böyle başlamak istemezdim ama evet, haberler gerçekten iyi. ufak rötuşları kalan yeni bir sözlük stili birincilik teli. fırat'lı. konulu der gibi oldu ama heyecanıma verin. en kısa zamanda kendisini sizlerin de kullanımına sunmak için elimden geleni ardıma koymayacağım evet. umarım beğenirsiniz.
çeşitli başlıklarda "şu olsun, bu olsun, stile bankamatik konsun, para çekelim" tarzı bi sürü istekle karşılaşan misuf'un "yapılır ki bu" tepkisini verip başladığı şahane stil. en birincisinden. stilin isminin ne olacağına dair yazarlara danışmış olması da ayrıca hoş tabii.
hayırlısıyla artık yayına girmiş sözlük stilidir. ilk bakışta görülen birkaç eksik en kısa zamanda giderilecektir. umarım herkes beğenir, bu stille güzel güzel giriler yazar. güler eğlenir coşar.
fırat varlığından ötürü balıklama atladığım stil. lakin çok büyük harfler falan küçülebiliritesi olsa acayip şahane olcaktı. ama yine de o kadar da olur diyor ve kullanıyorum.
an itibariyle stilim olmuş şaheser. ekşide de beslenir ki bu'yu kullanmaktayım, canım burda da fıratlı bi'şeyler çekiyordu ne yalan söyliyim. süpermiş meğersem bu!
yaaa ben artık sözlükten çıkamam ki!!! harika bişeymiş bu meğersem.
tahsin bile unutulmamış. yaw ben artık ne diyeyim!!!
(bkz: repleri unutmayalım beyler)
harf boyutları çok büyük olan stil. normal uzunluktaki bir giri bir sayfayı kaplıyor. renkler falan çok güzel göz yormuyor. esprili falan ama yazı boyutu küçültülmeli.
bir stilden beklenen en önemli şey olan sadelikten fazlasıyla uzak. emek veren kişiye saygısızlık olmasın ama 2 dakika denemeye bile tahammül edemedim. 1 saat bu stilde sözlükte gezinsem o gözler yarın bir şey görmez. tarzı güzel ama çok fazla şey eklenerek gereksiz şeylerle karma karışık olmuş. ama elbet beğenen kullanan olacaktır. benimkisi ufak tefek eleştiri denilebilir.