belki ilginizi çeker
  1. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · okan bayülgen
  2. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  3. · 2012
  4. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  5. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  6. · uludağ sözlük
  7. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  8. · datça aktur
  9. · sigaramın incesi

bir selam gönderme aracı olarak itü sözlük  

1. ukteci: nicki fantastik karakterler içermeyen yazar

hani televizyonlarda olur ya " buradan almanyadaki halama, bursadaki teyzeme, new yorktaki sevgilime (!) * selam ederim, öperim filan cinsinden beleşçi tipler, bu da o tarz bir şey olmalı.

bütün akraba, eş dost, seven sevilmeyen tanıdık herkes önce bir güzel itü sözlüğe kazandırılır. daha sonra ne kontör derdi, ne de fatura derdi olmadan herkese selam edilir. ama işin kötü tarafı yazılanlara dikkat edilmesi gerekir o zaman. olsun para derdi olmadan, beleşten sevdiklerimize selam ederiz sonuçta. hatta belirli günler olsun webcamlarla bağlantı kuralım uzaktaki akrabalarımızla. (bkz: peki zeki müren de bizi görecek mi) *

neyse efendim buradan çok sevdiğim arkadaşıma, teyseme... şaka lan şaka *
    (coolgirl, 10.04.2009 00:14 ~ 00:15)
  2. (bkz: ernesto'ya bin selam)
    (thedill, 10.04.2009 00:41)
  3. bu selam gönderme muhabbetini körükleyen ve sonra da engellemeye çalışanlar aslında muhabirler.süper astronomik rakamlar sallarlar,sanki tek kanallı dönemdeyiz ve o öğle vaktinde,o rezil kepaze kadın prgramlarını herkes izliyor gibi...
    cümleleri "70 milyon sizi izliyor,söylemek istediğiniz bir şey var mı" diye başlatırsa,adamın içi heyecan doluyor doğal olarak ve aniden çenesine kuvvet saymaya başlıyor yedi sülalesini;

(bunu sözlüğe mal edecek olursak,başlığı görünce dayanamadım;)
    "anneme,babama,
    görümceme,halama,
    dedeme,dayıma
    selam olsun herkese.

70 milyon önünde,
    kalbim sevinç içinde,
    bacanağıma,kaynıma,
    selam olsun türkiyeye.

eltimin torununa,
    almanyadaki kuzenin dayısına
    kısaca dığdısının dığdısına,
    selam olsun beni dinleyen 70 milyon insana..."
    (bkz: öehhh)
    (galadrielll, 10.04.2009 01:23 ~ 01:25)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil