|
|
- 1 haziran pazar günü yapılmış bitmiş bir zirve. şizofren ev kedisi tarafından düzenlendi. ben, camel, şizofren ev kedisi, entourage, zoser, hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, hebele ve ronn'un katılımıyla gerçekleşti. şimdi diyeceksiniz ki "aradan 1 ay geçmiş lavuk ne bok yemeye sözlükte böyle bir başlık açıyorsun?" haklısınız zaten bu zirve davetli bir zirveydi o nedenle sözlükte açılmadı ama benim bu zirveyi buraya taşımamın esas sebebi bambaşka.
zirveye katılan arkadaşlar birer birer kayboldular!! evet ciddi söylüyorum. hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim zaten demişti bir süre olmayacağını onu biliyorum ama ya diğerleri? sadece bazı akşamlar camel'i görüyorum bazen de entourage o kadar. ronn, şizofren ev kedisi, hebele, zoser sır oldular.
zirve bok gibi geçti, güya komiklik olsun diye toplandık ama en son hatırladığım camel ile ronn diyalektik ortamda paradigmik sanılsamalar diye bir şeyi tartışıyorlardı. hebele ile şizofren çin daması oynarken entourage katılacağı bilim yarışmasınının sunumunu zoser'e okuyrodu. gelmesi gerekipte bizi satan alkolik2000 gelseydi biz onunla göt möt muhabbeti yapar eğlenirdik ama o da gelmedi ve komik olsun diye planlanan zirve resmen akdeniz bilim ve irfan araştırmaları kongresine döndü. ve ondan sonra olan oldu elemanlar bir bir kayboldu!!
üzerinde tartıştıkları saçmalıklarla falan bir ilgisi var mı bilmiyorum, ama merak içerisindeyim. ayrıca üzgünüm de! bana salak lan bu! diye elleşmediklerini düşünüyorum.
bi mesaj falan yazın olm! şifreli de olsa olur çözemem ama olsun siz yine de bişeyler diyin aq. nerdesiniz lan?
|