|
|
- dünyada gelmiş geçmiş bütün lisanlar ve bu lisanlardaki bütün kelimeler ve yanında beden dilinin her türü kullanılsa da üstesinden gelinemeyecek durumdur. kanımca, kadınlar ne olursa olsun bir gün aldatılacaklarına inanırlar. ve bu inanç nihayet zirveye vurunca artık erkek için yapılacak pek bir şey kalmaz. -sakince bir sigara yakılarak rezilliğin tadını çıkarmaktan başka.-
- her halde en zor şey.
(chixculub, 06.12.2004 17:06 ~ 03.04.2006 13:26)
- zorlu ve uğraş gerektiren bir iştir. kadına bunu anlayana kadar tatlı dille olay izah edilmelidir.
- (bkz: deveye hendek atlatmak)
- eğer kadın bunu anlamıyorsa "ulan keşke aldatsaydım ulan, en azından adım boşu boşuna aldatan erkeğe çıkmazdı, o zaman en azından yaptım bir eşşeklik ceremesini çekiyorum derdim, bu ne böyle ya, git allahaşkına yaaa" denir, hemen olmasa da akşama kadın olayı anlar.
(bkz: birçok defa işe yaramıştır)
(bkz: teşekkürler çocuklar aaaa ne demek yani)
- bir durum sonucu oluşan bir eylem olduğu için, işi bu sonuca ulaştıran bir olay ya da bir kuşku olmuştur öncesinde.. işin o kısımları hallediltikten sonra anlatmak en kolay kısmıdır bence.
- (bkz: anlatılmaz yaşatılır)
- (bkz: boşa konuşmak)
(deulu, 21.08.2006 01:48)
- insanların çok zor olduğunu düşündüğü bir olaydır. haklılar da. çünkü anlatma! hissettir, davranışlarınla konuş!
- erkeklerin zor dediği, çoğu zaman imkansız diye denemedikleri şeydir. aslında değildir zaten yapmadıysan böyle bir şeyi anlatmanda gerekmez, güvendir sonuçta işin içindeki. lakin bir kadın aldatıldığını düşünmüşse vardır içinde bir bit yeniği ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler. aldatmadıysan zorlanmazsın bir kere söylersin gerisi şuana kadar karşındakine ne verdiğinle ilgilidir ama aldatmış ve bunun tersine inandırmaya çalışıyorsan evet zordur hatta ölüm gibi gelir sana karşındakine verdiğin acı sana eziyet olarak dönecektir.
- kelimeler ötesi iletişim ile anlatılması gereken durumdur.
- "... ama aşkıam, senden başkasına zaten sikim kalkmıyor." diyip geçmektir. *
- vakti zamanında evli olan cem özer ile selin dilmen ayrıldıktan sonra aynı programa konuk olmuşlardı. konu döndü dolandı boşanmalarına geldi ve selin dilmen, cem özer'in kendisini aldattığı için ayrıldıklarını söyledi.
cem özerse selin dilmen'in aldatılmadığını şu şekilde anlattı;
bahsettiği bayan benim en yakın arkadaşlarımdan biridir, 20-25 yıllık arkadaşım, denedik ama olmadı, selin de gelip hatunu bornozlu görünce aramızda birşey oldu sandı.(celibon, 23.07.2008 00:44 ~ 00:45)
- (bkz: valla bak)
- (bkz: açıklayabilirim)
- bence gün içinde neler yaşadığının anlatılması gibi rahat ve açıkça anlatılmalıdır.eğer kasılarak anlatılırsa zaten şüphe çeker,baştan kaybeder.
- boşa kürek çekmektir. bir kadın eğer aldatıldığına inanmışsa, onu fikrinden döndüremezsiniz. içinde biryerlerde hep onun acısı kalacaktır. gerçekten aldatmış ya da aldatmamış olmanız skoru değiştiremez. ancak ona gerçekten değer verdiğinizi hissettirirseniz, belki affettirme şansınız olabilir. bunu unutmuş ya da size inanmış gözükebilir o zaman. ancak o acı o narin kalbinin bir köşesinde her zaman yer alacaktır. işte kadından kadına fark ta burada ortaya çıkar. ya bu durumdan gerçekten sizin de acı çektiğinizi bilir ve konusunu hiç açmaz, ki o zaman o kadın gerçekten ömrünüzün sonuna kadar yanınızda yer alması gereken kadındır. ya da bunu her fırsatta bir koz olarak kullanır, o zaman da unutulması gereken kadındır.
- (bkz: impossible is nothing)
(fl oz, 23.07.2008 01:22)
- imkansız diye bir şey yoktur. denemeye devam!
- - sözüme kıymet vermediğinde asıl, sen beni inançsızlığınla aldatmış olmaz mısın?
- bir dünya klasiğidir.
- olanaksızdır. kadın inanmış görünse de inanmaz, en ufak olayda erkeğin yüzüne vurmak için zaman kollar sadece.
(bkz: kendimden biliyorum)
- -valla aldatmadım lan..
- üstüne üstüne gitmeye gerek yok. yeter ki itiraf etme! bunu asla yapma!
bi süre sonra "yok ya boşuboşuna günahını alıyorum, böylesine seven biri aldatmış olamaz" minvalinde terapi uygulayacaklardır kendilerine.
ama bir daha ki sefere daha dikkatli ol! *
- aslında anlatamamaktır.
|