yadırganmaması gereken türk kızlarıdır.
türk kızlarının da tek işi sevişmek olsa, inanıyorum ki, onlar da orospular gibi sevişirlerdi. o zaman zaten orospu olurlardı.
nasıl bi paradoks lan bu?
ne zaman tanışmıştık seninle? sanırım soğuk ve yağmurlu bir sonbahar günüydü. hatırlıyorum kırmızı atkını, rüzgarda uçuşan kızıl saçlarını. yanakların ve burnunla ahenkli, renk bakımından harika bir uyum içinde olduğunu hatırlıyorum. her şey o kadar hızlı oldu ki...
hayır bu kadar çabuk bitmesini hiç istemedim ama sen beni yine yağmurlu bir günde buğulu camlar ve buğulu gözlerle bırakıp gittin. oysa bana geldiğin ilk gece deliler gibi seviştik seninle. sen benim küçük orospum oldun ben senin efendin. çok mutluydun, çok mutluydum.
sonra bana sadece akşamları gelmeye başladın, soğuk yatağım seninle ısınıyordu. oysa ben seni hep yanımda istiyordum, ama sen olmaz deyip daha ben uyanmadan çekip gidiyordun. bir sabah yine sensiz uyandım ve sensiz gecelerimin ilk sabahıydı bu.
herkesin hayattan hak ettiğini aldığını düşünürsek erkeklerin de çok muhteşem sevişemediklerini düşünebiliriz. belki kızımız marifetli ama karşıdaki adam adam gibi sevişemiyorsa kız da fazlasını vermek istemiyordur. bu da bir düşünce tabi.
bir orospuyla sevişmediğim için kıyaslama yapamayacağım kızlardır.orospu adı üstünde orospudur.işinin ehlidir.sevişmek mesleğidir.türk kızıise sadece bir hobi olarak yapar bunu.bir beklentisi veya çıkarı yoktur.sevişerek kazanmaz hayatını.kısacası türk kızlarının bir orospu gibi sevişememesi çok doğaldır.türk kızının orospudan iyi sevişmesi anormaldir.
ülkemizin kanayan yarasıdır. kadınları orospular kadar sevişemeyen bi ülkeden kalkınması beklenemez! derhal devlet büyüklerinin bu olaya el atması, kadınlarımızı eğitmesi lazımdır. yurdumun azgın erkekleri tatmin olamadıkları için ne akademik alanda ne de iş alanında verimli olamamaktadırlar. bu ayıp ortadan kaldırılmadıkça yoksulluk ve terör gibi toplumumuzun en büyük sorunları da ortadan kalkmayacaktır. ulus olarak görevimiz kadınlarımızı muasır medeniyetlerin orospularından daha iyi sevişir duruma getirmektir. daha kaç vatan evladını sanal ortamlarda, interaktif sözlüklerde "sevişebilecek kadın bulamıyorum, bulsam da tatmin olamıyorum, am am am meme meme meme göt göt göt" diye sayıklarken göreceğiz? yazık değil mi bu ana kuzularına?! gerekirse toplumsal bir kampanya başlatıp hayattaki en büyük amaçları çok kadınla, daha çok kadınla seks yapabilmek olan, bütün gayretini bu yolda harcayan cefakar gençlerimizi bu dramdan kurtaralım.
bi orospu günde kaç kişiyle sevişebilir bilmiyorum ama atıyorum günde 30 kişi ile sevişse ve türk kızları bi orospu kadar sevişebilse 2456750 kişiyle sevişmiş türk kızları olur.
ondan sonra türk kızları çok rererö.
siktir mnkym.
ben çok çektim gelecek nesiller çekmesin diyorsan sal kendi kızını piyasaya.
ne diim.
genelleme olarak doğru bir tespit, alınacak, gocunacak bir şey olmamalı orospu dediğin nedir gülüm erkeğin elinin kiri işte. orospu kadar sevişiyorlarsa erkek taifesi ya kaşar der ya da yollu veya benzer bir yafta. akıllı olsun türk kızları iyi sevişseler bile iyi sevişemiyormuş gibi yapsınlar. şüphelenir yoksa bu erkek milleti.
cinselliği tarlada eşeklerin ırzına geçerek öğrenen ve bu sebeple kadına, kadınlığını hissettiremeyip sevişmeyi beceremeyen, beceriksiz türk erkeği genellemesidir. suçu hep başkasına atma psikolojisinden ileri gelir. kendisi sanki tinto brass'ın menejeridir amına koyim.
insanlar beceremedikleri şeylerin hazır yapılmışını alırlar. mesela bir marangoz asla hazır mutfak almaz. bir aşçı kolay kolay hazır yemek almaz. bir terzi kolay kolay hazır giyime yönelmez.
sevişmesini, karşısındaki kadına dokunmasını, öpüp okşamasını ve haliyle kışkırtmasını, kudurtmasını bilmeyenler de işin hazırına yani hayat kadınlarına başvurur. yeteneksizlerdir çünkü bir kadına, kendisine karşı aitlik hissi uyandırmakta. bu yüzden hayat kadınlarının yapmacık haz alma ve kadınlık taklitleriyle yetinirler tıpkı yemek yapmayı bilmeyen ve dondurulmuş gıdayla tatmin olmaya çalışan insanlar gibi.
kendisi hiçbir bok beceremediği ve sevişmeyi yalnızca cinsel organların işlevi olarak gören ve erkekliği santimetre olarak hesaplayan türk yiğidi de(!) kadın altında yılan gibi kıvransın ister. bilmez ki yılan da kavalına göre oynar amına koyim.
bu lafı sıçan birinin net ayrımı yapabilmesi için tüm dünyadaki tüm ırklarla yatmış olması gerekmektedir ki bu da mümkün olamayacağı için ulu orta yerde söylememek gerekir bu cümleyi. sonra adama:
bir malı en iyi satıcısı bilimiş pezevenk misin amına koyim sen
derler.
tosun sen daha toysun kalıbı geliyor aklıma ama gerisini getirmeye gerek bile yok sanırım.
anlamadığım kelime grubu. orospu mu aşağılanıyor, türk kızları mı? ikisi birden mi? siz değil misiniz kadının cinsel hayatına saygı göstermeyip sevişen kadına orospu damgası vuran, siz değil misiniz her sevgilim "versin" ama karım bakire olsun diyen?
benden bu mantıktaki herkese gelsin ( oy oy eminem melodisiyle):
cinler cinler ah cinler
oy yine tepemdeler
ah ben size ne diyeyim?
oy oy erkekler
nedir bu gerzeklikler, nedir bu gerzeklikler!
hayatında bir dişi tarafından arzulanma hissiyatını tadamamış, seks hayatı sağ/sol eli ve bu işi para karşılığı yapan orospulardan ibaret olan bünyenin türk kızları hakkında sıçtığı tespit...
dünya sadece am-göt-meme üçlemesinden ibaret bir hadise değil. hakikaten bak dünya güzel bir yer...