belki ilginizi çeker
  1. · silgisini bölmeyen öğrenci
  2. · ilkokul yıllarında fruko simit ikilisi
gündem
  1. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  2. · darwin i bitiren balık
  3. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  4. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  5. · prison brake
  6. · babaların garip huyları
  7. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  8. · çek senet mafyası
  9. · tünel deki yaratılış müzesi

bir tostu hiçbir zaman tam yiyemeyen öğrenci  

1. bizzat başıma gelen olaydır.olay tosttan ibaret olsa neyse.sene başından beri ne tam bir bardak çay içebildim ne de açtığım bir bisküvi paketinin sonunu görebildim.sağolsun etrafımda solucan gibi türeyen arkadaşlarım sayesinde bundan sonra da umudum kalmadı artık bu konuda.en güzel yeri koparılmış tost yemeye,kimi zaman 5 kişinin döndüğü çaya devam edeceğim yine. ama itiraf etmek gerekirse olayın güzelliği ve tadı burda yatıyo.
    (los lunes al sol, 16.03.2007 22:17 ~ 22:17)
  2. öğrenci adam aç adamdır sözüyle çelişen bir durumdur. öğrenci her zaman açtır ve asla bir tosta hayır demez. ama öğrenci adam delikanlı adamdır da. tostunu başkalarıyla paylaştığı için bitiremiyorsa helal olsundur, aferindir.
    (ekraba, 16.03.2007 22:49)
  3. en güzel duygunun insanıdır. etrafındaki bir çok arkadaşı sayesinde kendi aldığı tam tostu yiyemese de arkadaşlarının tostlarından geri besleme olarak alacağı ısırıklarla boşluğu doldurmayı düstur edinmelidir.
    (kurremkamerruk, 24.03.2007 02:01)
  4. muhtemelen kolanın dibini de içememiştir henüz.
    (twinkle, 24.03.2007 02:08)
  5. süper kanal d eğitim programı adı olabilecek cümle...abbas güçlü de sunar oh mis valla!

ha realist konuşursak; yerken boğazında kalmış olan öğrencidir.
    (red zeppelin, 24.03.2007 02:14)
  6. ven türevi, tost gibi kuru gıdaları bir türlü sevememiş, boğazından geçirememiş öğrencidir, şahsiyettir.
    (bkz: kahrolsun damak zevki)
    (ven, 24.03.2007 20:07)
  7. iğrenme duygusu pek gelişmemiş olan öğrencidir. sevgilinle tamam, en yakın arkadaşınla belki... ama her arkadaşla da olmaz bence. salgın hastalıklar kol geziyor. uyarırım
    (medium, 08.06.2007 08:28)
  8. (prospektüs, 08.06.2007 15:03)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil