bir yaz gecesi ruyası 

adana çık aradan

1. 5. nesil yazar.
    (havuz başında schweppes içen heyvan, 07.05.2008 01:49)

2. (bkz: bir yaz dönümü gecesi rüyası)
    (bkz: a midsummer night s dream)
    (hayri potur, 07.05.2008 01:59)
  3. akşam oluyordu,yaz akşamlarından belki de en güzeliydi,niye mi?bu akşam sevgilimle buluşacağım.en güzel elbiselerimi çıkartarak hangisinin bu eşsiz gececeğini düşündüğüm gece için uygun olacağına karar verirken saçlarımı ışıldayana kadar fırçalamaya başladım,en son gelincik tarlalarındaki bütün gelinciklerin heyecan verici kırmızısı ile ipek böceklerinin yeni ördüğü ve en yumuşak ipeklerden oluşmuş elbisemi giymeye karar vererek hazırlığa başladım işim bitip aynaya baktığımda kendimi kapkaranlık gecede ışıl ışıl parlayan çoban yıldızı kadar parlak gördüm.kapıdan çıkarak ateş böceklerinin ışığa doğru uçması gibi buluşma yerine gittim.işte karşımda duruyordu hani düşünürken bile çevremdeki insanların kalbimin atışını duyarak yanardağların patladığını sanacaklarından korktuğum "o" hiç konuşmadan yaklaştım ve uzaktan gelen romantik bir gitar sesi kulaklarımızda oylece sarılarak olduğumuz yerde sallanmaya başladık.o sırada gözlerim kapalı düşündüğüm tek şey dans etmenin sevişmenin dikey şekli olduğuydu .ve yüzü bana yaklaştıkça nefesimi tuttum..tuttum o anda öyle bir çığlık koptu ki gözlerimi açıp ne olduğuna bakınca kendimi yatağımda ve kafamı yastığın altında tutmaktan nefessiz kalmış bir şekilde buldum kendimi..hayallah ya tatlı bir yaz gecesi rüyasıymış meğer bütün bir akşam.zaten anlamalıydım gerçekte bunların yaşanamayacağını.ama ne yapalım insan rüya görürken mantığını kullanamıyor.kendime gelmeye başlayınca kahkahalarla gülmeye başladım.allahım bizi böyle rüyalardan koru ....koru ki akıl sağlığımız bozulmasın.tabi kalmışsa.
    (aysigma, 07.05.2008 11:48 ~ 16:00)