, 09.01.2007 18:48)
  4. ilk zamanlar güvenlikçileri çok artistti... devriye gezen bir arabaları vardı ilk zamanlar... hala var mı bilmiyorum... depremden sonra daire fiyatları binalarının sağlam oluşu yüzünden uçmuştu... güzel bir sitedir...
    (levantine, 09.01.2007 19:19)
  5. eskiden şahane yerdi, zaman geçtikçe bozuldu, garip bir havası tavrı ,tarzı vardır. eskiden sitenin gençleri basket sahası ve yanında ki futbol sahasında buluşur, geceleri ise kortta, çamlıkta, havuz da takılırlardı, boardçu gençler, üst düzey metalci tayfası, daha beckham da bile yokken (oha düşün işte) mohikan saçlı insanlar vardı, yarısı alternatif işlerle uğraşan diğer yarısı da tiki idi. şimdilerde ise 14 yaşında ki çocuklar bile kendini polat sanıyor, gömlekleri göbek deliğine kadar açık geziyorlar, değişik.
    (sert, 08.02.2007 22:46)