belki ilginizi çeker
  1. · nüzhet dalfes
  2. · eskişehir de uçak görmek
  3. · beyazıt öztürk
  4. · bilinçli fenerbahçe taraftarı
  5. · türk televizyonlarında unutulamayan anlar
  6. · deniz gezmiş abartılmış balon bir devrimcidir
  7. · kocam size emanet
  8. · nebuchadnezzar
  9. · hiç bunları kendine dert etmeye değer mi
  10. · eflatunsina
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  2. · bir kadının bilmesi gerekenler
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  5. · ugg
  6. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  7. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  8. · kızıl cıva
  9. · kalbim bir pusula

biri bana anlatsın  

1. animatrix animasyon filminin "çocuğun hikayesi" adlı bölümünde karl popper adlı çocuğun bilgisayarın karşısında oturup boş ekrana yazmaya başladığı ilk cümle.

> biri bana anlatsın, neden rüya görürken uyanık olduğumdan daha gerçek hissediyorum?
    > duyularımın yalan söylemediğini nereden bileceğim?

cevap gecikmez:
    < gerçeğin içinde bir hayal, hayalin içinde bir gerçek vardır
    < gerçeği bilmek için herşeyini riske atmalısın

> sen de kimsin?
    > yalnız mıyım?
    < .....
    (camel, 27.05.2006 14:59 ~ 16:32)
  2. bu akşam 20.30 da ntv ekranında başlayacak program.bakalım beğenecek miyiz?
    (sycrone one, 01.06.2006 16:14)
  3. (ben ihsan değil hilmiyim, 02.06.2006 10:33)
  4. reklam aralarından önce beyaz'ın muhtelif ntv programlarıyla dalga geçen video görüntüleri beni benden alıyor. zira programın da en başarlı kısmı o bölüm.

