|
|
- wondrous sazanlamadan ben sazanlıyım;
(bkz: alkış efekti yok mu bu sözlükte)
- (bkz: 30 adımda topkek yemek)
(bkz: neler oluyor bize)
- hem iyi vakit geçirip hem de karnınızı doyurabileceğiniz bir eylem. gerim gerim gerilirken, şeker dolu koca bi paket bisküviyi 1.5 dakikada bitirmeniz olası. bir benzeri de korku filmi izlerken dürüm ile milkshake içmektir.
- (bkz: şokellalı sucuk)
(bkz: yok mu arttıran)
- (bkz: ekmek arası baklava)
- (bkz: bıyıktaki ayran izi)
- (bkz: eşeğin götüne 2 keban 1 çubuklu barajı bağlamak)
- kısaca:
=kusmak
- yeni biskrem reklamın teması.şöyledir ki;pörtlek gözlü, abidik gubidik bir kız caddelerde hoplaya zıplaya,bir ceylan misali dolaşarak,yeni kurbanını seçmektedir.şöyle bir tartıp biçtikten sonra,acıkmış gibi görünen zavallıcağız birini bulup,ağına düşürme işlemlerine başlar.zaten,onun biskremi vardır,istediği herşeyi yaptırabilir.ama onun görevi,en abuk eylemleri gerçekleştirmektir.onun için,kurbanının yanına giderek o müthiş cümleyi söyler 'bir biskrem versem ayran içer misin?'
ibnelik bu ya ikisini de aynı anda yaptırır.çünkü onun biskremi vardır.
(bkz: bi biskrem versem karpuz keser misin)
- (bkz: motoru bozmak)
- beşiktaş çarşı'da "simitçi" isimli ayaküstü yemek mekanındaki tabela menülerinden birine benzemektedir: waffle+ayran=8 lira
gidin görün efendim, halen kavrayamamış bulunmaktayım.
- (bkz: yeşil zeytinle haribo yemek)
- "o nasıl bir midedir." dedirten olay. daha abartılısını askerde görmüştüm efendim, asker kardeşimiz (adı, memleketi gerçekten önemli değil) yemeklerin hepsini tek tabakta alırdı. çorba ve tatlı dahil olmak üzere sonrada afiyetle yerdi."hiç mi bulanmaz miden o çorbanın ıslattığı tatlıyı yerken hemde her yemekte" demek gelirdi insanın içinden ama asker ocağı denmezdi işte...
(bkz: 95inci zırhlı tugay)
- sabahları kahvaltıda bir dilim ekmeğe masada bulunan her şeyi sığdırmayı başaran ve bunu seve seve yiyen bir insan olarak olgunlukla karşılamam gereken eylem olsa gerek.
(elfa, 16.10.2007 22:07 ~ 22:07)
- tat duyularında tahribat olan kişilerce yapıldığını tahmin ettiğim enteresan eylem.
- (bkz: portakallı ördek)
(bkz: çin mutfağı)
- (bkz: sarelleyi ketçapla yemek)
- kişinin damak zevkinin olmadığının açık bir göstergesidir.
(billy, 17.10.2007 15:02)
- (bkz: kaşarlı tostun yanında çikolatalı süt içmek)
- biskrem oruçluysa ayıp olacak eylemdir.
- karadeniz yöresinde baklava yanında ayran verilir. benzer niteliktedir.
- kişinin damak zevkinden yoksun olduğunu gösteren eylem.
|