belki ilginizi çeker
  1. · fazıl say ın türban yüzünden ülkeyi terk etmesi
  2. · kenan evren in darbe için özür dilemesi
gündem
  1. · boylumlama
  2. · günün tek kelimelik özeti
  3. · günün tek cümlelik özeti
  4. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  5. · beşiktaş
  6. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  7. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  8. · valium
  9. · doping bar

bir kenan vardı canı sıkılan  

1. bir adam vardı canı sıkılan temalı turkcell-im reklamlarının kenan doğulu'ya özelleştirilmiş hali. özellikle gazetelerin ilk sayfalarının tepesinde yazar böyle, bir de utanmadan "devamı en arka sayfada" yazar. döner bakarsın en arkaya, ".... geldi sıkıntı gitti" yazar. bu nedir ya? amaç ne? kenan doğulu'ya ısındırmak mı? turkcell-im reklamı yapmak mı?
    zaten insanlar shubuo gibi türevlerini gördü, bildi, eğlenemedi.. turkcell-im nereye kadar?
    (çeyrek asır, 31.03.2007 01:01)
  2. yakın tarihimizin kısa bir özetidir.

bu kenanın canı ilk sıkıldığında "madem benim canım mecazi anlamda sıkılıyor ben de milletin canını gerçek anlamda sıkayım" diyerek darbe yapmıştır. devlet başkanı olarak milletin canı ona ait olduğundan, sıkmak ya da beslemek tamamen onun tercihidir ne de olsa.

darbe yapıp ülkeyi yönetmekten de canı sıkılınca resim yapmaya başlamıştır.

at resmi yapmaktan canı sıkılınca sibel canın ve dolayısıyla bizim canımızı sıkma kararı almıştır.

sıkılmaktan sıkıldığında ülkeyi eyaletlere bölmeyi teklif etmiştir.

bu aralar iyidir, keyfi yerindedir, ama mazallah bir daha canı sıkılırsa ne olacağı şüpheli olduğundan, kendisine, "kenan sıkma canını, okşa patlıcanını" şeklinde seslenmek istiyorum.

27 yıl önce diyebilseydim keşke.
    (maloğlan, 01.04.2007 02:18 ~ 10.05.2007 01:29)
  3. (ya moor, 01.04.2007 20:39)
  4. (nox, 04.05.2007 18:04)
  5. (rednext, 14.06.2007 22:10)
  6. (small, 28.06.2009 15:01 ~ 05.08.2009 17:44)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil