|
|
- çoğu insan için sevgiliyi özlemek şeklinde ortaya çıkan bir hisken bazen özlenen ablanız olur ki hiçbir özlem bu dereceye varmaz.
- hayattaki herhangi birini beraber hoş bi eylem*** yaptığınız için özlemek de olabilir. sakıncalıdır; çünkü herhangi biri olduğunu bilmek acı verir bazen.
- birini özlenmeyi haketmediği kadar özlemektir. sokakta çok özlediğin o şahsı görür sarılmaya kalkarsın adam "ne oluyor yahu" bakışı atıp hem seni bozar hem etrafındakilere hava basar ya.iğrenç bir şeydir.
belki de sadece şaşırmıştır da ben kendi kendimi gaza getirmişimdir. o zaman yanlış bilgilendirmemden dolayı da özrü bir borç bilirim. ama var ya eğer düşündüğüm gibiyse -ki muhtemelen öyle- kan çekerim adamın kıçından vidanjörle.
(ooof ne pis elektrik birikmiş bünyede)(sidar, 23.03.2005 00:37)
- çok tavan yaparsa buluşunca mutluluk da tavan yapar sonsuza dek sarılmak istersiniz
- (bkz: birini rüyada görmek)
(perdue, 27.10.2005 11:49 ~ 12:07)
- (bkz: eski sevgiliyi haddinden fazla özlemek)
- sizin için sandığınızdan fazla şey ifade ediyor demektir
- elinizi kolunuzu bağlayan durum. gidemiyorsanız, gelinemiyorsa dua etmek en iyisi..
- (ara: haddinden fazla özlenmeyi hak eden)
- birini ölesiye özlemekten kötü olan durum : haketmeyen birini ölesiye özlemek
- artık kontrolünü kaybettğin noktadır. koltuğun kenarına büzülürsün, bacaklarını karnına çekersin. dişlerini sımsıkı sıkar, gözlerini de kocaman açarsın. çalacak telefonları, gelecek mesajları da siktir edersin. bunların seni tatmin edeceği anlar çok geride kalmıştır çünkü.
orada öylece oturup ağlarsın. ama kesinlikle hıçkıra hıçkıra değil, çıt çıkarmadan, kesik kesik, korka korka.. hayatının geri kalanından endişe etmeye başlarsın. onsuz nasıl nefes alacağını düşünürsün ki zaten tam da o anda nefes almakta zorlanıyorsundur.
'onu şu an burada istiyorum' dersin. 'buraya gelsin ve bana yine eskisi gibi baksın. o zaman herşey düzelecek.'
gelmez..
tekrar edersin. vücudunu sımsıkı kasar ve dişlerinin arasından zorla 'istiyorum' dersin. yine gelmez.
çoğu zaman o durumdan nasıl çıktığını, o koltuktan nasıl kalktığını, vücudunu kimin açtığını bile hatırlamazsın.
çok yıkıcı bir duygudur birini bu kadar çok özlemek. yıllar sonra yaşadıklarını, onu tekrar hatırladığında gerçekten de nasıl hayatta kaldığına sen bile şaşarsın.
- + osman abi seni çok özledim yaa. nezaman geliyosun?
- sus. pezevenk. haddini bil. senin ne haddine beni o kadar özlemek.
+ ama ama ben..
- bak hala konuşuyo. kapat telefonu bidaha da beni arama. hadsiz puşt.
+ osman abi, os..! kapattı heralde yaa. hasstr lan ordan. haddim değilmiş hıh. kimsin lan sen.
- bana mı dedin kadir?
+ !!... yo.yok osman abi benim ne haddime sana laf etmek. hadi kapattım ben.
- heh şöyle efendi ol.
+ dııııt
- dıııt
- sınav zamanları anneyi özlemektir. kaç yaşına geldim hala anneeee diye ağlayasım geliyor a.k.
- daha da kötüsü şu olsa gerek;
hiçbir zaman kavuşamayacağını, sarılamayacağını, koklayamayacağını bilerek özlemek.
- olmayan, asla da olmayacak olan şeydir. ilk şiirini okuduğun, ilk kez gülhane parkında el ele dolaştığın adam..
dede mesela..
'' had '' nedir ki, onu özlemenin yanında..
|