belki ilginizi çeker
  1. · mathematical modelling
  2. · hüsnü atakül
  3. · melkon tatlıer
  4. · fulbright
  5. · itü kimya mühendisliği
  6. · ayşe erdem şenatalar
  7. · itü kimya mühendisliği bölümü hocaları
  8. · ekrem ekinci
gündem
  1. · sanal seks yaparken hamile kalmak
  2. · disko kralı
  3. · 100 opera
  4. · annenin gençlik fotoğrafları
  5. · insanın hayatına sıçan şeyler
  6. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  7. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  8. · kırmızı düğme
  9. · stronghold

birgül tantekin ersolmaz  

1. kimya mühendisliğinin dehşet hocalarından biri...çok zeki bir insan olmasına rağmen espri anlama yeteneği 0'dır...
    (radula, 09.03.2004 17:53 ~ 14.08.2006 00:03)
  2. aynen gerçekleşen bir olay;
    b.t.: çocuklar niye kitapları fotokopi alıyorsunuz?gidip marka gömleklere,tişörtlere tonla para veriyorsunuz kitaba gelince fotokopi...
    jeff: hocam gömleğin fotokopisi olsa onu da fotokopi alırız...
    b.t.: ...
    (radula, 09.03.2004 17:56 ~ 14.08.2006 00:04)
  3. aynen gerçekleşen ikinci bir olay;bahsi geçen b.t.hocanın verdiği dersin kitabıdır.
    b.t.: arkadaşım bari kullanılmış kitap bulup alın.yok mu hiç tanıdığınız?
    ben(gülerek): hocam siz kitabınızı bana satar mısınız?
    b.t.(gayet ciddi): yok, olmaz.bana çok lazım oluyor kitap
    ben: ee!? peki hocam...
    (radula, 09.03.2004 17:59 ~ 07.11.2005 01:27)
  4. mükemmeliyetçi bir kişiliği,ortalama üstü zekası, eğilmez bükülmez kuralları ve çok iyi ingilizcesi vardır.
    spor müsabakalarından dolayı vizeye giremeyen bir arkadaşıma, gece yolculuğunun ardından istanbul'a döndüğünün ertesi günü vizeye girmediği için sıfır vermiştir. lawful...
    çalışmayan öğrenciye tahammülsüzlüğünü her fırsatta dile getirir; gerek en tizinden bağırarak, gerek yırtınarak, gerek saçını başını yolarak
    (mavio, 24.03.2004 17:06 ~ 07.02.2007 10:28)
  5. her zaman siyah giyer. arabası da siyahtır. bazen anlayışlıdır bazen insanın bütün yaşam enerjisini emer, oturduğun yerde mutsuz olursun
    (mavio, 19.04.2004 20:00)
  6. kimya mühendisliği bölümünün çene kasları en güçlü hocalarından biri ...
    (erdemetal, 22.08.2004 23:47)
  7. bitirme hocam..*
    korkudan yanına gidemiyorum okul açıldığından beri.görürse üstüme oturacak diye korkuyorum..*
    (offfffbea, 09.10.2004 14:29 ~ 14:31)
  8. her ders başı ve ders sırasında "kafası çalışan bunu yapmaz" , "fikriniz olduğunu sanmıyorum ama yine de sordum", "ilk defa bildiğiniz bir şey çıktı" gibi sözleriyle öğrencileri aşşağılamayı kendine eğlence edinmiş hocadır. sınıf ahalisi ise inadına dersle ilgilenmeyip hocanın sorularına bilseler de cevap vermemeye devam etmektedir. süper ingilizcesiyle, bölümün en dinlenesi dersini anlatan hocadır asında.
    (zibidi, 01.04.2005 19:09)
  9. bağartıları kimya metalurji fakültesi koridorlarında çınlayan.önüne geleni azarlayan hoca.bugünlerde bitirme öğrencilerini azarlamayı tercih ediyor.
    (si, 21.05.2005 19:11)
  10. bölümde öğrencilerle en yakın olabilmiş hocalardandır ve bunu yaparken asıl görevini ihmal etmez. ders anlatımı fazlasıyla tiyatraldır. öyle bir anlatır ki sözünü bitirdiğinde heyecanlı bir filmin sonunda dediğiniz türden bir vay be dersiniz. zaman zaman sinirlenebilir, öyle ki geçen yaz odasında öyle bir tartışmaya girmiştim ki kendisiyle, bölümden, okuldan bile soğumuştum. bununla birlikte bölümdeki çoğu diğer hocadan açık ara farkla sahip olduğu nitelikleri, işindeki mükemmelliği, daha sonraları kurulan bire bir diyaloglar yaşanılan bu kötü anıyı unutturacak cinstendi. kendisi için rahatlıkla abet'i bölüme getiren ve uygulamasını içten denetleyen kişidir tanımını yapabilirim. her konuşmamızda abet'in öğrencilere iyi aktarılamadığını vurgular. olaylara öğrenci tarafından bakabilmesi onu öğrenci dostu yapar.
    son heat transfer dersinde ise 9 yıldır verdiği mathmod dersini artık vermeyeceğini bunun da sebebinin öğrencilerin onu bu derste hiç zorlamaması, derse hazırlanma ihtiyacı bile duymadan geldiği için artık bu dersin kendisini sıkmaya başlamış olması olduğunu söyledi.
    (culdesac, 11.12.2006 00:34 ~ 00:37)
  11. heat transfer de dönemin son dersinde öğrencilerin kendisine ve derse olan aşırı ilgisizliğine artık dayanamayarak son bir senedir derslere hiçbir hazırlık yapmadan geldiğini itiraf etmiş ve mümkün olduğu takdirde bu ders ile birlikte matematiksel modellemede gelecek dönemden itibaren olmayacağını açıklamıştır. ayrıca yakından bakıldığında son derece şirin biri olduğu inkar edilemeyecek bir gerçektir!
    (jakamen, 01.01.2007 22:04 ~ 22:06)
  12. bu sene aldığım mat mod dersini vermemesinden ötürü neredeye göbek atmamı sağlayan hoca. zira 2. alışımda zar zor verdim, dersi verseydi yine gecemezdim.
    (skinhead01, 06.08.2007 23:12)
  13. itü kimya mühendisliğinde işi bilen insanlardan. kendisi heat transfer ve numerical methods dersleri verir. hızlı ve çok konuşmasıyla ünlüdür. konuşması türkçe ingilizce karışıktır ("verb + etmek" kalıbını kullanıp kafa bulandırabilir). çoğu zaman ne dediğinizi anlamadan cevap vermeye çalışır, cevabına alakasız sosyal mesajlar da sıkıştırabilir. mesela ben stajımla alakalı birşey danışmaya gidip, heat transferin günlük hayattaki kullanım alanlarını öğrenip çıktığımı hatırlarım. öğrenciden tam kapasite çalışmalarını bekler. abet olayının yılmaz savunucusudur. endüstride çevresi geniştir, bölümün ayarladığı stajların çoğunun arkasında birgül hoca bulunur. bir de vücudunun şişmanlama eğilimi gerçekten takdir edilesidir. müdahale etmezse kendisi yakında kendi deyişiyle spherical body (küresel) olarak kabul edilecek kıvama gelecektir tahminimce. ama biraz tanıyınca gerçekten iyi niyetli bir hocadır, bölümce sevilir, en azından ben severim kendisini.

bu arada ders seçimleri oldu, kendisi hala heat transferin 2.vizesini ve harf notunu ilan etmemiştir, teessüf ediyorum hocam.
    (devil, 26.01.2009 22:39)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil