eğer kişicanı çok seviyorsanız(dost olarak) ve kalbinizi çok kırmışsa, artık onu her düşündüğünüzde o sözler geliyor ve bir daha o sozleri unutabilceğinizi düşünmüyorsanız;
iyigün dostum..elveda..allaha emanet ol.
yazılabilir.
"mektubuma son verirken büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden, yaşıtım olan hemcinslerimin yanaklarından, yaşıtım olan ve de güzel/yakışıklı potansiyellerin dudaklarından öperim."
çok heveslenerek başladığım bir mektubun son cümlesi olarak "resim de istemiştin ama zarfı kapattıktan sonra aklıma geldi." gibi bir espri patlatmak istemişimdir yakın bir sene öncesinde. mektup, telefon ve sms şeklinde gelen ne demek bu? o nasıl oluyor? ne demeye çalıştın? nasıl yani? hönk! gibi tepkilerden sonra caanım esprinin güme gideceğini kestirememek beni ziyadesiyle üzmüştür. iş bu sebepten dolayı artık son cümleleri yazmamaya karar kılmışımdır.
not:bu karar kılma anı da maalesef zarfı kapattıktan sonraki bir anda oluşmuştur. *
" en önemli sözü en sona yazacağımı sanıyorsan aldanıyorsun hiçbir zaman benden bekleneni vermeyi becerememişimdir bekleyenleri utandırmışımdır daha fazla yazamayacağımı hissediyorum son anda acıklı bir sözle canını sıkmamalıyım işte bu kadar işte canım sevgilim günseli selim"
(bkz: tutunamayanlar)
(bkz: selim ışık)
kıssadan hisse gardaşş bunu hasan pulurdan öğrenmiştim hani milliyet yazarı olan oku sanada tavsiye ederim çok babacan adam, gündem felan kovalıyo, seversin..
sıkıntılar içindeyim gardaşım bulunduğum yerde denizi görünce yüzmeye merak sardım yüzme bilmeyen biri olarak bir kaç gün sonra komutan ; asker!!dalgıç olmak isteyenler diye bağırıp bir adım öne çıkmamızı isteyince dayanamadım çıktım.
nasılsa dalmadan önce yüzmeyi öğreticeklerdir diye düşündüm, içimdeki heyecanı anlatamam yüzmeyi öğrencektim!!yanılmışım ilk günden komutan tarafından; madem yüzme bilmiyodun ne sikime öne çıktın azarını yedikten sonra zorla komutan tarafından denize atıldım!! beş saat boyu çırpındım, çırpındım, denizler geç ısınır geç soğur diye biliyorduk ya yalanmış, hemencik soğumuş pezevenk kıçı başı fena üşüttüm!! götüm tahriş olmasın diye yanakları kasmaktan buzda donmuş yapıştı loplar birbirine anlıyacağın tek yanak gezmekteyim şimdi farkettim de çatalımda gözükmüyo bu sayede..birazdan sıcak su yapıp leğene oturacağım üstümde yatan tosun söyledi tecrübesine dayanarak kimbilir ne kadar çekti bu ızdırabı zavallım..çok canım acıyo gardaşım götünüzü sevin, sevdirin,..ama buraya gelmeyin!.gömdüm..
cep telefonu kullanımının ilkokula kadar indiği günümüzde cep telefonuyla büyüyen yeni neslin büyük bir kısmının duymadığı ne olduğunu bilmediği ve de görmediği artık tedavülden kalkmış olan eylemin sonunda kullanılan cümleler.