tıklayanı değil, üye olanı ekleyen sitedir. hedef bir milyona ulaşmaktır.. koyulan hedefe ulaşıldığı taktirde meydanlara çıkmayı hedeflemiştir...
biz kaç kişiyiz sahi biz kaç kişiyiz sevgili dostlar!
demokratik, laik, sosyal bir hukuk devletine inanan, cumhuriyetimizin kazanımlarına sahip çıkan kaç kişi var?
sizleri yüreklerindeki korkuyla kaç kişi olduğumuzu merak edenlere; gücümüzü göstermeye, meraklarını gidermeye çağırıyorum!
mustafa kemal'in önderliğinde dünya tarihinde rastlanmayan, eşi benzeri görülmemiş bir mücadeleyle kurulan cumhuriyetimize ve değerlerine sahip çıkmaya çağırıyorum!
türkiye'nin dört bir tarafında meydanları dolduran, yüreklerindeki aydınlığı dalga dalga tüm anadolu'ya yayan sizlere, önce ve hemen bir milyon kişilik sivil insiyatif platformumuzda buluşalım diyorum.
hedefimiz; bir milyon yürekli vatansever!
var mısınız
www.bizkackisiyiz.com da ve cep telefonlarıyla 3638 nolu mesaj numarasında güçlerimizi birleştirmeye! var mısınız birlikte büyük bir başlangıca imza atmaya!
birleşmek başlangıçtır, birliği sürdürmek gelişmedir; birlikte çalışmak başarıdır.
birlikte çalışmaya, birlikte başarmaya ve rüyalarımızı gerçekleştirmek için uykudan uyanmaya çağırıyorum!
dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım!
hepinizi güçlü,zengin ve aydınlık bir türkiye için yola çıkmaya, yeni şeyler söylemeye yeni bir türkiye yaratmaya çağırıyorum!
ve önce!
ve hemen!
birbirimizi, gücümüzü görmeye çağırıyorum!
www.bizkackisiyiz.com ve cep telefonlarından 3638 numaraya hangi ilde oturduğunuzu yazıp,adınızı,soyadınızı ekleyip
ben de varım diyin ve gönderin. tam bir milyon kişi olmak, güçlü, zengin, aydınlık bir türkiye kurmak için herkesi uyuyanları uyandırmaya, ayağa kalkmaya çağırıyorum.
tuncay özkan
edit: bu giriyi ışık hızıyla kötüleyenlere ben diyorum ki, yılmadık, asla vazgeçmeyeceğiz, akp bundan sonraki seçimde değil yüzde kırkyedi, yüzde yetmiş oy dahi alsa, biz yüzde otuz olarak yine anıtkabire yürüyeceğiz, asla yorulmayacağız... örümcek beyinlere inat gözlerimiz hep parıldayacak...çünkü atamız 20 nisan 1927 de bize bir emanet vermiştir ve demiştir ki, "ey turk gencligi!birinci vazifen, turk istiklalini, turk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve mudafaa etmektir.mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur. bu temel, senin, en kiymetli hazinendir. istikbalde dahi, seni, bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahili ve harici, bedhahlarin olacaktir"...