|
|
- 30'luk 50'lik ve 70'lik formatlarda adamı bulutların üzerinde geçirecek fantezi.
- muhtemelen siz daha bardaktaki kahveyi bitirmeden kahvenin soğumasına neden olacak eylem. çılgın kafein yüklemesi sonucunda bünyeyi gece uyutmaması da mümkündür.
bira bardağında bira içilir, soğuk soğuk. ohş.
- kanaatimce görgüsüzlüktür, kahve bardağı diye uygun bir şey var, çok gerekirse birkaç bardak içilebilir.
(bkz: kahve bardağı ile bira içmek)(budur, 08.05.2007 14:08)
- tüm kahve zevkini yok eden eylemdir. ben denedim, tecrübe ettim. sakın denemeyin derim.
- kahve soğuk model ise makuldür.
(bkz: frappe)(draco, 18.07.2007 14:42)
- kahve türk kahvesiyse bi kaç gün uyumayacağınız anlamına gelir.
- pc başında sabahlanacaksa, kahve de soğumuş, buz gibi olmuş hiç umrumuzda olmayacaksa mantıklı bir hareket..
- (bkz: türk kahvesini kupa ile içmek)
- bir süredir kahve içilmemesi,içilememesi sonucu,kahveye ilk ulaşıldığında evdeki,ortamdaki en büyük bardak formatının kullanılmasıyla ortaya çıkan durumdur.iç iç bitmez,soğumasına fırsat vermeden dibini bulduğunuzda ise derin bir ooooh çekersiniz,hayatın değerinin anlaşıldığı anlardan biridir kanımca. (bkz: evet ben bir tiryakiyim)
- (bkz: final haftası)
- (bkz: ağzıyla içmek)
(draco, 18.07.2007 15:30)
- eğer kahveyi içen kişi üşengeç bir kişiyse olabilecek olaydır.üniversitede arkadaşları ile evde kalan kişinin günlerdir pislik içerisinde duran bulaşıkları yıkamak istememesinden veya dağ gibi birikmiş bulaşıkların arasından kahve bardağını bulmak istemeyeceğinden dolayı,üniversite ortamında evin her köşesinde bulunabilen bira bardağını kahve içmek için kullanabilir.
- ancak içinde bira olduğunu hayal ederek içildiği takdirde çekilebilir hale gelebilecek korkunç eylem.
- kafeinin dibine vurmaktır.
- (bkz: yapma evladım yazıktır mideye)
- (bkz: bira ve kahve)
- an itibariyle sol frame benim yerime bu başlığın hemen altına gerekli cevabı vermiştir..
(bkz: olsa da içsek)
hayır ortada bir ayıp varsa sol frame'in ayıbı..
- mükemmel bir olaydır.lakin aldığım 70 lik bira bardağıyla içiyorum kahvemi.oyun başında bitme, tükenme, yenileme vb. problemler çıkınca yarıda bırakıp kalkıp bi bardak daha almak zorunda kalmıyorum.
(bkz: efsane)
- kahve çeşitinin hazır kahve veya filtre olmasını zorunlu kılan eylem. zira bir bira bardağını dolduracak büyüklükte cezve bulmak zordur. öte yandan kahveyi soğuk içmeye davetiye çıkarmaktır. ancak hiçbir zaman kafein patlamasına neden olmaz. zira kafeine boğulmak isteyen insan, bardağı büyütmenin aksine, su miktarını azaltıp kahve miktarını artırmaya doğru yol alır ki zift gibi bir görüntüsü olmasına rağmen damakta bıraktığı ilk tat itibari ile insanı kendinden geçirmeye yeter de artar.
- (bkz: fincanla bira içmek)
- (bkz: tekila bardağıyla kahve shot)
|