|
|
- benim anım ilkokul birdeyken geçiyor
"müdürün odasına girdiğin vakit selam vermelisin" demişti aile büyüğümüz. ama gel gör ki benim bildiğim selam the king and i da gördüğüm reveranstı.
gün olup da odasına giren yerden bitme öğrencinin yerlere kapanmasına haliyle müdür bey bayağı bi şaşırmıştı...(kroisos, 02.10.2007 22:16 ~ 07.10.2007 10:26)
- bilgiler kişiye vahiyle inmediğine göre gayet doğal bir durum, dışkılamak kadar...
- eğer ki hazırlık da okumadıysa öğrenci, ilk senesi olduğundan ötürü birçok kişinin başına gelen bir şeydir. garipsememek gerekir...
- beşinci sınıfta hala bi bok bilmeyen öğrenci olmaktan daha iyi olan durum
- henüz birinci sınıfa adım atmadan, okuma yazmayı öğrenmiş tipler vardır hatta çarpım tablosu bile bilir bu ibneler, sense henüz altına çiş kaçırmaktan yeni vazgeçmiş, burnunda ki sümüğü karıştırmaktan zevk alan bir tipsindir, o enteldir sense öküz, sen kırmızı kurdela taktım diye kıçın tavana vurmuş dolaşırken adam çatır çatır türev almaya başlamıştır bile (bkz: öeh), sen "altı kere altı otuzaltı, allah neler yarattı" dışında herhangi bir uyakdan habersizken, adam şair olmuş mısralar dizmektedir,o -ebilmektedir sense çiş, böylece insan tadar ilk eziklik duygusunu.işte nedeni budur bir kısım ilkokul öğrencisinin babalarına, kırmızı kurdelalarınını gösterememesinin (bkz: öeh).
edit: sonu olmadı bunun, hala çişim.(umbro, 02.10.2007 22:58 ~ 23:28)
|