mesela kolye yerine bilgisayarda işi olsun olmasın takanlar var bunu..öyle boyunda duruyor, kime neyi kanıtlamaya çalışılıyorsa anlamam?!?..
hemen her üniversitede belli bazı hocaların boyunlarını süsleyen
memory stick ...
neden cebinde ya da çantasında taşıdığını anlamam. neyi ispat etmeye çalışıyorlarsa...
cepten kolaylıkla düşüp kaybolabilen ve neredeyse her allahın günü lazım olan stick in boyuna takılması durumudur. bu durumda sürekli çanta da diplerde aranmak zorunda da kalınmaz, kullanımı kolaylaştırır. özellikle sunum hazırlayan, çizim yapan ve okula sürekli getirmek durumunda, çıktı almak zorunda olan kişiler tarafından bu şekilde kullanılır. ön yargılı olmayınız.
-takı merasimimiz için üst salona geçebilirsiniz
- evet gelinin babasından 1gb usb bellek, içinde 250 şarkı
-şak şak şak şak
-damadın babasından 4gb usb bellek, içinde 500 şarkı 1 de film
şak şak şak
ipod shuffleın tasarımının temelidir. çok trendy çok.
takanların illa bir şey ispatlamaya çalışmak durumunda olması gerekmez. kayboluyor meretler. kızlarda çoğu zaman farkedilmiyor bile ama erkek adam tişörtün içine sokarsa daha iyi olur.
ayrıca bir zamanlar kemer takısı olarak,
(bkz:
cep telefonu)
(bkz:
anahtarlık)
(bkz:
güneş gözlüğü)
(bkz:
zincir)
(bkz:
pioneer teyp kafası)
(bkz:
walkman)
(bkz:
tabanca)
(bkz:
tam teşekküllü cevat kelle)
(dlord, 02.02.2006 03:04)
usb belleklerini bu şekilde taşıyan kişilerin ilkokulda da anneleri tarafından kaybolmasın diye ipe geçirilen silgilerini boyunlarında taşıdıkları ihtimali gözardı edilmemelidir.
(bkz:
can çıkar huy çıkmaz)
(anorash, 02.02.2006 09:43 ~ 09:43)
taşkışla semalarında çokça görebileceğimiz türden takı. taşkışlalıları ellerinde/boyunlarında usb bellekleriyle bir oraya bir buraya koştururken yahut çıktı sırası beklerken görmek çok olağan.
içerisine gerekli dualar yüklendikten sonra
muska yerine de kullanılması mümkün.
çalışan kadının kullandğı bir takı olabilir ancak yoksa bir ev hanımının takı olarak kullanması pek mümkün değildir sanırım.
(thyme, 07.03.2006 12:22)
japonya'da bir salkım usb belleği boynuna asan insanlara rastlamak mümkündür. aradıkları dosyayı bulana kadar; sarhoşun doğru anahtarı araması gibi, tek tek takar çıkarırlar usb bellekleri.
küpe olarak kullanıldığı takdirde çok hoş olacağını düşündüğüm olgudur.sırf estetik gösteriyor diye kendi kulağının 4 katı ağırlığında, basket potası misali halkayı yada tabak çanak misali garip küpeleri kulağa yüklemektense, usb takmak cidden de daha mantıklıdır.hem bi işe de yarıyor, artistik bi havasıda var hem.aslında bi şekilde beyinlede bağlantılı olmalıdır bu, kızlarda beyinlerindeki 3tane nöronun yetersiz kaldığı anlarda ek bellek sağlanmış olur beyne.böylelikle sevgilinizle hem gereksiz yere tartışmamış olur hemde ilişkinizin ömrünü uzatmış olursunuz.
kristal devi
swarosvski'nin
philips’le işbirliği yapıp müşterileri için kristallerle süslü usb ve kulaklıklar ürettiği oluşum.
takıların işe yaradığı günleri de görmemize vesile olan usb belleğin önünde saygıyla eğiliyorum efendim. neydi o öle kolyeler, bilezikler falan... hep gereksiz gereksiz...
bir takı
* olarak
mercedes yıldızı kadar normal olan
usb bellek kullanım şekli.
-hayatım kolyemi boynuma takar mısın?
+tabi hayatım, topla saçını.
-
yeni donanım bulundu
+efendim?
-yok bir şey. ya bu elbiseme uymadı, diğerini takacağım.
donanımı güvenle kaldır.
+bana mı dedin?
- yo hayır.
cerrahların alyanslarını bir zincirle boyunlarına takmaları kadar anlamsız olmasa da; çoğu büyük küpenin sanıldığı kadar ağır olmadığı gerçeğini söyleme gereği duyduran
ve de kızlar-erkekler;onlar daha zeki-bunlar daha aptal tarzı sınıflandırmalara birkez daha,hem de gecenin bu saati,gülmeye sebep olan nesnedir.
ilahi usb bellek sen beni güldürdün allah da seni güldürsün e mi.
(z3yn3p, 17.09.2008 23:49 ~ 23:49)
bu takı olayını bazı firmalar gözden geçirmiş ki
d n r da taşlı, süslü olanlar satılmaktadır.