banu güven: albümünüzde yeni bir saund yakaladınız, neler söyleyeceksiniz bu konuda?
    beyaz: valla saund filan çok önemli değil, yeter ki albüm satsın. albüm sattığı sürece saund aynı olsun farklı olsun farketmez. açız biz. taşı kaynatıp suyunu içiyoruz, öyle zor durumdayız yani. bu programda da bir ödeme olur diye geldik ama hiç...
    (dr conners, 07.07.2006 14:21)
  5. beyazıt öztürk'ü bugüne kadar medyanın da etkisiyle "ünlü/çapkın şovmen beyaz" "genç kızların sevgilisi beyaz" diye bilenlerin, bildiğini sananların özellikle izlemesi gerekir. 11 yıl önce beyaz'ın başlangıç noktası olan radyo programından alınan tadı anımsatır bir program olmuş sanki "biri bana anlatsın".
    06.07.2006 bölümündeki tv programları eleştirisi ile ilgili program sonunda şuna benzer sözler söylemiştir:
    "doğuda, dar gelirli vatandaşın köyüne okul yapmıyoruz, yol yapmıyoruz, eğitim, sağlık vs. imkanları götürmüyoruz ama anteni dikiyoruz. ve bugünkü malum eğlence(!) vs. programları izletiyoruz. onlar da hani biz aynı bayrak altında aynı ülkenin eşit vatandaşlarıydık... diyor."
    (frock, 09.07.2006 00:15 ~ 14:59)
  6. tam sınava girmek üzereyken birinin ''hoca şurdan sorucakmış'' demesiyle gelişen konu hakkında hiçbir fikri olmayan öğrenci kişisinin bir an evvel öğrenme isteğiyle oluşan serzenişi..
    (applepie, 09.07.2006 00:50)
  7. ortamların vazgeçilmezi safça bir arkadaşın yine anlamadığı bir olaya herkes katıla katıla gülerken anlamak için çırpınışları ile sarfettiği cümle
    (hariboo, 22.09.2006 01:14)
  8. beyazın en azından piyasadaki insanlarla bir tutulmaması gerektiğini kanıtlayan program
    (sorunsal, 14.12.2006 20:16 ~ 19.12.2006 18:44)
  9. an itibariylesevgililer gününü tartışan program.
    (bibi, 15.02.2007 21:00)
  10. ntvye izlemeye gittiyseniz program öncesi beyazdan "arkadaşlar bu beyaz show değil ciddi bi program konular bazen alıp başını gidiyor ben de anlamıyorum anlıyomuş gibi yapın" sözünü kesin duyacağınız,alkış bağrış provaları yapacağınız program.
    (bkz: ben yaptım ordan biliyorum)
    (zep, 16.02.2007 16:26)
  11. an itibariyle programdaki kriminoloji uzmanı hatun bombayı patlatmıştır: bir kere bir eve hırsız girdiyse, o eve tekrar hırsız girme ihtimali ; hiç girmeyen eve girme ihtimalinden daha fazladır. bizim eve girmişti bi daha mı girecek demek bu şimdi? sanırım evet *
    (ichgeheindaskino, 29.03.2007 21:37 ~ 21:43)
  12. beyazıt öztürk ile kadir çöpdemir in sunduğu, ntv ekranlarında yayınlanan, her hafta değişik konu ve konuklarıyla, toplumsal olayların, bazen esprilerle bazen büyük bir ciddiyetle tartışıldığı ve konuşulduğu perşembe akşamlarının en başarılı programı, bugün türkçemiz yaşıyor mu savaşıyor mu isimli çok balşarılı bir konuya dikkat çekmektedir.
    (rita, 12.04.2007 21:07)
  13. genel kültür, eğlence ve muhabbeti bir arada dengeli bir şekilde tutabilen program.
    kadir çöpdemir'e gezici muhabbetler* yaptığı zamanlardan olan kıllığımı bile kaldırmıştır lakin (bkz: kadir çöpdemir/!venom).
    ayrıca her yayına muhabbetleri sürekli karambole giriyor. biri iki kelime ediyor ardından başkası atlıyor, sonra konu değişiyor. mahalle maçı gibi.
    (venom, 03.05.2007 23:05 ~ 23:05)
  14. beyaz'la kadir çöpdemir'in ntv' de sundukları program.bazen öyle rahatlar ki ;sanki tv ye hazırlanan bir program değil de 5-6 kişilik bir grubun muhabbetinin kaydedilip yayınlanması gibi birşey. ama böylesi çok daha güzel oluyor. ciddi şeylerden bahsedeyim derken insanları küçük gören komedyenlerden sıkılmışken beyaz'ın sakinliği iyi geliyor insana.
    (miss brown, 03.05.2007 23:39)
  15. beyazıt öztürk ile kadir çöpdemir'in birlikte sunmaya çalıştıkları tartışma programı
    (ceyus, 03.06.2007 03:04)
  16. bu akşam konuşulan baba olmak konusuna neden hep baba oğul ilişkisi hakim diye beni delirtmiş program. çok tatlı sohbetler oluyor ama sadece erkeklerin babaları yok her kadının da bir babası var. kınıyorum burdan..
    (yusufcuk, 14.06.2007 23:36)
  17. bu haftaki bölümüyle kadir çöpdemir'in çizgi roman kahramanlarının cinsel hayatı konusundaki "ben zagor'un bir kadınla yan yana geldiğini dahi görmedim ama ken parker çatır çatır...." şeklindeki girizgâhının hemen akabinde beyaz'ın lafın arasına zartdadanak dalıp nereye bağlayacağını şaşırdığı program olmuştur. yalnız stüdyodaki kimse gülmedi bu duruma, ilginç.. cümlenin devamını getiremedi ama kamera kadir çöpdemir'de sabitlenip kaldı bi süre, suratı 4 yaşında veledin eline düşmüş oyun hamuru gibi değişik şekillere girdi. komikti.
    (dali, 21.06.2007 22:14)
  18. yoluna artık "beyaz" olmadan devam edecek..beyaz aynı formattaki bir programı cnn türk'te yapacak.kendisine ortak arıyormuş ve ilk teklifi vatan gazetesi yazarı selahattin duman'a yapmış,ama kabul etmemiş.belli ki komik yazar arayışında.son trend basından isimleri transfer etmek herhalde.
    (life for rent, 24.08.2007 21:42)
  19. (itülüyümfizikmühendisiyimpişmandeğilim, 24.08.2007 22:03 ~ 22:03)
  20. bilal erdoğan ın nasıl olup da askerlik yapmadan türk vatandaşı kalabildiğini
    herşeyi didik didik eden türk medyasının neden bunu hiç gündeme getirmediğini
    evlatlarını dağlara terörist avına gönderip bilal i usd de krallar gibi yaşatan erdoğan'a oy veren türk halkının düşünme biçimini
    (bilginsel, 08.11.2007 01:36)
  21. son iki sezondur cnn türk 'te nası yani ismiyle sunulmakta olan programın ilk hali ve ismidir.
    (ceyus, 15.11.2008 03:17)
  22. beyazıt öztürk ve kadir çöpdemir'in 2006 da ntv de buluştuğu program.
    (more, 25.05.2009 18:44)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil