belki ilginizi çeker
  1. · cüzdan kaybetme yolları
  2. · skain film
  3. · nina
  4. · sonuna amına koyim yazılabilecek sözlük yazarları
  5. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  6. · yazarım çok can yakarım
  7. · karma felsefesine sahip spesifik halı saha zirvesi
  8. · allah akıl fikir versin
  9. · eskişehirde biz yaptık oldu zirvesindeki kağıt
  10. · dünyanın en esrarengiz üçlüleri
gündem
  1. · aşk
  2. · uykusu olup da uyumayan insan
  3. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  4. · sanal seks yaparken hamile kalmak
  5. · call of duty modern warfare 2
  6. · ugg
  7. · yazarların yapmak istediği saçmalıklar
  8. · out of myself
  9. · duanın bir şeyleri değiştireceğine inanmak

bir martıyım ben  

1. sözlüğe katıcağı çok şey olduğunu düşündüğüm, sohbeti süper, tabudaşım, altıncı nesil yazar. hoşgelmiş iyi ki gelmiş.
    (supo, 14.02.2009 15:40)
  2. renkli kişilik, samimi insan.. altıncı nesil yazar.. hoşgelmiş, sefalar getirmiş.
    (arsenlupen, 24.02.2009 00:04)
  3. son günlerde yere çakılmış bir martı o..
    (bir martıyım ben, 14.03.2009 14:59 ~ 15:00)
  4. hiçbir şey için yere çakılmaması gereken yazar zira kendisi çok süper bi insan olmakla beraber çok kıymetlidir de. iyi niyetli olmasının ona bi'şey kaybettirmemesi gerekir. kendisinin her zaman seve seve yanında olcağımı burdan seve seve duyururum. yeri başkadır, değerlidir benim için.
    (supo, 17.03.2009 17:12)
  5. cidden güzel bir nick e sahip olan, tiyatrocu, ilerde de çok iyi bi oyuncu olmasını dilediğim, dert ortağı, ne kadar canı sıkılsada her zaman gülmeyi becerebilen (en azından tanıdığın kadarıyla öyle görüyorum), pek sevimli, 6. nesil yazar. bana "nasıl bir martıysam ben de karasal iklimde" demişti. bende "denizini arayan bir martısın sen" karşlığını vermiştim. umarım kendine en kusursuz, en güzel denizi bulur. mutlu mesut uçar gider üzerinde.

severek izliyoruz.
    (arcturus b, 18.03.2009 17:43)
  6. ben 4 yıl boyunca tiyatrocu olamıcam, bari o olsun dediğim kaderdaşım... eskişehrimde son senemin çoğunu onla geçirdim dediğim sırdaşım. össye mi çalıştık tiyatroya mı gittik son 3 ayda sorarım kendisine... yaptığımız oyun kritikleri, oyuncu tripleri, dedikodular başka kimle bu derece komik olurdu bilmiyorum. ama bi gün yakalanırsa geçmiş günlüklerimiz, hapislerde çürürüz dediğim yazar. nicki de pek bi tiyatral ama geç bunları bi kalemde dediğim insan kişisi... ikimizin yaydığı saçmasalak enerjiyle üstümüze delileri çektiğimiz insan evladı. tavladaşım 6-6 manyağı. tabuda ortak geçmişimiz çok olduğundan bi kelimeyle dünyaları anlattığım insan, anlayan ama anlatamayan özürlü... eğer bi gün tiyatrocu olursam özel tiyatromu kurmak istediğim kıvırcık.(kimse bilmiodu kıvırcık olduğunu ama ben burda herkese yaydım)
    daha da bi'şey yazmam
    (abdüş şuküfe, 27.03.2009 01:08)
  7. bir martıyım ben , yok değil bir aktrisim"

"bir martıyım ben, yok değil. bu da değildi söylemek istediklerim"

"anımsar mısınız bir martı vurmuştunuz?"
    (sweet november, 03.04.2009 17:51)
  8. 7 nisan 2009 eskişehirde biz yaptık oldu zirvesinde tanıştığım son derece sıcakkanlı bir yazar. küçük yaşına rağmen bize pek güzel ayak uydurdu maşallah. küçük dediysem de çocuk değil yahu, 90'lı... konservatuara hazırlanıyormuş, allah yardımcısı olsun.

edit: bardak altlığını fırlatma yarışında beni yendiğini söyleyerek alçakgönüllülük etmiş. doğrusu; "hezimete uğratmak" olacaktı. becerikli hatun vesselam.
    (janny, 08.04.2009 02:05 ~ 02:56)
  9. jonathan a özenmek
    (bkz: richard bach)
    (nisanart, 08.04.2009 02:40)
  10. işte sempatik kasıntı olmayan hoşsohbet6.nesil lerden biri daha.
    zirvede tanıştık ordan biliyorum.
    tanıdığım için çok mutlu olduğum yazar.
    o malum * sınava çalışmalarında kendisine çok çok başarılar
    diliyorum.
    (nickealdanma, 08.04.2009 12:12 ~ 12:48)
  11. çıtı pıtı, hanım hanımcık bir yazar... başlarda sessiz kalsa da sonradan açıldı kendini bize sevdirdi.. nice zirvelerde görüşmek dileğiyle!
    (blackberry86, 08.04.2009 12:20)
  12. çok tatlı, sessiz, tiyatrocu olmaya aday sıcacık sohbetiyle yüzümü güldüren yazar.
    (bluemero, 08.04.2009 17:47)
  13. iyi ki doğan yazar...hayatımda iyi ki var dediğim insan...
    yoksa ben kiminle evrene bu kadar kaytırık, kuyturuk msjlar yollayıp onun bize saçma insanlar yollamasını sağlardım (bkz: secret)
    kiminle tiyatrolara giderdim, kiminle tiyatro hakkında uzun uzun ahkam keserdim...
    her gün kiminle bu kadar çok görüşebilirdim, konuşabilirdim...
    yaptığımız tiyatro muhabbetleri,dedikodularını kimle yapardım...
    kimle bu denli deli gibi gülüp bazen hüzne boğulabilirdim...
    kiminle çocuklar gibi şen olabilirdim...
    kiminle adalarda bağıra çağıra dağlari dağlarii şarkısını söylerdim...
    kiminle ufacıksın tefeciksin diyerek kanto yapardım...
    kime yörü, afer, koşş smileylerini atıp gülebilirdim...
    yaseminin penceresine kiminle bu denli gülebilirdim...(bkz: yaseminin penceresi)
    kiminle aynı hayalleri paylaşıp, aynı amaç için ordan buraya koşturabilirdim...
    kiminle evrenin bu denli saçma insanlarını toplayan ikilisi olabilirdim..

kaderdaşım,canım,tiyatronun bizi birleştirdiği, evrenin en saçma ikilisini meydana getirdiği arkadaşım seni seviyorum... iyi ki varsın
    (bkz: tüm sözlük duysun uleynn)
    (bkz: sözlüğü msn gibi kullanmak)
    (abdüş şuküfe, 16.04.2009 00:48)
  14. (bkz: bir martıyı ağlattın sen)
    (laein, 16.04.2009 01:03)
  15. biraz daha ince olsa martı olup uçabilir. hatta bazen uçtuğundan şüphelenmiyor değilim. bi de gördükçe aklıma deniz geliyor hem martı hem dalgalı saçlı.
    (myster, 10.05.2009 03:19)
  16. biricik zirve kankam. o kadar aynıyız ki; tırsaklık, ciddiyetsizlik, sakarlık vs. vs. o değil de bu kız çok eğlenceli ya. pek de sıcak kanlı. eksik olmasın. *
    (yazarım çok can yakarım, 10.05.2009 19:14)
  17. yazarım çok can yakarım ile hangi ara bu kadar kaynaştılarsa, tehlikeli bir ikili oluşturan sevimli yazar. böyle giderse yakın zamanda çok gizli işler peşinde olabilirler.
    (janny, 11.05.2009 01:15)
  18. (bkz: dolap) *
    (yazarım çok can yakarım, 19.05.2009 23:44)
  19. sinemacılığa "skain film" kavramını kazandırmış yüce insan*
    (janny, 20.05.2009 22:48)
  20. hayatımın kolu kanadı;
    binlerce kilometre ötede gözleri dolduğunda, bizim buralara yağmur yağdıran bir martı...
    (sweet november, 06.06.2009 17:32)
  21. web cam yükleyemedim diye gitmeyecekmişsin kendisine. ben bugün bunu gördüm.

-* böyle ileri ileri diyosun sonra kendiliğinden yüklüyo.
    (mornemeses, 10.06.2009 00:03)
  22. hanım hanımcık biri. bir kez daha gördük efendim halini.
    (arsenlupen, 13.06.2009 01:10)
  23. (bkz: nina)
    (elpinoras, 22.06.2009 02:56)
  24. pusuladan kitap ayrıcı yapabilen ilk ve tek insan. derya baykal hikaye yanında yemin ederim.
    (arcturus b, 02.08.2009 02:19)
  25. bulmaca tutkunu yazar olsa gerek, ilk zirvede sima olarak aklımda kalsa da dünkü eskişehirde ağustosböcükleri zirvesinde kendisi ile ittifak olmuşuzdur ve trivian pursuit oyununun galibi olmuşuzdur.
    (bkz: hem eğleniyorum hem öğreniyorum)

aynı yaşta olduğumuzu öğrendiğinde ise;
    "tuttuğu takımı ofsayttan gol yemiş, ama hakem tarafından golün geçerli olduğunu ve ofsayt sayılmadığını öğrendiğinde şoke olan taraftar bakışı"
    ifadesi mükemmeldi, işte o zaman bu yazar dostumuzun gerçek bir tiyatrocu olduğuna inanmaya başladım.
    (bkz: bu yazar büyük bir tiyatrocu olacak)
    (eses taraftari porsuk canavari, 02.08.2009 16:34 ~ 16:35)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil