belki ilginizi çeker
  1. · bir yaz dönümü gecesi rüyası
  2. · a midsummer night s dream
  3. · açılın lan yengeniz sıçacak
  4. · yazdımgitti
gündem
  1. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  2. · insanın hayatına sıçan şeyler
  3. · aşkın yedi seviyesi
  4. · marjinal isim meraklısı aile
  5. · sanal seks yaparken hamile kalmak
  6. · itü sözlük yazarlarından şiirler
  7. · erkekte ses tonu
  8. · cem uzan
  9. · barda tanışılan kızın transseksüel çıkması

bir yaz gecesi ruyası  

1. 5. nesil yazar.
    (havuz başında schweppes içen heyvan, 07.05.2008 01:49)
  2. (bkz: bir yaz dönümü gecesi rüyası)
    (bkz: a midsummer night s dream)
    (hayri potur, 07.05.2008 01:59)
  3. akşam oluyordu,yaz akşamlarından belki de en güzeliydi,niye mi?bu akşam sevgilimle buluşacağım.en güzel elbiselerimi çıkartarak hangisinin bu eşsiz gececeğini düşündüğüm gece için uygun olacağına karar verirken saçlarımı ışıldayana kadar fırçalamaya başladım,en son gelincik tarlalarındaki bütün gelinciklerin heyecan verici kırmızısı ile ipek böceklerinin yeni ördüğü ve en yumuşak ipeklerden oluşmuş elbisemi giymeye karar vererek hazırlığa başladım işim bitip aynaya baktığımda kendimi kapkaranlık gecede ışıl ışıl parlayan çoban yıldızı kadar parlak gördüm.kapıdan çıkarak ateş böceklerinin ışığa doğru uçması gibi buluşma yerine gittim.işte karşımda duruyordu hani düşünürken bile çevremdeki insanların kalbimin atışını duyarak yanardağların patladığını sanacaklarından korktuğum "o" hiç konuşmadan yaklaştım ve uzaktan gelen romantik bir gitar sesi kulaklarımızda oylece sarılarak olduğumuz yerde sallanmaya başladık.o sırada gözlerim kapalı düşündüğüm tek şey dans etmenin sevişmenin dikey şekli olduğuydu .ve yüzü bana yaklaştıkça nefesimi tuttum..tuttum o anda öyle bir çığlık koptu ki gözlerimi açıp ne olduğuna bakınca kendimi yatağımda ve kafamı yastığın altında tutmaktan nefessiz kalmış bir şekilde buldum kendimi..hayallah ya tatlı bir yaz gecesi rüyasıymış meğer bütün bir akşam.zaten anlamalıydım gerçekte bunların yaşanamayacağını.ama ne yapalım insan rüya görürken mantığını kullanamıyor.kendime gelmeye başlayınca kahkahalarla gülmeye başladım.allahım bizi böyle rüyalardan koru ....koru ki akıl sağlığımız bozulmasın.tabi kalmışsa.
    (aysigma, 07.05.2008 11:48 ~ 16:00)
  4. rutkay azizin seslendirdiği kullanıcı adı.
    (sadalet, 01.02.2009 22:46)
  5. beni hiçbir zaman unutmayan yazar. yoklar hep 'iyi miyim?' diye. bilsin ki çok iyiyim, artık.
    (eni, 01.02.2009 22:49)
  6. sensin benim için bir yaz gecesi rüyası... rüya olarak da kalıyorsun işte bütün ömrüm boyunca. kendimi özgür hissettiğim şu net sayfasında söyleyebiliyorum sadece içimdekileri. sen duymuyorsun hiçkimse duymuyor. halbuki çığlıklarım karışıyor gökyüzüne ah birde sesim çıksa. kıyamet kopacak belki ama napayım sen bir yaz gecesi rüyasısın benim için...
    (coksevdimseni, 03.02.2009 17:47)
  7. moralin bozuktur. yatağına gittiğinde düşünür durursun. uyumak zordur. bi sağa bi sola dönersin. sanki yaşamak bi eziyettir. ama katlanırsın. sonra uyursun. kalktığında içinde garip bir his vardır. ne heyecan ne de mutluluktur tam olarak. ama gülümsersin. yaşadığın şey bir rüyadır.
    çok keyiflisindir. için içine sığmaz. yerinde oturup bekleyemezsin. bi ona bi buna sataşırsın. akşam olur yine yatarsın. sabah kalktığında yine o gülümseme. belki farketmezsin ama yaşadığın yine bir rüyadır.
    normal bi gündür. dışarı çıkarsın. eve gelir dinlenir, her gün ne yapıyorsan yine onu yaparsın. uyuyup kalktığında aynı şey. yüzünde o gülümseme..
    tüm bunların hepsinde o benzer şeyi yaşarsın. güzel bir rüya görürsün. ama sadece şanslıysan görürsün. ben de şanslıyım. sen, dostum, sadece bir yaz gecesinde değil, uzun süredir gördüğüm bir rüya, daha da fazlası bir kardeşsin benim için..
    (dehydroepiandrosterone, 16.02.2009 22:50)
  8. 5.nesil çaylak yazar. bu günlerde kederli duruşunun arkasında yattığını çok merak ediyordum. kendisine "noldu lan godoş niye böyle duruyosun" tarzı soruları ısrarla sormama rağmen "yok hocu bişey ya sınava bakamadım ona kafam bozuldu" gibi antin kuntin gerçek dışı cevaplar alıyordum. ta ki bugün sözlüğe girip çaylaklığa terfi ettiğini öğrenene kadar.
    değerli dostum sen bu tür şeyleri kafana takan bi adam değilsin. lütfen hadi toparlan biraz sana ihtiyacımız var.

işte bunları söylemek isterdim kendisine. ama sikime kadar hakketi lan cidden çaylaklığı. felaket yazıyordu zaten. git de dersini çalış godoş.
    (herut, 15.04.2009 18:55)
  9. keşke damla'yla gelmeseydim olimposa.

ben: hi samantha.
    o :hi sweety.
    (teardrop, 15.04.2009 19:15 ~ 19:15)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil