|
|
- yeni sayılacak bir biskrem çeşidi. (reklamları yeni çıktı ama 4 aydır var bakkalda)
dışı kakao kaplı, içi çikolatalı biskrem.
http://www.ulker.com.tr/...
ülker, iğrenç biskrem reklamları serisine bir yenisini bu ürünün reklamıyla eklemiş.
reklamda james bond tipi takım elbiseli bir birader ile bir bond kızı arka arkaya bağlanmış durmakta.
kaçırmışlar bunları. bir de uzaylı var. uzaylı dediğimize bakmayın bildiğimiz süpürge tipli robot çeşidinden.
bond delikanlı ağzıyla, rajona uygun şekilde sesleniyor (metne sadık kalamıyorum):
+ bak robot kardeş dünyayı rahat bırak. ele geçirmeye kalma. yüz yüze bakıyoruz şurada, ayıp.
robot da o arada pitipitipitipit diye salak biskrem melodisini veriyor. kızımız da robotun derdini anlıyor:
- biskrem istiyor ver ver.
falan filan. sonra bol ışıklı süpürge biskremi yiyor, gençleri bırakıyor. demeyin keyfine kelle oluyor resmen.
böyle reklamlarla hem televizyon seyredenler kafasını bulandırıyorlar hem de canlarını sıkıyorlar.
de kardeşim ürün budur, içinde şu var. yeni biskrem dark bam güm!
zaten o biskrem dark dedikleri berbat bişey. tadı tuzu yok. kakaolu saman.(venom, 27.04.2007 22:04)
- harika bir damak zevkinin ürünü olduğu çok belli. nescafeye batırıp yendiğinde hiç bitmesin diye kusup baştan yemek istiyorum resmen. evet ilk başta önyargılı yaklaşıp yüzümü buruşturarak yemiştim ama ardından suratıma yayaılan o mutluluk ifadesi herşeyi unutturdu. şimdi aldığım biskrem darkımı insanlardan gizliyerek yiyorum. utanmıyorum. gururluyum.
(cansu, 04.05.2007 20:42)
- insanların kavrulduğu sıcak bir yaz otrasında her yerde reklam afişleri bulunan biskremin yeni ürünü. insanın içtiği sudan bile birşey anlayamadığı kadar sıcak bir havada o afişler öylesine insanın üstüne üstüne geliyor ki böyle simsiyah bir biskrem yani off ki ne off... insan baktıkça bi daralıyor, miğdesi ağrıyor daha da bir ateş basıyor. böyle bir ürünü niçin yazın ortasında çıkartırlar anlayabilmiş değilim. tamam peki yaza denk gelmiştir koy raflara sat ama bu sıcakta bir de bu kadar reklama ne luzum var? kışın koyacaksın ki o reklamları insan görünce içi ısınacak, hemen bakkala koşup alacak, yanına çayını, kahvesini koyacak...
|