birinden defterini fotokopi için istemek  

sayfa  / 3
adana çık aradan

1. dershanede ne defteri olduğuna bakmadan kızlara yavşamak için arkadaşın kullandığı yöntem;
    - mathe defterini alabilirmiyim?
    - bugün çalışmam lazım veremem
    - ok, o zaman sen başka ne varsa ver
    (com90, 17.03.2004 20:49)
  2. sınıftan sadece birine vermeniz sonucunda başka gruplardan hiç tanımadığınız insaların elinde bile notlarınızın gezdiğini görüp dumur olma durumunun oluşmasını sağlayacak yöntem
    (triny, 29.03.2004 22:49)
  3. arkadaşın bir tanesi bir kere bir kızdan(!) istemişti, cevap:
    -prensip olarak ders notlarımı vermiyorum fotokopi için.
    sonra alkışlar tebrikler...
    (esquire, 30.03.2004 00:41)
  4. birinin karşısına geçip nazik ve kibar şekilde sarfedilen
    belki de okuldaki en kibar konuşmaların topluluğu
    (despinaa, 30.03.2004 00:46)
  5. -ben bugünkü derste not alamadım,senin defterin fotokopisini çektirsem?
    -ben sana yarın versem,ben de tam olarak not tutamadım
    -(sen bana ne zaman istersen ver güzelim)............
    (agust bocuu muittin, 30.03.2004 00:49)
  6. çancı zihniyete taban tabana zıt olan uygulama
    (wise, 30.03.2004 01:04)
  7. ikinci dersin soundaki tenefüste gidilir sınıfın en güzel ve okunaklı yazan arkadaşına:
    -ilk ders gelemedim, defterini alıp çektirebilirmiyim? denir.
    yıllardır kalemdefter yerine fotokopiciye yatırılan paranın kazandırmış olduğu torpil ile defterin tümü ışık hızı ile çekilir ve teneüsün sonuna sahibine yetiştirilir. fotokopideki sıra yüzünden bekletildiği için özür dilenir. daha sonra da tüm notlardan afiyetle vizeye çalışılır. isteyen konu komşuya notlar pay edilebilir.
    (sensey, 30.03.2004 02:21)
  8. sonucunda yazılanlardan bir b.k anlamayıp g.t olmak da olasıdır...*
    (8844455, 30.03.2004 03:28)
  9. istediğiniz kişiden beklenmedik tepki alabileceginiz durum
    (mhu, 30.03.2004 16:52)
  10. bir keresinde birinden defter istedim;
    -defterinin fotokopisini çektirebilir miyim?
    -hayır!!!
    -dalga mı geçiyorsun?
    -hayır!!!
    -nası yani???
    -sen gezerken ben derste not tuttum.iyi walla!!!

bahane uyduranını görmüştüm ama bu kadarına da pes!!!
    (miss piggy, 20.04.2004 23:41)
  11. 1) özellikle gözlüklü erkeklerden , elektronik fakültesi öğrencilerinin tümüden ve de tüm kızlardan istenebilecek yegane birincil(primer) şey.

2) fotokopisi alınırsa "vay be iyi insanmış" , alınmassa "ulan ne biçim öğrenciler var , hay allahım ulan bu itü'nün , alın aa ları göğe ersin poponuz" tarzında sonuçlanan (en azından şahsımca) eylem.

3) sürekli yapmamdan dolayı feb fakültesi fotokopicileri yakından tanıma fırsatı bulmamı sağlayan eylem.

