belki ilginizi çeker
  1. · 1 milyar çinliyi aynı anda osurtmak
  2. · öğrenci evi kullanma kılavuzu
  3. · 1 milyar çinliyi aynı anda zıplatmak
gündem
  1. · günün tek şarkılık özeti
  2. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  3. · demokratik sol halk partisi
  4. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  5. · kar yağarken hissedilen duygular
  6. · darwin i bitiren balık
  7. · boylumlama
  8. · bir gün mutlaka
  9. · başlıkta son noktayı koymak

bir milyar çinli ile yapılabilecekler  

sayfa  / 2
  1. küresel ısınma etkisi ile, 1 milyar çinli iyiden iyiye yıpratıldı, iyiden iyiye üzüldü... bu güne kadar haklarında her türlü geyiği çevirdik, "kanka, 1 milyar çinli bi salsa dünya global ısınır lan tısısısısı" geyiği tuzu biberi oldu.... ben bu acıyı yaşadım yoldaşlarım, ben bu cümleyi duydum!

kimi zaman, tükürttük bu adamları, "ehehe bir milyar çinli tükürse ne acaip olur lan" dedik, bir çinli çıkıp da "abi lama mıyız biz allasen, neye tükürüyoruz, neden tükürüyoruz?" demedi, diyemedi, nasıl desin, dilimizi bilmiyor adam. zeka testi bile yaptık bu cümleyi, "tısısı düşünsene olm, bir milyar çinli tükürüyor, rüzgarın yönünü yanlış hesaplamışlar, boğuluyorlar abi ahah" diyen ortamın kralı oldu, bunun yanından hemen "olm dur ben de aynı ayarda bi espri yapayım da kendime geleyim" diyen, "muhau bi de bunların işediğini düşünsene lan rüzgara karşı ahaha" dedi... sonu gelmedi, gelmedi... doymak bilmedik... bir milyar çinliyi, sanki adamların işleri güçleri yokmuş gibi, sanki age of ta, herhangi bir alanda bekleşen boş köylüler gibi mouse nin sol tuşu ile seçip, sağ tuşu ile "zıpla" komutu verdik, zıplattık bir milyar çinliyi, "ahaha deprem olur lan" dedik, mutlu olduk, çoluk çocuk, kadın erkek demeden zıplattık... bu adamların hiç mi işi gücü yoktu!

bu zülme bir dur demenin zamanıdır kardeşlerim! bu gün çinli, yarın biz, yarın öbürgün bizi de olur olmadık yerde zıplatsalar, tükürtseler, toplumca kol kola yürümeyecek miyiz! o yüzden, bir kerede, bir milyar çinliye yaptırabilecek her şeyi yaptırmalı, ve sonradan bu defteri sonsuza dek kapatmalıyız, yarın öbürgün, çocuklarımızın başı ağrıyacak bu konudan, sizi temin ederim!

bir milyar çinli ile yapılabilecekler:

-kulaktan kulağa oynama: ilk cümle olarak "abızıttın mı?" gibi garip bir kelime seçilir, bu kelimeyi söledikten sonra, işte efendim gidersiniz, günlük işlerinizi yaparsınız, uyursunuz, projeler ödevler falan, 40 ından sonra inceden güzel bir hayat kurmuş, çoluk çocuk derken, cevap gelir.... "lan oyyyynaamaaaa" (ya da 28 cilt ansiklopedi gelir, herkes hayatından bir şeyler katsa, bilinmez ki hiç.)

-halay çekme: halay başı tabii ki biz oluyoruz, bir milyar çinli ne bilsin halay falan. düğün salonu olarak da, zeytinburnundan başlayıp, sarıyer istikametine kadar, tüm düğün salonlarını halayla birbirine bağlıyoruz. halay başının klasik çoşum hamlesi olan, "oooobaaaaa" deyip, öne eğilerek halaya bir ivme verme çabasını da üstleniyoruz, bir milyar çinli ivmeleniyor, halay çoşuyor, "halay başından tekme yiyen çocuk" bir daha iflah olmuyor bu halay yüzünden, ter içinde noktalıyoruz düğünü. rüyaymış lan.

-pirinç ayıklatma: 52 yaşında, toz kahverengi rengi 4 katlı naylon çorap giyen (varis çorabı olarak da bilinir) teyzemizi alıyoruz, "ay ayacaklarım ay ayacıklarım ay ayacıklarım kim ayıklayacak dediği anda, "gelin çocuklar" diyoruz, 1 milyar çinli eve giriyor, pirinci 3 saniyede ayıklıyorlar, teyzemiz de mutlu oluyor, varisleri de.

-karda araba önüne oturtma: kankanız çok mu zayıf kalıyor? karda arabanın önüne oturunca patinaj çekmeye devam mı ediyorsunuz? bir milyar çinliyi alıyorsunuz ( ulan kendimi de inceden televizyon reklamcısı gibi hissetim ha, ap şeypır ile karın kasları falan) arabanın önüne oturtuyorsunuz, sonuç? ver elini oradan ankara, eskişehir, erzurum, nerede karlı yol, orada bir milyar çinli.

-ev içinde metal konseri ambiyansı yaratın: alın, salona serpiştirin, üzerlerine atlayın.

-ehehe bir milyar çinli tükürse ne olur lan?: buna değindik çocuğum.

-ahaha ye işese?: rüzgara karşı mı?

-ahaha evet, ağzımdan aldın
    -bu başlığı terk etmeni istiyorum.

ve son yapılacak:

artı oy verdirtmek: bir milyar çinli lan.... ööeh. ne dedim ben. ağzımın suyu aktı. sittin sene kurtarırım şerefsizim. du ben bi icq ya gidip chinese yazıp geleyim, onun kankası, kankasının kankası derken...

-şimdi chun-su-sengai ciğim, şu girdiğin sitede...
    +he
    -şu tuşa basınca, sizin sedde bir tuğla eklemiş oluyoruz, internet kampanyası hesaabı ehehe..
    +ama gülüyor bu surat?
    -sizin mutluluğunuz bizim mutluluğumuz chunsucuğum, bizim de çorbamız var bir nevi bu durumda, o bakımdan yani ehehe
    +bastım gitti!
    -tamam şimdi bunu forward maille atıver sağa sola chunsucuğum, şu @ ın yaındaki numarayı da yazmayı unutma, ha gülüm benim

(bkz: şark kurnazı ile uzak doğunun karşılaştığı an)
    (müyendis, 28.03.2007 19:51 ~ 20:29)
  2. dünyadaki diğer ülkerde, bir dakika da nüfus sayımı.

örnk: türkiye, yaklaşık 80 milyon çinliye adresler verilir. bir hafta sonra herkez adreste bulunsun.!
    çinliler aynı saat'te aynı dakikada nüfus sayımına başlasın ve bitirsin. bunu sonra nüfus memurluğuna bildirsin.!

diğer 920 milyon çinli ne mi yapıyor?
    sokaklarda ne kadar başı boş köpek kedi varsa toplamaya çıkmışlar..
    (nothing, 28.03.2007 20:07 ~ 20:12)
  3. erkek ve kadınların eşit olduğunu düşünürsek, yaklaşık olarak yarım milyar çocuk yapılabilir.
    (eden, 28.03.2007 20:26)
  4. çin seddi yapılabilirdi ama yapmışlar adamlar onu zaten
    (mulenbu, 28.03.2007 20:29)
  5. güzel bir lan party yapılabilir düşünsenize 500.000.000 counter 500.000.000 terörist. ahaha frag manyağı* olur adam valla. tabi ölünce yeniden doğmak için * beklemek uzun sürebilir.
    (korialstrasz, 28.03.2007 20:50)
  6. uç uca ekleyerek dünyanın çevresini 26666667 kez dolaşabilirsiniz.
    (fox mulder, 21.07.2007 18:17)
  7. çok sağlam sinerji yapılır.. alırım hepsini yanıma elele açarım kutumu.. 500.000 çıkmazsa şerefsizim..
    (bvrak, 11.04.2008 16:05)
  8. (alkolik2000, 11.04.2008 16:09)
  9. beraber bir trene binilir ve 185 saatlik bir yolculuk yapılabilir.

alacağınız zevki düşünsenize, allah ım, sanırım deneyeceğim.
    (dedirten başlık, 11.04.2008 16:11)
  10. (bkz: çin malı)
    halen yapmaktadırlar.
    (luto, 11.04.2008 16:11)
  11. (bkz: pilav)
    (kutup ayısının insani yönü, 11.04.2008 16:16)
  12. hepsi birden zıplarsa bir deprem üretilebilir. mao tse tung'un böyle bir projesi vardı, topluca zıplayarak kaliforniya fay hattını harekete geçirip depreme sebep olmakla tehdit etmiş abd'yi, öyle derler.
    (earendill, 11.04.2008 16:34)
  13. boş bir havuzu işyerek doldurmak. bunun zamanın tutmak. öss de bunu soru diye sormak
    (yolkolik, 11.04.2008 16:42)
  14. hepsini aynı anda üfleterek rüzgar enerjisinden elektrik üretebilirsiniz...
    (essah mı, 11.04.2008 16:47)
  15. hepsinden 1 ytl istesen ne manyak para yapar, mesela..
    (zeus, 12.04.2008 09:15)
  16. etten çin seddi yapmak. aslında aklıma ilk gelen etten tac mahal yapmaktı ama abartmayayım dedim. bir de ne alaka...
    (jossimo, 02.06.2008 12:31 ~ 12:32)
  17. asyaya doğru aynı anda işettirilip asya bir göle çevirilebilir.
    (prometheus 83, 02.06.2008 12:41)
  18. "adam başı 1 dolar kafa vergisi alsam, 1 milyar dolar yapar" üstad kemal unakıtan'dan mealen.
    (neazadem, 02.06.2008 12:42)
  19. hepsini aynı anda osurtup dünyanın iklim şekillerini değiştirmek.
    (it s all dark, 02.06.2008 12:57)
  20. seri eksi oyda çığır açmak
    (qualyn, 02.06.2008 13:01)
  21. -gel bak göle maya çaldım tuttu.ha nerde lan bu göl?
    +yedik biz onu ya.
    (qualyn, 02.06.2008 13:05)
  22. her malı maliyetinden ucuza imal ederek(yazar burada paradoksun mna kouyor) dünya ekonomisini berbat etmek.
    (broken promises, 02.06.2008 13:09 ~ 13:09)
  23. 500 milyona 500 milyon maç yapılabilir.
    (akaydo, 02.06.2008 13:33)
  24. yoklama:

208 yazar 1.000.000.002 okur online. diğer iki okur kimsiniz la.
    (qualyn, 02.09.2008 03:41)
  25. aynı anda zıplayıp dünyayı yörüngesinden çıkartmak, depreme sebebiyet vermek falan filan...
    (koyumavi, 02.09.2008 03:48)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil