belki ilginizi çeker
  1. · içki içmeyen kız arkadaş
  2. · bira göbeği
  3. · biranın bokunu çıkaran kız arkadaş
  4. · iyi aile kızı
gündem
  1. · her yerinden öpüyorum rüştü
  2. · darwin i bitiren balık
  3. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  4. · okan bayülgen
  5. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  6. · günün tek cümlelik özeti
  7. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  8. · yelda reynaud
  9. · sakıp sabancı

bira içmeyen kız arkadaş  

sayfa  / 2
  1. sarhoş olmayan kız arkadaş anlamına gelir ki bu da sekse giden yolun uzunluğunu ve zorluğunu biraz daha artırır.. kız viski içiyorsa ne ala
    (bkz. iyi aile kızı)
    (prometheus, 14.04.2004 01:43)
  2. şöyle denize karşı karşılıklı cips eşliğinde keyif yapmanın tadına hiç varamıycak olduğun,biradan tiksinmesi nedeniyle öpüşürken ya da daha sıcak aktivasyonlarda motivasyon bozukluğuna yol açıcak,alkol akşamları suratında inceden bi tiksinti olacak partner,değişmesi gereken kişilik.
    (lizardking, 14.04.2004 11:06)
  3. bira içilmez mi bee dedirten şahsiyetler
    ayrıca bunların zırt pırt çişleri de gelmeyeceğinden siz ööle habire tuvalete koşarken arkadan bakarlar..tasvip edilmez
    (pazer15, 14.04.2004 17:13)
  4. erkeğin de bira içmemesi durumda bu konuda sorun çıkmayaktır
    (ati, 14.04.2004 18:05)
  5. erkek arkadaşı bira içerken ya ona 'nası içiyosun bunu' şeklinde bakarak rahatsız eden ya da erkek arkadaşına kahve veya çayla eşlik etmek isteyerek onu biracı ortamlarında çay ısmarlatarak yerin dibine göçerten masada bırakılası, çok aşık olunduğu durumlarda ise dışarı çıkarılmaması gereken hatun çeşidi, 'gönül ota da konar b.ka da' lafının erkek tarafından söylenmesi halindeki 2. durum.
    (12monkeys, 14.04.2004 18:21)
  6. erkeklerin korkulu rüyası...
    (esdora, 14.04.2004 19:37)
  7. (spinoza, 14.04.2004 20:22 ~ 20:22)
  8. kızına göre değişir, kız içmiyor da olabilir ki bu kötü amaçları olmayan insanlar için pek sorun değildir. kız içmediği gibi içirmiyorsa güzel ortamı bozan tiplerdendir rahat ortam yaratmak sorun haline gelebilir. kız içiyor da bira içmiyorsa malibu yahut tekila ve de bilimum ciks içki isteyecektir bu da ekonomiyi tabana çeker uzak durulmalı dikkat edilmelidir. rakı içeni ise erkek gibi dolaşmıyorsa ortalıkta içkici kardeşler için hayal ötesi varlıktır
    (tainakan, 18.04.2004 23:33 ~ 23:34)
  9. asla bira göbeği yapmayacak kız arkadaş.(bkz. bardağın dolu yarısı)(bkz. @71654)
    (soruisareti, 07.07.2004 13:46)
  10. (pyrotechnician, 07.07.2004 20:29)
  11. bira içince böbreklerinin çalışacağını dolayısıyla tuvalete gitmesi gerekeceğini bilen, sevgilisinin kendisini tuvalette coşkun seller gibi çağlarken hayal etmesini istemeyen kız modeli de olabilir. oğlan onu böyle hayal eder mi bilemem ama kız bunu düşünmüş olabilir gibi geldi.
    (adeleblochbauer, 05.01.2007 15:13)
  12. fizigine dikkat eden kız arkadaşta olabilir. çünkü buyrun

(bkz: bira göbeği)
    (dream endless, 05.01.2007 15:21 ~ 15:21)
  13. mojito, malibu, cuba libre gibi tatlı ama sarhoş etme kapasitesi sınırlı içkiler içerek hem mali olarak zarar veren hem de sorhoş olmayacağından dolayı sizin de kendinizi salmanıza engel olan sinir yıpratıcı dişi türüdür.
    bi de bunların sek votka içip bişey olmayanları vardır ki allah muhafaza
    (beetlejuice, 05.01.2007 15:33)
  14. can sıkar kimi zaman ne zaman şöle karşılıklı içelim,keyif yapalım deseniz yok ben içmem,kullanmam diyerek keyfinizi kaçırır ama genede güzeldir,kendi tercihidir.zorla içirecek halimiz yok ya.
    (vade retro satana, 05.01.2007 15:49)
  15. kendileri içmediği gibi karşı tarafada içermeme çabasına girdiği an ayrılmaktan başka çare yoktur.
    (punkeinstain, 05.01.2007 23:36)
  16. birayı seven ancak gittiği her yerde biraya su katmak eylemiyle karşılaştığından yeter artık ulan diyerek diğer çeşitlere (votka,rakı ,bilimum kokteyl) prim veren kız modelidir.ha bi de bunların ''bira içmem ben göbek yapıyo formumu korumam lazım'' diyen modellerinden acilen benim bi işim vardı hay allahdiyerek ufak ufak kaçılması on numara bi davranıştır
    (styks, 20.03.2007 19:42)
  17. ben almayayım diyeceğim kız arkadaş tipi. başkası kabul edebilir saygı duyarım. arkadaşım efendi efendi insan sevişebilir alkolsuz. lakin içkili sevişmeler çok daha farklı zevk vermekte. tek taraflı düşünmeyelim lütfen burda kafam iyi olduğu için karşı tarafada yaşatabileceğim zevklerdende bahsediyorum. bu nedenle tercihim içen ama ağzıyla içen kız arkadaştır.hem sevişme değil tek konu. bunun kutlama yemekleri var, yılbaşıları, bayramları, doğum günleri yıl dönümleri var. var oğlu var. ben içkide sakınca görmeyen biri olarak alkol alan kız arkadaştan yana tercihimi kullanıyorum.
    (manofthegod, 10.07.2009 16:05 ~ 17:36)
  18. daha kötüsü, yada daha kötüsü değil de şey işte. kötü! (bkz: bira içmeyen erkek arkadaş)
    (fernweh, 10.07.2009 16:09)
  19. doğrusunu yapan takdir edilesi kızdır. bira gibi berbat kokusu olan içtiğinde insana bişey katmayan sadece sağlıktan ve cepten götüren mereti içmemeyi tercih etmiş kızdır. ayrıca nedir bu birayı pek matah bişeymiş gibi gösterme çabası. sürekli bira içtiğini bildirme uğraşı. alkolün zararlarını bilecek kadar zeki ve eğitimli sözlük yazarlarından bunları görmek düşündürücü.
    hayır oturursun içersin evinde ama bunu övünecek yada çok eğlenceli bişey gibi göstermenin anlamı nedir.
    (duygusalamaagresif, 10.07.2009 16:31)
  20. hiç alkol kullanmıyorsa olabilece bir durumdur, hatta dışarda sarhoş olmadığı için güzel bir şeydir. fakat bira içmeyipte direk en masum içkisi votkaysa eğer çok sakat.
    (tragical memories, 10.07.2009 16:43)
  21. masrafsız kızdır. alın bi kutu kola verin eline iki saat boyunca pipetten içsin damla damla, arada pipeti ısırsın falan, daha ne istiyosunuz.
    (cactus, 10.07.2009 16:47)
  22. kuvvetle ihtimal terk edilecektir.
    (liane, 10.07.2009 16:47)
  23. mümkünse benim arkadaşım olmasın, dediğim kızdır.
    ben erkek arkadaşımdan ayrıldığımda, sorunum olduğunda, üzgün olduğumda dostumun omuzunda ağlamak isterim. iki yudum bir şeyler içmek isterim.
    kız kıza oturup pijama partisi vermek, evebeynlerin içki dolabından likör kaçırmak isterim. yüzümüz kızarıkken şarap yudumlamak isterim.
    sahilde yüzdükten sonra biramı yudumlamak isterim. ne yapayım kafa dengi olmayan arkadaşı.

not: kız arkadaşın kanka olduğu düşünülerek konu ele alınmıştır.
    (benzemez kimse bana, 10.07.2009 16:49)
  24. en güzelidir. kafası iyi olmadan da neşeli, madde almadan da mutlu, damarları temiz sıvıyla dolu, hücreleri yıpranmamış ve 10 sene sonra avurtları çökmemiş, cildi hala gergin ve pürüzsüz olacak kızdır.
    (earendill, 10.07.2009 17:05)
  25. bira sevmiyordur. ama koy önüne cuba libre, ne bileyim votka vişne ya da rakı falan... löp löp götürür. "bunlar pahalı, bira hem ucuz hem eğlenceli" diyenler varsa da, içki içmek biraz görgü, biraz zevk, biraz da damak tadıdır. hatırlayayım dedim.
    (usako, 10.07.2009 17:28)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil