belki ilginizi çeker
  1. · cennet
  2. · kenan yarar
  3. · ben bir inkılap çocuğuyum
gündem
  1. · yasaklanması gereken şeyler
  2. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  3. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  4. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  5. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  6. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  7. · the twilight saga new moon
  8. · piryoz
  9. · masque

biray dalkıran  

1. 7. kısa-ca film festivaline gelip jüri olmuş güzel insan. araf gibi bir film çektikten sonra "ben uzakdoğu sinemasını beğenmiyorum" demeside hatıralarımızda hoş bir anı olarak kalacak,

(kim-ki duk'un boş evi için) "japonlar namuslarına düşkün insanlardır kılıcı çeker keser, ayrıca ordaki adam nası arkasındaki görmüyor" yorumuyla eleştiri olayını yarmış insan.
    (nitin oldfield, 13.04.2007 17:55)
  2. trakya üniversitesi yedinci altın süpürge kısa film yarışması na juri olarak katılmış , yarışmadan bir gün önce , konuşmacı olduğu panelde bir anda sigara yakan ve içmeye başlayan , kendini gayet rahat bir insan olarak nitelemesine karşın , yanına gidip ''yeni filminizin çekimleri ne zaman başlıyor acaba?'' diye sorduğum vakit ''temmuz'' diye kısa bir yanıt verip köşe bucak kaçan yönetmenimsi. bir çok kısa filmi , araf adında bir uzun metraj filmi ve bir çok reklam ve klip çalışması da mevcuttur.
    (hplovecraft, 03.06.2007 12:24 ~ 12:26)
  3. yakında vizyona girecek olan cennet filminin yönetmeni. araf ve cennet'ten sonra cehennem'i de çekip, üçleme yapacakmış kendisi.
    (ceyyar kermit, 07.12.2007 17:12)
  4. bir kadın masal ister isimli kitabın öykü sahibi, evli - aile babası ve bir erkek çocuğu olan meşhur yönetmen.
    (depozitolu deli, 17.11.2009 18:05)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil