|
|
- an itibariyle içtiğim şeyin ortaya çıktığı,kardeşimin icat etmiş bulunduğu eylemdir... gariptir...
- (bkz: renk körü)
- ismini tam olarak hatırlayamadığım, biranın tadını hafifletmek amacıyla hazırlanan, almanyada yıllardan beri içilen kokteyl.
- (bkz: yok artık daha neler)
- (bkz: ritmix)
- bir kısım insan da bu karışıma roket adını vermiştir. neresi roketse.
- avşa adasındaki hasta ruhlu ne içeceğini bilmeyen teen'lerin yaptığı karışım.
- olsa olsa dark bira* kolayla karıştırılabilir.aksi haldeki durumlarda karıştıranın göz muayenesine gitmesi yararına olur.
-noel baba ben senden bira istemiştim, sen bana kola getirmişsin!
+kusura bakma yeğen, yaşlandık...
- bunu yapan daha önceleri bunu da yaptı..
(bkz: kola ile fantayı karıştırmak)
- körlük yapar.
- kola ile kırmızı şarap karıştıranları gördükten sonra fazla garip gelmeyen hadise.
- (bkz: kola ile kahveyi karıştırmak)
(bkz: coca cola blak)(bınar, 16.04.2006 20:38)
- çok yaşlı insanların başına gelebilen bir olaydır. babaannem soda niyetine kola içerdi bazen (ardından da egzostu patlak kamyon sesiyle geğirirdi rahmetli). bir keresinde yanlışlıkla kola yerine babamın biralarından birkaçını içmişti de mahallede dalaşmadık komşu bırakmamıştı, üstelik yakası açılmadık küfürlerle. kendisini sakinleştirmek isteyen babama, "sıçtığım bok!" diye bağırmıştı sonra.
- (bkz: götten işemek)
(sting, 16.04.2006 21:50)
- colayla kırmızı şarabı,gazozla beyaz şarabı karıştıranı gördükten sonra ilginç gelmeyen faaliyet.
- fecii şişkinlik yapacak olan içeceği oluşturmaktır.
- (bkz: 2 mart 2008 beşiktaş cola turka efes pilsen maçı) *
- tatil yörelerimizde gözlemlediğim üzere 5 yaşından büyük alman çocukların kahvaltıda yaptıkları eylemdir.
- (bkz: rakı kola)*
(kl7mu, 02.03.2008 16:08)
- diesel olarak adlandırılan karışım.
ayrıca;
gazoz ile birayı karıştırmak: ragla(snncr, 01.05.2008 02:01)
- (bkz: bira ile zoru karıştırmak)
(bkz: kötü espriler)
- burdan görüp bir deneyim dedim. aman allahım azcık bir damak tadınız varsa kesinlikle yapmayın.
- kola göt diye tabir edilen insanların arka panellerinde taşıdığı iki lobu ziyadesiyle büyütme özelliğiyle tanınır. biranın da göbeklere etkisi bilinir. sonuç olarak bu karışıma sararsanız göte-göbeğe gidilir.
- eğer birayı illa bir şeyle karıştıracaksanız mantıklı bir seçimdir. gaza gelip birayı boğma rakıyla karıştırmaktansa kolayla karıştırıp sakin ve içilenler içerde mutlu mesut yaşamak en iyisidir.
|