4) bizi milletin uşağı yapan , notunu verdiğinde fakülte dekanının kendisini düdükleyeceğini düşünen hocalara neden tepki duymam gerektiğini düşünmeme sebep olan eylem.
    (skuba, 20.04.2004 23:46)
  12. sanat tarihi dersinin kaçınılmaz getirilerindendir.
    (drenchrome, 02.01.2005 23:13)
  13. bir gün biri benden isterse, seve seve vereceğim, hatta parasını da ben vereceğim. hep özenmişimdir defteri istenen insanlara. bir kere defter tuttum, o da istenmedi, ama sırf bu umut uğruna yine de arada bir karalıyorum bir şeyler.
    kisaca ben senin benim defterimi isteyebilme ihtimalini sevdim
    (kornish, 02.01.2005 23:23 ~ 23:23)
  14. sınav günleri dışında okula gitmeden mezun olmak isteyen benim gibi insanların ustalaştıkları eylem. hatta daha da aşmışı vardır (bkz: x'ten defterinin fotokopisini getirmesini istemek)
    (myrmidon, 02.01.2005 23:25 ~ 23:30)
  15. renkten renge girerek yapacağınız eylem.
    (ufkabakan81, 02.01.2005 23:30)
  16. eğer bana insan gibi gelirse hemen defteri uzatırım, hatta doğru yerleri çekmesi için yardım ederim, onula beraber fotokopici de kontrol ederim doğru oldu mu diye.
    yok dalaveracı çancının teki acaba bu yazmış mı diye beni kontrol etmek amacıyla gelirse ve de ben bunu sezersem o vakit "sayfalarını tek tek mi yoksa defter halinde mi (içine) alacaksın" derim.
    bazı kızlar da kendi sempatikliklerini kullanıp defteri almak için uğraşırlar. insan gibi istese hemen veririm çekmesi için dediğim gibi, ama bakıyorum ki hiç yüzüme bakmayan kız o gün "hellciiimm, canım naabeeer, defterni bir versene" deyip bir de eliyle defteri almaya kalkışıp diğer elini de omzuma atınca vezüv bu olsa gerek deyip ağzıma geleni söylüyorum valla terbiye sınırı dinlemeden. hatasını bildiği için kuyruğunu kıstırıp gidiyor. hatta bir tanesi tamam özür dilerim bile demişti.
    (hell guardian, 02.01.2005 23:37 ~ 23:39)
  17. - süreyya defterini versene fotokopi çektiricem.
    - hayır.
    - niye?
    - kendine yeni defter al.
    (neverwinter nights, 21.04.2005 02:10)
  18. okul hayatım boyunca bir sürü acaip kıza sene başından itibaren iyi davranma sağda solda görünce selam verme sebebim.
    (kurremkamerruk, 23.04.2005 01:42)
  19. elektrik elektronik fakültesinde yapılmaması gereken şey. (bkz: vermiyolar)
    (kahraman, 23.04.2005 17:06 ~ 17:07)
  20. çan eğrisi sistemini benimsemiş üniversitelerde,rekabet duygusunun bir sonucu olarak,olumsuz cevapla sonuçlanabilecek istektir.
    (take me back, 23.04.2005 17:17)
  21. sınav öncesi başvurulacak parazitimsi duygu
    (magarsus, 04.07.2005 02:16)
  22. her ders harıl harıl hocanın ağzından çıkan hava zerreciklerini bile not alarak yazan tiplerden istendiğinde "prensip olarak veremiyorum", "başkasından alsan daha iyi olur" gibi tırt cümlelerle savuşturulacağınız olay. bu tipimiz not aldığı için kendini sorumlu görmekte, derse emek vermiş hissetmekte, sizin ise asalak bir tip olduğunuzu düşünmektedir. hayır sonuçta hoca da o notu bir yerlerden almış değil mi? kendi teorileri değil o tahtada yazanlar. tabi siz bir insan evladından aldığınız notlarla çalıştığınız ve prensip sahiplerinin beynine +10 puan kadar sçtığınız vakit ağlarlar bunlar. hiç de zor bir olay değildir derse gelmeyip de derste çan yapmak. zeka istiyor onlardan farklı olarak.
    (bişeybişey, 11.04.2006 03:09 ~ 03:13)
  23. defter istendiğinde ''prensip olarak veremiyorum,başkasından alsan daha iyi olur'' diyenler öpüp başa koyulmalıdır. en azından dürüsttürler. zira üşenmeyip evde yanlış not hazırlayanlar var bi de! gözünü hırs bürümüş bu manyaklardan defter istemek çok sakattır. bu yüzden işkillendiğiniz tiplerden defter istemeyin, isterseniz de nolur nolmaz diye bi kontrol edin. herkesin defterine güvenmeyin. paranoyak oldum bu hırs hırs bakanlar yüzünden. çelme takıp sınava girmemizi de engeller yarın bi gün bunlar. burdan kendilerine çanların en kocamanını diliyorum,otursunlar tepesine afedersiniz. delirttiler ulen beni.
    (böcek, 11.04.2006 04:54)
  24. (bkz: defterini fotokopi için vermeyen öğrenci modeli)
    (csh, 10.06.2006 23:25)
  25. (bkz: tuttuğu notları dağıtmayan öğrenci)
    (pati, 25.06.2006 10:07)
 sayfa  / 3