belki ilginizi çeker
  1. · bdsm
  2. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · günün tek cümlelik özeti
  2. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  3. · günün tek kelimelik özeti
  4. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  5. · bir kadının bilmesi gerekenler
  6. · uludağ sözlük
  7. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  8. · çiftehavuzlar
  9. · çavundur belediyesi

bir kadın tarafından dövülmek  

1. karşınızda serena-venus williams kardeşlerden herhangi biri veya bir laila ali olduğunda büyük ihtimalle gerçekleşecek durum.
    (war never changes, 09.10.2009 00:16)
  2. birkaç kadın tarafından dövülmekten iyidir. az acılıdır, az hasarlıdır.
    (blonde, 09.10.2009 00:20)
  3. alçaklığımı depreştiren dayak.
    itiraf ediyorum... bir gün bir yerde, bir kadının bir erkeği evire çevire dövdüğüne şahit olmak istiyorum.
    keyifle seyredeceğime eminim; ayırırsam namerdim.
    (bkz: pozitif ayrımcılık)
    (hanisankiolaki, 09.10.2009 00:23)
  4. (lapatos piços, 09.10.2009 00:24)
  5. (vector, 09.10.2009 00:38 ~ 00:38)
  6. küçükken bolca başımıza gelen şey bu. anne tabi, techizatı bol, oklava olsun, cimdirme olsun, şaplak olsun. şaşılacak bişey yok. fakat biraz ağır kararlar verilebiliyordu bizim aleyhimize. akşam izleyip daha net görürdük pozisyonları (babayla). mesela top oynarken saksıyı devirmenin cezası, 7.3 metreden uçarak gelen terlik mi olmalı? bir saksı için değer mi terliğe, ya da bana? ya da akşama eve gecikmenin cezası, mıncırmak mıdır? haksızlık seziyorum. yine de, o saksıyı devirmeyecektik. oldu artık.
    (katalizör, 09.10.2009 00:38)
  7. mükemmel erkek bünyeler kendilerinden aciz gördükleri bir yaratık tarafından dövülmeyi inanılmaz küçültücü ve aşağılayıcı bulurlar.
    tanım: imkansız olmayan.
    (masalambası, 09.10.2009 00:41)
  8. söz konusu kişi bir kadınsa daha olasıdır.
    (elladan tinuviel, 09.10.2009 00:42)
  9. sokakta, belden aşağı sözlerle veya elle sarkıntılık eden sapıkların başına gelen dayak. birkaç kez şahit oldum. başıma da geldi. çocukluk didişmeleri dışında kimseye fiske vurmamışları bile, çileden çıkartan olaylar vardır. sapıkla eşim birbirine girince, büyük bir zevkle adamın sırtına çantamı birkaç kez indirerek, buna ilaveten birkaç yumruk atmışlığım vardır. elimiz armut toplamıyor.

hayatımda kimseyle ağız dalaşı bile yapmadım ama bu başka bir şey. sarkıntılık, yarı tecavüzdür ve yakının yumruk darbeleri alırken, kenarda duramazsın. çanta deyip geçmeyin. çantanın içinde bir ben eksiktim. kütük gibiydi.
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 09.10.2009 00:55)
  10. bu bir fetiş türüdür. ve en son film örneği death proof'ta verilmiştir. aman diğim bu tarz uçuk şeylerden uzak durunuz.

hadi fantazi olsun diye iki tokat yemekten bişey olmaz.
    (ursus, 09.10.2009 01:11)
  11. (bkz: bdsm)
    (bkz: mistress)
    (bkz: köle)
    (sleeplessbeauty, 09.10.2009 21:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil