|
|
- söz konusu olan '' sevgili '' ise asla mümkün olmayan eylem. ha sevgisi kalmamıştır, sıkılmıştır sizden, o zaman gayet olağan bir durumdur. ama bu '' alınan '' sevgilinin şerefsizliğini ört bas etmez. adam gibi ayrıl sonra git ne halt yersen ye, terbiyesiz.
- övünülecek bir yanı olmadığına inansamda, bunun listesini yapan kadınlar, erkekler tanıdım (meslek sanki). o nedenle olur ya, hayat, normaldir.
- yapan kişilerin ruh hastası olduğuna inandığım davranış. kendi zavallılığını bir güç gösterisine döndürmeye çalışan, birilerinin üzüleceğini bile bile vazgeçmeyen, aksine zevk alan insanlar normal olamazlar. hele hele bir de " adam bana hasta kızım ya da kız kaşarmış usta çok uğraştırmadı"gibi çamuru da karşı tarafa atıyorlarsa tedaviye muhtaçtırlar. kesinlikle bu kişilerden arkadaş edinilmemesi gerekir. başkasına yapan yarın gelir sana da yapar. çünkü pislik ruhuna yapışmıştır.arınması çok zordur hatta imkansızdır...
(billy, 28.12.2007 09:44)
- uydurma eylem. aç gözlü insanların sanki malmış gibi alındığını savunan düşünce. ne yani, saçından tutup zorla mı alıyorlar avucundan sevgilisinin. iki söze, iki bakışa geliyorsa ben almamışımdır eminim sizde almamışsınızdır. böyle biriyse sevgiliniz bırakın gitsin zaten.
- sadece sevgilisini değil, ahını da almaktır.
(bkz: aman deyim)
- (bkz: papaz kaçtı)
- birinin elinden sevgilisini alan insan aynı sona kendini hazırlamalıdır.çünkü erkeğin yada dişinin gözü dışardadır ve aranmaktadır.. daha iyisini bulunca başka dala atlayacaktır..göt gibi ortada bırakacaktır..
- kuruntu. yok öyle bir şey.. insan çalınır mı? insan kendini çaldırır mı? sevgili gönülde değil de elde mi tutulur? hikaye..
|