bir zamanlar nickinin yok olması planlanan yalnızlar zirvesinde kendini herkese sevdiren arı. 3 e 2 tertip yazarımız benim itü de ki kadim dostum, sosyalleşme aparatım, türlü türlü atraksiyon ortağım, canım ciğerim...
not: an itibari ile çaylaktır fakat sabırla bekliyoruz...
bu arkadaşın nickinin ilham kaynağı olan arkadaşı selamlıyoruz ve öyküye giriyoruz...
itü hazırlık sınıfında olan birisi şöyle konuşur:
-ya olm varya bizim kanki bi gelse, chevrosunun camını şu kadarcık açsa (baş parmağı ile işaret parmağını bir şeyin azıcık olduğunu tarif edecek şekilde konumlandırır) varya bütün kızlar verir olm!
geleceğin yönetmeni.çekeceği filmlerle ortalığı kasıp kavurcak.hatta onu oscar töreninde kırmızı halıda yürürken çok kolay hayal edebiliyorum.ama daha bi sanatsal filmler yapacak, bağımsız çalışcak gibi görünüyo.o yüzden oscar işi yatabilir.ama olsun...ayrıca çaylaklık dönemini bi an önce atlatmasını sabırsızlıkla beklioruz ailecek...
amerikalar a gidip beni yanlız koyan hayvandır. işin garibi bir insan neden hornyboy31 subjecti ile amerikan mail atar ki. böyle mi öğrettim kendisine. olsun dönüşünü 4-8-16 gözle beklemekteyim. değil chevro bi gelsin ram ler feda olsun kendisine.