belki ilginizi çeker
  1. · shaken not stirred
  2. · yazar nicklerinden meslek tahminleri
  3. · izmir akustik performans zirvesi
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · öğretmenler günü
  2. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  3. · günün tek cümlelik özeti
  4. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  5. · ezel
  6. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  7. · marjinal isim meraklısı aile
  8. · nodül
  9. · cehennemin girişinde yazan söz

biramıbuzsuzveşişedeniçerim  

1. kardeş,dost ve ötesi. dert ortağı. kifayetsiz kelimeler yığını. hayatın sırrını veren düdük makarnası olmaya aday hatun. elmamın yarısı.bu devirde zor bulunur olan. anlattıkça anlatasını getiren.

uzadıkça uzuyor... uzun lafın kısası, hoş gelmiş, sefa getirmiş!
    (kaçakçay, 27.05.2009 03:08)
  2. tarih 13 haziran 2009. izmir akustik performans zirvesi'ndeyiz. benim de ilk zirvem falan fıstık. girdik içeri devotee'yle. bizimkisi ortam çocuğu ya hani, saldı beni çayıra mevlam kayıra. ben de oturdum bir köşeye, karşı köşede de bu hatun. ikimiz de yalnızız, bakıyoruz meraklı gözlerle. yanaştım, "siz de benim gibi yalnız mısınız bağyan" diyerekten. o da anladım ki kaçakçay'ını bekliyor. ikimiz de kızgınken birilerine, bulduk birbirimizi işte. çene çaldık bol bol, bir boka benzemese de birkaç fotoğraf çektik. kısaca birbirimizi çok sevdik.

ayrıca yeni gelmiş, hoş gelmiş. hatta zirveye kaydolmak için üye olduğuna dair dedikodular dolaşıyor ortalıkta. bilemem ben valla.
    (lovestarved, 14.06.2009 21:58)
  3. ingiliz istihbarat teşkilatına sızarak martini'nin haksız egemenliğine bir son verecek. dın dırı dın dın dın dın dın...
    (bkz: shaken not stirred)
    (sir da ros floyd, 15.06.2009 14:41)
  4. simasını hatırladığım yazar *. evet o da herkes gibi nick'imin uzunluğundan dem vuranlardan ama bak akılda kalmasa da görünce hatırlayıp evet evet bu o diyosun dimi? * bir daha ki zirveler de yüzümü hatırlamasını temenni ediyorum *
    (ne fatih öldü mü olamaz olamaz kesinlikle olamaz, 17.06.2009 03:53)
  5. birasını şişeden içmeyen yazardır. gözümün önünde 70'lik arjantin bardaktan içti. allahtan buz koymadı.
    (notokord, 19.06.2009 22:17)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil