belki ilginizi çeker
  1. · wondurus
  2. · çılgın orman meyvesi
  3. · wondrous
gündem
  1. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  2. · öğretmenler günü
  3. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  4. · demokratik sol halk partisi
  5. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  6. · uludağ sözlük
  7. · günün tek kelimelik özeti
  8. · aşk hali
  9. · türkiye nin kuzey ırak a girmesi

birinci olağan izmir kongresi  

1. kovandan c/p

işbu zirve global seçim çalışmaları kapsamında birkaç günlük yurt gezisi rotamızın içerisinde bulunan güzel izmir'de gerçekleşecek olup, daha sonra yerel bir işbirlikçi organizatöre itelenecektir.

izmir'e hizmet gelmesi için oyunuzu bize verin!

http://www.itusozluk.com/...
    (radiance, 29.06.2009 02:48 ~ 02:49)
  2. katılımın henüz beklenenden az olduğu zirvedir. kongre olması lazım yahu, adı üzerinde. neyse bakalım, daha dört gün var.
    (lovestarved, 29.06.2009 21:23 ~ 21:23)
  3. ismine geleneksel kelimesi eklenirse katılacağım zirvedir. he he. malesef ki malesef maddi zorluklar çekerekten, yazar maaşları malum, katılamayacağım. sevgili wondurushoşgelecek inşallah. saygılar...
    (idiot, 29.06.2009 22:05 ~ 30.06.2009 01:08)
  4. ilk kez katılıp, aperatif olarak bir şişe pasiflorayı fondip edeceğim ve geleceğim zirve olacaktır.
    (creativision, 29.06.2009 22:15)
  5. pek bi kalabalık , kırmızı'ya sığmayan , canlı bir kitlenin katılımıyla gerçekleşen bir zirveydi. havanın sıcak olmasının da etkisiyle pek bi ateşli bir ortam vardı. * seneyede devamı olur inşallah.
    (notokord, 04.07.2009 11:19)
  6. aslında istanbul'da yaşayıp orada tek bir zirveye dahi iştirak etmemiş bu bünye son dakka golü atarak tesadüfen haberi olduğu zirveye (bkz: sinirliyim ezelden) 10 dakika içinde karar verip gitmiştir.

ilk katıldığım zirvenin bu kadar alakasız bir şekilde gerçekleşmiş olması işi daha da bi güzel yapmıştır. izmirli itüszölük gençliği; seviyoruz sizi. masalarda dolaşan arılar siziiiii...

bi de sir da ros floyd, evolet ile çılgın orman meyvesine süper özel teşekkürlerimi göndermek istiyom bu vesileyle..

bu arada abi melagrana'yı ikna ettiniz mi istanbul'a yerleşmemek konusunda?
    bana bak melagrana sana burdan da sesleniyom izmir gibi bi şehri bırakıp istanbul'a gelirsen ekmek mushaf çarpsın ki bi daha da konuşmam senle..

o diil de insanın doğru düzgün bilmediği bi şehirde üstelik de ilk zirvesi olan bi ortama wondrous'un denk gelmesi nedir?!

acemiyim lan tırstım; çok içersem çok konuşurrum beni uçurur neme lazım erkenden kaçayım dedim..
    ahsdsdsdsdsds

edit: kim kimdir durumunda nickimi söylediğimde nedense kimse iplemedi olm bu nickle zirveye gidilmemeli onu anladım!!!
    (bi arkadaşa bakıp çıkıcam, 04.07.2009 22:18 ~ 23:53)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil