|
|
- gegen die wand da süper oynayan 43 yaşındaki oyuncu
- 43 yaşında olmasına rağmen filmden çıktığımda "ben de bundan bir tane alabilir miyim yaa?" diye düşünmeden edemediğim, her mimiğiyle ve de bakışıyla rolüne cuk oturan, rivayetlere göre berlin'de gümüş ayı'yı kılpayı kaçıran yenilip yutulası kişilik..
- bir kadın dergisinin en seksi erkek seçmesi üzerine annesinden tokat yiyen aktör. ayrıca ny times tarafından yılın en iyi aktörü seçilmiştir.
- kaşıyla gözüyle kaan tangözenin babası olmalı diye düşünmeme yol açmış,her çarpık türkçesiyle konuştuğunda ekrana evlenelim diye bağırmamı sağlamıs oyunculuğu ve samimiyeti karşısında hayrete düşürmş tanrının özene bezene yarattığı bulut adam. (bkz: bunu yapan insan olamaz)
- im juli'de macaristanlı bar eşkiyasını oynayan insan.
- oynadığı tipler gibi bayağı arızalı(imiş)...
http://www.gecce.com/...
- asia argento'yu bafilediği söylenen ya da seviyeli bir ilişki yaşadığı belirtilen, son dönemde epey dikkat çekmiş olan oyuncu.
- mükemmel yetenek,aşmış,yardırmış insan.duvara karşıdaki performansıyla insanı kalbinden yakalayan oyuncu.özellikle barda ellerini masaya vurarak kırdığı bardaklar gözümün önüne geldikçe getirin la bardakları koydum mu indircem duygusuna kapılmamı sağlamıştır kendileri.daha sonrasında ülkemizde rol aldığı hırsız var ve kalbin zamanı gibi filmlerle pek tatmin etmemişsede bizi yinede takip edilmesi gereken arıza kişilik.ayrıca altın portakal film festivali sırasında kaldığı otel odasının bembeyaz duvarlarını kırmızı şarapla boyamaya çalışmasıyla da bir kez daha fethetmiştir gönüllerimizi...
- (bkz: cahit tomruk)
(bkz: gegen die wand)
- "enemy at the gates" filminde küçük bir rolü vardı. hafızama "duvara karşı" ile kazındıktan sonra farketmiştim. figüranlığı bile bir başka bu adamın.
(nevres, 03.06.2007 04:40 ~ 09:58)
- http://www.imdb.com/...
"transylvania" filmi 2006 film ekimi'nde gösterildi.
- ülkemiz her insan,her kavram,her spor kısacası her şeyi yozlaştırdığı gibi bu adamı da yozlaştırmıştır
(bkz: hırsız var)
allahtan kaçtı kurtuldu gariban yoksa televolelerde görmeye ramak kalmıştı
- *-nereliydik biz nerden geliyorduk?
*-meeğsin
-mersin mi? malatya değil miydi?
-yok yağ meeğsin işte yani meeğsin
-sikicem senin mersin ini
yok böyle tatlı mersin telaffuzu*
- ilk kez duvara karşı filminde gördüğüm ve hayran kaldığım karizmatik insan. ayrıca duvara karşı filminde kız isteme sahnesinde sibelin abisiyle girdiği diyalogtaki yüz ifadesi beni benden almıştır.
-türkçen bok gibi ona ne yaptın?
-çöpe attım
- (bkz: transylvania)
- -bu saçlar ne lan ibne gibi
-e abi moda
-modani sikiyim senin
(bkz: gegen die wand)
- karakterini bilemem ama duruşu ve karizmasıyla tarzını charles bukowski'den devralmış gibi duran adam.
- zaman zaman bob geldof'a benzetebildiğim übermensch adam. süper küfreder.
- marlon brando ' nun erken ölmesiyle, river phoenix ' in fazla yaşaması arasında duran ve ölü köpekbalığı bakışlarıyla, gerçek yaşamına da taşıdığı umursamazlığıyla, alkolle olan bağıyla şimdiden kendi efsanesini yaratmış gerçekten aktör adam.
|