belki ilginizi çeker
  1. · iş görüşmesi diyalogları
  2. · yazar nicklerinden meslek tahminleri
  3. · biz beraberiz
  4. · all together
  5. · evrenin tesadüfen meydana gelme olasılığı
  6. · sonuna amına koyim yazılabilecek sözlük yazarları
  7. · seri artı oy veren yavşak
  8. · yoklamadaki nicklerden erotik hikaye yazmak
  9. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  10. · iş görüşmesi diyalogları
gündem
  1. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  2. · colin kazım richards
  3. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  4. · boylumlama
  5. · ugg düşmanı ezik kızlar
  6. · insanın hayatına sıçan şeyler
  7. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  8. · en yakın kız arkadaşın aşığının aşığına aşık olmak
  9. · kimi sevsem sensin

bizberaberiz  

1. altıncı nesil yazar. hoş gelmiş.
    (bkz: all together)
    (ahead full, 01.06.2009 22:43)
  2. nickiyle bana cem yılmaz esprisini hatırlatan altıncı nesil yazar.. hoşgelmiştir!
    (çikolata parçacıklı bol kremalı düşes, 01.06.2009 23:09)
  3. nickiyle bana yeni evlilerin araba yazılarını hatırlatan 6. neslin neferi. çılgın çocuk iso. daha çok yazsın da okuyalım.

klişe bir çağrışım yapan nicki yüzünden verdiğim bakınız için;

(bkz: biz evleniyoruz)
    (dushekimi, 08.06.2009 01:59)
  4. kral kanka, hoşgelmiş.
    (atlantis, 09.06.2009 01:15 ~ 01:30)
  5. yengeç burcu, son derece zeki yazar.iş görüşmesi diyalogları ile dikkatimi çekmiş tüm akşam uğraşmama rağmen bana hiç kızmamış sabırlı yazardır kendisi. nesildaşım.
    (nedensiz dirilişler, 10.06.2009 22:04)
  6. 26 yaşında olmasından başka hakkında bir şey bilmediğim gizemli kankam//// hatta artık konuşmuyoruz da... ama olsun.
    kanka lafı bir kez çıkar ekranda olay biter.. en acemi günümde kahrımı çektiği için minnet duyuyorum.
    (meery, 15.06.2009 09:03)
  7. böyle salak amerikan filmlerinde olur ya.tesadüfen tanışırlar ve ikisi de hayatlarından bezmişlerdir.aslında her ikisi de başkalarına ve dahi birbirlerine göre iyi hayatı olan insanlardır ama içlerindeyken bunun kıymetini bilmezler hani.
    ve bir gün karar verirler bir kaç zamanlığına hayatlarını değişmeye.
    işte tam da benim de kendisinden istediğim budur.
    ama karşılığında vereceğim benim hayatımı sanırım kabul etmez.ki ben olsam ben de istemezdim.
    anlattıkça kıskandım,köpürdüm,özendim.
    benim kendimi bildim bileli istedeiğim şeyleri kendisinin zaten gündelik yaşantısıymış.
    ah be kader!
    ayrıca o bir yengeç burcu.güzel insanların burcu.başka da birşey söylemeye gerek yok sanırım.
    (zefura, 01.07.2009 09:40)
  8. seferiymiş kendileri. birde nargile ile ilgili tavsiyeleri yok mu? ama bilmiyor tabi tavsilerini layık gorduğu adam bir zamanlar bu işle ugraşmış.
    (gol e pamchal, 10.07.2009 15:31 ~ 15:31)
  9. bugün doğumgünüymüş! eh iyi ki doğdun diyoruz kendisine..yaşlanmak güzeldir.
    (nedensiz dirilişler, 19.07.2009 13:13)
  10. nice güzel yıllara.
    (overland, 19.07.2009 22:35)
  11. doğum günün kutlu olsun la, arap çöllerinde kutlaması da zor oluyor tabi. (a.k.a halil finduk)
    (atlantis, 30.07.2009 21:44 ~ 21:45)
  12. facebooktan almış olduğum mesajıyla duydum kara haberi.. kankam çaylak olmuş! itiraf edeyim ilk gördüğümde gülmeme sebep oldu. ama sonra üzüldüm. nedense aynı şeyin başıma geleceğini hissettim. değilse hala gülüyor olurdum..
    bu arada şu eserini de araya sıkıştırıvereyim. @3755656 pek de güzel yazardı.. ilk kankam.. ilk göz ağrım.. duygulandım sanırsam yine.. evet kanka, gökyüzünden bir yerlerden beni duyduğunu biliyorum.. ve hani ilk karşılaştığımızda bana bir soru sormuştun, hatırlar mısın? sen wondrous un yarattığı bir bot musundiye.
    artık cevabını söyleyebilirim.. bilmiyorum kanka, inan ben de bilmiyorum..
    (meery, 31.07.2009 17:23)
  13. görüldüğü üzere, çok kısa bir süre önce kendisiyle dalga geçtiğim hadisenin başıma gelmesinden ötürü çok güleceğini tahmin ettiğim çaylak arı...
    düzüt: hiç de gülmedi! netice itibariyle artık çaylak değiliz.. ancak bana sağlam kapak oldu: artık kimseyle tşk geçmem!
    (meery, 31.07.2009 18:27 ~ 26.08.2009 15:45)
  14. mesaj kutuma gelen bir haberle çaylak olduğu haberini aldım. çok olmadı, daha bir kaç gün önce her an çaylak edilebilirm; bu aralar elime, dilime hakim olamıyorum demişliğim de vardı. kim bilebilirdi ki mesaj kutumu arkadaşı bu haberi vermek için yakmış olsun.

zaten gün berbat geçmiş, üstüne de bu haberin gelmesi hiç iyi gitmedi. ama olsun nasılsa geri dönecektir, yine eskisi gibi durmadan yazacaktır.
    ben yine onu sinirlendirip akabinde ''ama olsun sen yazmaya devam et'' diyeceğim.

durup dururken duygulanmak da bana hiç gitmiyor be sözlük! hadi geri ver arkadaşımı.

edit: imla
    (nedensiz dirilişler, 31.07.2009 21:36 ~ 21:37)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil