gündem
  1. · boylumlama
  2. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  3. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  4. · prison brake
  5. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  6. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  7. · günün tek şarkılık özeti
  8. · salça yapan anneye yardım eden çilekeş çocuklar
  9. · geleneksel ankara fasılları

birine gerizekalı demek o kişiyi gerizekalı yapmaz  

1. mükkemmel tespitlerden bir tanesi. aynen küçük yaşta mahalledeki diğer haylaz çocuğa "orospu çucuğuu" dediğiniz zaman karşıdaki haylaz çocuğun size "senin demenle orospu çucuğuuu olmam orospu çucuğuu" demesiyle hemen hemen aynı kategoride bir laf.

bu arada başlığa giriyi yazmadan önce flama açmayı unutmuşum. flamamı da açayım izninizle:

(bkz: bu bir uktedir)
    (bkz: ukte dolması)
    (bkz: ukte doldurdum mutluyum)
    (bkz: ukte dediğin doldurulur)
    (bkz: bu başlığı ben açmadım)
    (man on the moon, 29.01.2006 19:25)
  2. bir gerizekâlı avutusu olabilecek cümle. zira bir akıllıya kırk defa deli denince o kişi delirebilmektedir. bir diyalog içinde irdeleyelim; doğruluğunu görelim:

-gerizekâlı...
    +değilim!
    -gerizekâlıııı...
    +değilim be!
    -gerrizekâlıııııııı...
    +birine gerizekalı demek o kişiyi gerizekalı yapmaz tamam mı...
    -gerrrrizekâlııııııııı....
    +ğğöööööeeee...
    -evet; uçtu...
    (eksiksizuyum, 29.01.2006 19:33)
  3. çocukluk el kitabı, 3. bölüm 5. madde gereğince kendi diyen kendi olacağından*, doğru bir önermedir. hakarete uğrayan kişinin, aynı el kitabının 3. bölüm 12. maddesinde bahsi geçen 'çelik ayna'yı kullanması, karşısındakini ambale eder, paralize eder. kişi paralize durumdan bir anlığına kurtulup da sonsuz ayna demeyi başarabilirse; son olarak 'allah bir' denilir, tüm bıdıbıdı bir anda kesilir. muhataba fatality uygulanır. işlem biter.
    (otomatik kapı, 29.01.2006 19:48)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil