belki ilginizi çeker
  1. · tüm mühendis kızlar çirkindir
  2. · her şey mi canım seks
  3. · mühendis
  4. · the italian job
  5. · prison break
  6. · lost
gündem
  1. · her yerinden öpüyorum rüştü
  2. · annenin gençlik fotoğrafları
  3. · darwin i bitiren balık
  4. · colin kazım richards
  5. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  6. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  7. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  8. · big fish
  9. · sakıt

bir mühendisle film seyretmek  

1. film hatalarının kolayca bulunmasına sebep olacaktır..nitekim dayanılmaz bir hal alması o mühendisin ne kadar kafayı yediği ve filmi izleyip zevk almaktan uzaklaşıp filme konsantre olduğu ile doğru orantılıdır..ortaya çıkacak durum bazen hoş, ilginç detayları barındırmasına rağmen, bazen de can sıkıcı bir boyuta da erişebilir..eeh, bi sus artık dedirtebilir..
    (zeus, 05.02.2007 11:03)
  2. bir zenaat dalı.

- yok o olmamış.
    - burası saçma.
    - lan o kadar yolu nasıl gidiyorlar?reaktör mü var içinde?
    - yok abi,o kadar yüksekten düşecek adamda çizik yok.
    - tabi,ben de malım;eblek eblek orada adamı bekleyeceğim.

final:
    - yok abi,çok saçma anasını satayım.seyretmiyorum ben bunu.
    ya da:
    - kanalı değiştirsene.
    veya:
    - abi,(av) tuşuna bassana.az playstation oynayalım.(onda da hata bulur bunlar)

gibi cümlelerin sıkça kullanıldığı ortamlardır.bu yüzden bir sürü filmin sonunu hatırlamıyorum-ki şuna benzer bir durum:
    (bkz: @989626)
    (stone cold, 05.02.2007 11:03 ~ 11:08)
  3. mütemadiyen açıklama yaparlar..

kız: aaaa, nasıl olduuuu bu şimdiiii? (yayvan, uzata uzata süre gelen kız konuşması)
    *erk: şimdi bak, bir önceki sahnede laboratuvarda gerçekleşen kimyasal tepkime ortamdaki havada bulunan karbonmonoksit miktarında anormal bir artışa neden oldu..akıllı çiftimiz de sevişmekten içerideki hava sirkülasyonunu sağlamayı unuttular ve karbonmonoksit zehirlenmesi geçirdiler..
    kız: ama, yasıııkkkkk..
    erk: ne yazığı kızım, salaklar işte! böyle deney mi olur??! orada yapmaları gereken sodyumklorür miktarını tepkimeyi gözlemleyerek arttırmaktı..öte yandan kimyasal fizikle de açıklanabilecek bazı tespitlerim var, ama hipotez olarak sayıyorum bunları ve kanıtlayabilmek için film sonunu beklemeyi tercih ediyorum..böylesine önemli bir deneyi boşlarlarsa bu olur tabi!
    kız: sevişmiyecem senlee yaaaa, üfff!
    erk: her şey mi canım seks??!
    (zeus, 05.02.2007 11:27 ~ 05.09.2008 13:30)
  4. iki mühendisle film seyretmekten yeğ hadise
    (salihaki, 05.02.2007 11:42)
  5. bir işletmeci ya da bir psikologla film izlemekten pekte farklı olmayan eylem.
    (maslow, 16.05.2007 02:57)
  6. genelde erkek erkeğe olan durum.

eğer mühendis kız ise o ortamdan tez uzaklaşılmalıdır.
    (bkz: tüm mühendis kızlar çirkindir)**

eğer mühendis erkek, yanında izleyen kız ise o mühendisin eli öpülmeli, saygı duyulmalıdır.
    (fungus amongus, 16.05.2007 03:12)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil