gündem
  1. · giyotine yolladılar gitmedim
  2. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  3. · dünyanın en seksi şarkısı
  4. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  5. · zongul ducks
  6. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  7. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  8. · şımarık sevgili
  9. · yanlış finale çalışmak

bir tikiye asılmak  

1. umutsuz, hayattan ve kızlardan beklentilerini kesmiş acınası erkeklerin en çaresiz anlarında düştükleri gaflettir. belki de kasıtlı yapılan bir intihar girişimidir.
    bu davranışın birkaç sebebi olabilir:

1-erkek sapın tekidir afedersin. abazanlık eşiği tikilere ilgi duyacak kadar düşmüştür.
    2-uzun süredir kız arkadaşı yoktur ya da hiç olmamıştır. ordan da 1. nedene geri dönüyoruz.
    3-dalga geçmek ve tiki insanın kendini güzel zannetmesini sağlamaya çalışmak da olabilir aslında
    4-içinde oluşan anlık ve gelip geçici bir sevgi dürtüsünü bastırmaya çalışıyordur. bu dürtünün geldiği kısa zaman aralığında yanında maalesef bir tiki varsa, istemsiz olarak ona ilgi gösterecektir erkek dostumuz.
    gibi.

ne olursa olsun, tikilere asılmak affedilmez bir davranıştır. birisi bir tikiye asıldığını fark ettiği anda hemen kendini toparlamalı ve ortamdan kaçmalıdır. sonra biraz yalnız kalıp yapmaya kalktığı şey üzerinde uzun uzun düşünmelidir. böyle büyük hataların eşiğinden döndükten sonra insanların birkaç gün boyunca kendilerini sorgulaması gerekir. bu durumda yapılan hatanın tekrarı olasılığı da düşecektir.

gerçekten üzücü. bir keresinde rastlamıştım bir masada oturan iki kişiye. kız tikiydi. davranışlarından sevgili olmadıkları anlaşılıyordu. erkekse durmadan onun yüzüne bakıyordu. umutsuzca... elini falan tuttu böyle.. kız hiç oralı olmadı. bir tiki tarafından bile reddedilmek... korkunç.. o gün bunu gördüm.
    (ntcik, 09.01.2009 01:25)
  2. asılmanın amaca ulaşması durumunda içi japon yapıştırıcısı dolu kovaya el sokmaya eşdeğer bir davranıştır. ilk dakikadan itibaren mesaj yağmuru başlar, iğrenç bir durumdur. kurtulmak istersiniz kurtulamazsınız. (bkz: arkadaşımdan biliyorum)
    (kuyruğunu yakalayan kedi, 09.01.2009 01:31 ~ 01:37)
  3. gereksiz bir davranış.
    (cingoz1137, 09.01.2009 01:32)
  4. (anidenbelirenanlamsızgüdüler, 09.01.2009 01:37)
  5. normal bir eylemdir. tikileri de anlamak , dillerini kavramaya çalışmak lazım. araştırmacı bir yazar olarak alırım çakma marka giysilerimi , tararım saçlarımı ve dalarım tiki ortamlarına. emolardan daha iyiler en azından.
    (hplovecraft, 09.01.2009 01:45)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil