|
|
- deşifre olan müzisyen.
- (bkz: bir askeri inzibat)
tebdil-i fikriyat yöntemiyle sözlükte fişleme yapıyor olduğundan kıllım kıllım kıllandığım* yazardır.
lost başlığına teori diye yazsam garipsemezsiniz ama di mi?.. ağla1
- keyifli kartal. bakmayın siz onun birasız diye yazdığına, birasız koymadık kendisini...
(draco, 02.08.2007 00:11)
- halı saha zirvesinde ağzından kaçırdığı kadarıyla yanlışlıkla bu nick'i seçtiğini öğrendiğimiz, bira içerken nick seçen fanatik beşiktaşlı. defansta yarattığı harikalarla farkın açılmasını önledi, gattuso vari hareketlerle ayak, bacak, bilek kırdı. (benim de 2-3 kez ayağımı yerden kestiğini söyleyeyim)* moda sahilinde ise, benim erken kalkmam neticesinde fazla muhabbet edemedik. inşallah bir tribün zirvesi düzenleyecek, hep beraber kapalı'da yerimizi alacağız.
(strateji, 05.08.2007 17:56 ~ 29.08.2007 17:07)
- gerçekten hani birini ilk defa görür de "ben bu adamı tuttum" dersiniz ya, geçtiğimiz haftasonu * gerek oynadığı( daha doğrusu oynatmadığı) futbol, gerekse maç sonu çarşı ve bjk üzerine yaptığı konuşmalar ile bünyem üzerinde kapanmaz yaralar açan adam gibi adam.
- cihangir insanı.
- deniz gören bir hanede, bir piyanonun başında elleri okşarken notaları, bu adam büyümüş bir yaş daha.. kendi dediğince kocaman olmuş, bana kalırsa daha yeni başlıyor hayat..
doğmuş iyi ki, gelmiş buralara..
- sessiz ve derinden..
derinden, evet ama sanmayın ki sessiz..
öyle sesleri var ki uzaklarda bi yerlerde de olsa duyurduğu, ağzınızı açık bırakıyor..
tadı damağınızda kalıyor duyduğunuz seslerin..
nadide..
hakiki..
- bugünkü halı saha zirvesinde karşı takım savunmasının bel kemiğiydi. hava toplarındaki ezici üstünlüğü, yerinde müdaleleri ve oyun disipliniyle bende fabio cannavaro izlenimi yarattı. ayrıca yağmur-çamur, inönü-deplasman demeden beşiktaş'ı desteklediğini öğrenince kendisini gönülden takdir ettim. burnumun dibindeki inönü stadı'na gitmeye bile üşenen ben, biraz da kendimden utandım diyebilirim
- evde olduğunu unutup içtiği sigaranın külünü yere silken çılgın yazar.
(bkz: ateşini yolla bana)
- karpatların maradonası, bira köpüğünden gemiler yapan adam.
- uçmuş.
- abi denilesi yazar. ağır başlı, oturaklı, şirin şey.*
- mükemmel paslar veren insandır. * ah bir de golü yemeseydi *
(hawk, 21.10.2007 03:59 ~ 04:00)
- beşiktaşlı canımız, kanımız abimizidir. kendisiyle daha önceden az buçuk beşiktaş hakkında muhabbetimiz vardı lakin daha yüz yüze hiç görüşemedik. bu cumartesiye * nasip oldu. ben yaşıtımız biri beklerken bayağı bi abi geldi karşıma şaşırmadım desem yeridir. maçta ise iyi bi' stoper top geçer adam geçmez cinsinden, kafa toplarına muhteşem hakimiyetiyle avrupadaki büyük kulüplere kadar ismi gitmiştir. milan'ın maldini emekli olduktan sonra transfer edileceği söylentileri var, ne kadar doğrudur bilinmez. şimdilik sadece önümüzdeki maçlara bakıcaz diyor. (önündeki maçta büyük ihtimal yine selimiye stadyumunda olur *)
maçta iki kere karşı karşıya geldik bu cani adamla. birinde hafif (!) omuz darbemle topu almayı başarmış olsam da ikincisinde intikamı fena oldu sanki adam içimden geçti ben yerde üç beş takla atarken o bizim kalenin oraya varmış orta hazılıkları yapıyordu..
önümüzdeki maçlarda saha da olmasak bile (beşiktaş maçların birinde) görüşmek dileğiyle dediğim yazardır..
- öncelikle; (bkz: heykeli dikilesi yüce insan)
fm 2008'e yeni yapılacak yamada si games'in yeni futbolcu simsarı camel 'ın yoğun ısrarları sonucu beşiktaş'a bonus olarak eklenecektir kendisi.
işte özellikleri;
teknik özellikler ----- zihinsel özellikler ----- fiziksel özellikler
korner: 15 ----- hırs: 20 ----- hızlanma: 12
koşma: 15 ----- önsezi : 20 ++ ----- çeviklik: 15
depar: 13 ----- cesaret: 20++ ----- denge: 18
bitiricilik: 12 ----- soğuk kanlılık: 120 (yüz yirmi) ----- sıçrama: 20
serbest vuruş: 15 ----- konsantrasyon: 15 ----- kondisyon: 13
kafa vuruşu: 20 ----- yaratıcılık: 18 ----- hızlı koşma: 17
uzun mesafeli şut: 15 ----- karar verme: 15 ----- dayanıklılık:20
markaj: 20 ----- yetenek: 20
pas: 20 ----- etkileyicilik:20
top kapma: 120 ----- yer alma: 20
teknik: 15 ----- takım oyunu: 20
----- çalışkanlık: 20
form: 10-10-10-10-10
moral: süper
bunların dışında bu yamayla birlikte sadece birasiz için yeni bir özellik ekleniyor oyuna ve birasiz'in ismine tıkladığınızda soldaki menüde personal seçeneğinin 2 tane olduğunu görüyorsunuz. birincisi eski oyunlardan beri gelen özellik diğeri ise gündelik yaşama dair özellikler. birasiz için si games'in şu şekilde bir özellik listesi ayarlaması bekleniyormuş:
personal (classic)
full name: falan filan falan filan
date of birth: filan falan falan filan
place of birth: dünya
languages: falan filan
favoured clubs: beşiktaş
favoured person: kahvedekiler ınının diyor ınının ınının ınının, korialstrasz, hawk, ıssızadayadüştüğünüzdeyanınızaalmayacağınıztekkişi, strateji, fakespeare, camel... (bu nokta nokta kısımda beşitaş formasını giymiş ve halen giymekte olan yüzlerce futbolcu ismi yer almaktadır)
description: commanding center-back, explosiv midfielder, experienced goal keeper, wonderkid, übermensch
personality: charismatic leader
personal(yeni)
batak:20
muhabbet:20
saygı:20
abilik vasıfları:20
iyi niyet:20
ağır başlılık:20
espri:20
neşe:20
beşiktaşlı duruşu: 20.000.000.000 (çok az kişide olan bir değerde)
(bkz: football manager)
- şu dünyada abi sıfatının en çok yakıştığı insandır.
- sözlük hesabının kapatılması talebinin aylar sonra gerçekleştiğini üzüntüyle öğrendiğim yazar. sözlüğe yazmamasına rağmen zirvetördeki makaraların başrol oyuncusuydu. bundan sonraki zirvelere +1 olarak katılmasını ümit etmekteyim
- korner çizgisine yakın bir yerden taç zirvesi nde beni binlerce gol yemekten kurtaran yazar abimizdir. bir daha ki futbol zirvelerinde yine aynı takımda olmayı dilemekteyim ya da karşı takımdan olayım da güzel şutlarından yiyeyim birkaç tane.
|