belki ilginizi çeker
  1. · senin ağzını yüzünü sikerim orospu çocuğu
gündem
  1. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  2. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  3. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  4. · fotoğraf makinası olmayan japon
  5. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  6. · günün tek cümlelik özeti
  7. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  8. · bush u örnek alan insan modeli
  9. · awaking the centuries

bizim okul çok zor abi tripleri  

1. genellikle iyi üniversitelerde okuyan öğrencilerin yaptıkları eylemler,söyledikleri sözler bütünü.bunu duyan öss gençliği bu laflara pek aldırmaz ve bu lafları göz ardı ederek ''ben yaparım'' havalarına girer ama okulda 1-2 sene sonra bir bakar ki kolay üniversitelerde okumakta olan arkadaşlarına sürekli ''bizim okul çok zor abi'' demeye başlamış.tabi insan gözüyle görmeden inanmıyor...
    (kısmi integral, 23.04.2007 00:38)
  2. (bkz: çok zor)
    (mustaj, 25.08.2009 19:38)
  3. (syme, 25.08.2009 19:59)
  4. hadi tıp,mühendislik,hukuk veya ekonometri(pek ismi zikredilmez ama adamı ağlatır hemi de hüngür hüngür) gibi kasış bölümlerin öğrencisi yapınca çekiliyo da,zor diye bilinen bir okulun daha kek bir bölümünde okuyanlar girince çekilmeyen triplerdir.
    (it is barabbas, 25.08.2009 20:02)
  5. - lan namık kaç ders kaldı senin?
    - dur abi sölicem şimdi ama önce bişey anlatıyım. şimdi bizim bi fizikçi var taktı bana 100'luk kağıt verdim, 5 aldım ya. zaten c dersi var bide çok zor. hele bi diferansiyel denklemler derse girme hiç. valla en zor bizim bölüm, tıptan zor allahıma.
    -sen onu bunu boşver de kaç ders kaldı?
    - 5 abi ya. tamam ne bozuyosun. üühühühüh.
    - hah şöyle. zuhahaha.
    (be realist demand impossible, 25.08.2009 20:04)
  6. - bizim okul çok zor abi. bölüm de fena hocalar kasıyo.
    + ya bizimkilerde çok kasıo aynen. ne okuodun sen ya
    - x üniversitesi nalbantçılık okuyorum
    + hııııııııııı... o zaman haklısın bi tıp bi sizinki abi.
    (kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan, 25.08.2009 20:06)
  7. bunu söyleyen herkese hak veririm. çünkü herkes kendi kapasitesinin yettiği okula girer ve o okul da onu o oranda zorlar. yani şekil 1a ben kolay bi okula gitsem bunu demezdim ama benim okulum zor,eheh..
    (venenosa, 25.08.2009 20:38)
  8. hukuk öğrencisine mühendislik tıp mimarlık vb kasış bölümler dışındaki insanlar tarafından kurulunca hukuk öğrencisini psikopata bağlatır efenim.

*:herhangi kasış olmayan bölüm
    -hukuk

*yaa bizim okul çok zor...
    -off bizimki de yaa! final dönemindeyim ağzıma sıçılıyo
    *sorma yaa al benden de o kadar yarın bi sınavım var tam 70 sayfa ezberlemem gerek.nası ezbelicem?
    -senin ağzını yüzünü sikerim orospu çocuğu!! ne diyon lan sen!!
    (şirret olmayan görümce, 25.08.2009 20:42 ~ 20:43)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil