bir ytl olacak esprisinin bıktırması   

adana çık aradan

1. “1 ytl olacak” esprisinin son zamanlarda iyice bokunun çıkarılmasından ötürüdür.

gün geçmiyor ki sözlüğü açtığımda gözümün önüne herhangi bir “1 ytl olacak” “espri”si gelmesin. sıkılmadınız mı ulan artık?

farkında değil misiniz bu lafı tekrar kullana kullana artık bok ettiğinizin, ortaya kirlilikten başka bir şey çıkmadığının? eminim ki, zaten herkesin aklından geçiyordur “ehuehue 1 ytl olacak zıhe zıhe..” diye ama iki saniye sonra da geçip gidiyordur. lafım hala azimle bunu sürdürenlere..

başka bir konu da bazı örneklerde kadının metalaştırılmasının, fiyatlandırılmasının bilinçaltlarına kazınması. ne fark eder bu bir dizi karakteriyse ya da dünyanın öbür tarafındaki bir top model ise? hadi diğerlerini es geçiyorum ama, kadınlar hakkında olan başlıklarda takılıp kalıyorum. bu kadar da alçalınmaz ki be çocuğum.

uzun süre önce hoşluğunu yitirmiş bir espriyi azimle devam ettirmeyi, yeni fikirler üretmekten kaçmayı anlayamıyorum, normalse bile bana göre değil.

dayaklıksınız valla, döverim ulan hepinizi!
    (kilim motifli kazak, 25.06.2007 17:14 ~ 02.07.2007 22:09)
  2. (bkz: yoğun kusma isteği)
    (pistachio, 25.06.2007 17:18)
  3. ajdar anık tabanlı kötü espri ekolünün ve şahin k tabanlı espri ekolünü atlattıktan sonra sözlükte ve maillerde maruz kaldığım, espri dozajı yüksek, kaliteli mizah anlayışı sloganı ile yola çıkmış komik insanların kafamın tepesini attıran olayın ana nedenidir. anlamıyorum o 1 ytl, bu 1 ytl çin malı eşya satan bir yer mi burası? veya bende çin malı 1 ytl'lik mal alacak zihniyet var mı?

(ara: 1 ytl olacak)
    (dünyayı kurtaran adam, 25.06.2007 17:19 ~ 17:35)
  4. (bkz: bir ytl bir ytl olacak)
    (nothing, 28.06.2007 21:43)
  5. geçtiğimiz aylarda sürekli yapılan 367 esprilerinin bokunun çıkmasının ardından gündeme oturmuş yeni sayı tabanlı espridir. 22 temmuz sabahı bu tür espriler de miladını dolduracaktır. sıkalım dişimizi...
    (belmonte, 28.06.2007 22:04)
  6. (bkz: bööööö)
    (restless times, 28.06.2007 22:12)