bitlenmek   

adana çık aradan

1. genellikle ilkokulda ya da anaokulunda iken yakın temasta fazla bulunmaktan dolayı olması çok kolay olan aksiyon.herhalde hiç bitlenmeyen bir çocuk yoktur.yanyana asılan montlardan,saç saça baş başa kavga etmekten dolayı kolay yayılır.öğretmenlere hatta öğretmenlerin yakınlarına bile geçer.alternatif kurtulma yolları sadece bize özel olaraktan saça gazyağı sürmek,sarımsak sürmek,böcek ilacı sıkmak şeklindedir.
    (pudra, 15.09.2004 17:32 ~ 17:34)
  2. eğer salaksanız ve "lütfen bana kullanılmamış tarak kullanın" diyemeyen cinstenseniz, 25 yaşınızda kuaförden biti kapar gelirsiniz. hayır 14 yaşınızdan 24üüze kadar kendiniz kestiğiniz için kısacık saçla dolanmış ve bitlenmemişsinizdir ancak "saçlarımı uzatacağım madem adam gibi kesitereyim, kırpmiim kendim" deyince başınıza bu geliyorsa öperim böyle aşkın ızdırabını deyip gene makası aldıracaklar elime, ona kızıyorum.
    (azman, 06.07.2007 23:32)
  3. başıma kazık yaşta kuaför sayesinde 2. defa gelmesinin sebebini arkadaşımın şahit olduu diyalog net bir şekilde açıklıyor (kendisi nasıl kurtulduğumu sorunca ilaçlanarak cevabını verince duyduğunu paylaştı, ek not olarak belirteyim)

pis karı: ay şeekrim geçende bit gelmiş bana
    pis karının arkadaşı: ee nasıl kurtuldun?
    pis karının ta kendisi (azına sıçayım hayvan ben senin): ay gittim kuaföre, saçımı bir güzel yıkattım ohh bir de fön çektirdim, mis gibi oldum hiç bir şey kalmadı.

şimdi ben buradan bu pis, aşağılık kadına ve türevlerine hangi küfrü etsem azdır. sayelerinde paranoyalarla dolu, temizlenecem diye kıçımı yırttığım, kırıklarından kurtulayım diye bitlendiğim saçları kırım kırım kıracak bit tarağıyla taramaktan gına getiren günler geçirdim. siz siz olun başınıza gelmesin istiyorsanız kendi fırçanızla, tarağınızla gidin kuaföre

kafam kaşınıyo lan! lan yoksa?
    (azman, 31.07.2007 21:44)