belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  2. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  3. · marjinal isim meraklısı aile
  4. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  5. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  6. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  7. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  8. · uğur gürsoy
  9. · orospu gibi sakız çiğnemek

bir tesadüfle yarım kalan aşkın tekrar alevlenmesi  

1. iki ihtimal vardır:
    1-)eğer bir sevgiliniz yoksa süperdir,tadından yenilesi bir durumdur,
    2-)eğer sevgiliniz varsa ybsg,ben mutluyum,aman kim uğraşacak (bu arada çoktan şüpheye düşülür) dedirten durumdur...
    (karde, 02.12.2005 17:48)
  2. (bkz: umut)
    (absynth, 02.12.2005 17:49)
  3. o sabah kendime salamlı, sosisli güzel bir sandviç yapmış yiyordum ki, telefon çaldı. arkadaşlar dışarı çağırdı. sandviçi yarım bıraktım. dışarı çıktım. öğlen pizza, akşam döner çaktım ayıptır söylemesi. gece eve döndüm. yarım kalan sandviç hala masanını üstünde. bu bir tesadüf değildi. o sandviç her zaman oradaydı.
    yazar burada aşkı sandviçe benzetmiş. obur herif.
    (hepten aykırı, 30.04.2006 01:51)
  4. (bvrak, 14.10.2007 14:55)
  5. bir yangının külünün yeniden yakılıp geçildiğinin resmidir.
    (hepböylebirnickimolsunistedim, 14.10.2007 15:44)
  6. olası dizi senaryosu.
    (george constanza, 14.10.2007 19:06)
  7. bit pazarına nur yağmasıdır. olmaması gerekendir. zamanın her yanlışı tekzip etmesi, eskiye dair bütün rahatsız edici ayrıntıların unutulmasına neden olduğu için, eskinin göz alıcılığı karşısında sağlıklı bir karar verilmesi mümkün olmaz. hoş bir nostalji esintisi yaratır ama fazla uzun sürmez. eski, gelirken eskiye dair bütün her şeyiyle, zamanın unutturduğu bütün tatsız anılarla birlikte geleceği için, artık onu içeri alacak kadar yer yoktur. çocuklar girmesin diye üzeri tenteyle örtülmüş yıkıntıdan bahçe olmaz.

bu yüzden, eskiye ne zaman nokta koyacağına karar vermek, virgülü nereye koyacağını iyi bilmek kadar önemlidir. dikkat edilmelidir.
    (mademli bagnum, 14.10.2007 19:30)
  8. (bkz: 110)
    (calm of desolation, 28.01.2009 05:30)
  9. yarım kalmasının sebebleri tartıldığında muhtemelen alevlendirilmesi gereksiz gelicektir lakin "sende yanlızsın bende yanlızım bi deniyek amuağaaa goyıyım" mantığıyla tekrar başlıyabilir ki insan kendini "aşkımız alevlendi" diyerek rahataça kandırabilir.

diğer durum ise tesadufi olmayışıdır hani ortada birinin bi şehri terketmesi ve hiç iz bırakmaması ya da izini kaybetmesi ya da postacının hattı şaşırması gibi bi durum olamaz.gunumuzde facebook msn ve cep telefonu varken her daim eski sevgiliye ulaşılabilir.

yazar notu:dünyanın en sığ insanıyım.evet!
    (feronia, 28.01.2009 08:56)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil