belki ilginizi çeker
  1. · bir erkeğin eczaneden doğum kontrol hapı alması
  2. · göte giren şemsiye açılmaz
  3. · bir erkeğin bakkaldan kadınbağı alması
gündem
  1. · aşk ı memnu
  2. · giyotine yolladılar gitmedim
  3. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  4. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  5. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  6. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  7. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  8. · profesör tripleri
  9. · coffee and cigarettes

bir kızın eczaneden prezervatif alması  

sayfa  / 2
  1. eczacı erkek ise suratının kızarıp bozarmasına sebep olan durumdur.
    (take me back, 13.06.2005 21:05)
  2. kızın niyetinin belli olduğu, kızın lezbiyen olmadığının ve bir partnerinin bulunduğunu gösteren durum.
    (tribal, 06.11.2005 11:18 ~ 25.12.2005 23:39)
  3. eczacı,kızın annesi veya babasıysa sonuçları vahim olabilecek eylemdir.
    (pis mındar, 16.07.2007 21:17)
  4. (joker, 16.07.2007 21:36)
  5. bir erkeğin eczaneden prezervatif alması kadar doğal olan eylem.söz konusu hastalıklardan ya da istenmeyen gebeliklerden korunmaksa iki taraf için de geçerli değil mi ki erkek suratında yavşak bir gülümsemeyle prezeratif alırken hatun kişi kızarıp bozarsın?kızarmakta ısrar eden ablalarımıza da yaparken de utanıyor musun sorusunu sormak boynumun borcudur.
    (kaptanınteknesinebendebinecem, 16.07.2007 22:07)
  6. kız: bi kutu prezervatif alabilir miyim?
    eczacı: bu bir teklif mi?
    kız: gulp!?!
    (ash ketchum, 16.07.2007 22:34)
  7. -bir kutu prezervatif lütfen
    -.........
    -pardon prezervatif alabilir miyim??
    -siz mi?
    -ben istediğime göre!!??
    -fakat siz kızsınız!!
    -yani
    -çükünüz yok ki sizin??
    -........!!!????
    (diazepam, 25.03.2008 18:21)
  8. böyle bir dünyaya çocuk getirmek istemeyen kızın gayet mantıklı eylemidir. ayrıca prezervatifi erkekten beklemeyen, kendi prezervatifini kendi alan kız için bir alkış istiyorum sayın seyirciler.
    (chev chelios, 25.03.2008 18:31)
  9. kızın parmağında yüzük yoksa ( ki evli olup da çıkaranlar istisnadır) ve "1 kutu" alıyorsa farklı boyutlar kazanabilecek eylem.
    (aberrant, 25.03.2008 19:07)
  10. erkeğin doğum kontrol hapı alması gibi bişey...
    daha vahimi ertesi gün hapı alması...
    (her telden çalarım, 22.07.2009 15:28)
  11. tecrübeyle sabittir ki, mümkün değildir. kızlara eczaneden prezervatif aldıramazsınız.
    (tembel hayvan, 22.07.2009 15:32)
  12. kızın rahat tavırlarını gören erkek eczacının daha da kızarıp bozarmasıyla fazlasıyla eğlenceli hale dönen eylem.
    "yahu adam ne diye utanıyorsun ki?! geç bu işleri kardeşim zahmet olmazsa" demek gelir içinizden.
    (filtre kahve ve bitter çikolata birlikteliği, 22.07.2009 15:35)
  13. "ben özgürüm, sadece özgürüm" özentiliğinden tutun da "kendi işimi kedim görürüm ooolum" a, oradan "vay kahpe"ye kadar uzanacak bir yelpazede incelenen davranış biçimi. ki açıkcası harbiden normal bir davranışken, sanki "adam iti ısırmııış"casına irdelenmesine kılım.

pay çıkaran adamlar için bir kızın eczaneden prezervatif alması aleni davettir. hı hı. oyş.

-eğer alınmayacaktıysa, onu oraya neden koydunuz?!?!?-
    (mevlüt şekeri hüznü, 22.07.2009 15:43)
  14. serbest seks savunucusu olup halen daha prezervatif denen gerekliliğin farkında olmayan angut erkeklerin çoğunlukta olduğunun göstergesidir. aferimdir, bravodur.
    (drummerlizard, 22.07.2009 15:49)
  15. korunmasız ilişkiye girmeyen kızdır. akıllıdır, zekidir, ve her türlü övgüyü hakedendir.
    (psişik, 22.07.2009 15:56)
  16. eczacıyla muhatap olmak yerine marketten almasını önerdiğimiz kızdır. prezervatifiin yanında fındıklı çikolatada alıyosa çok düşünceli kız olarak tabir bile edilebilir.
    (duygusalamaagresif, 22.07.2009 15:58)
  17. +afedersiniz bi paket prezervatif alabilir miyim?
    -tabi efendim, buyrun..
    +tsk ederim kolay gilsin
    -size de*
    (kendinenudist, 22.07.2009 16:06 ~ 16:55)
  18. eczacının erkek olmasıyla oluşan fantazi...

+ bir prezervatif lütfen
    - tabiki hangi çeşidinden olsun (rafa dönüünde gülümser sinsi sinsi bıyık altından)
    + walla ööle çeşidi çok önemli diil de xxl olsun yeter (gayet kendinden emin,gururlu)
    - xxl mı?.... (bir önüne bakar bir elindekine sonra bir daha bakar yıkılır yıkılır kendine lanet eder)
    ve latifin parasını almaz nedendir ki (bkz: iyilik yap iyilik bul)
    ama bilmez ki (bkz: ne kadar ekmek o kadar köfte)
    ama bilmez ki (bkz: allah dağına göre kar verir)
    ama bilmez ki (bkz: atı alan üsküdarı geçmiştir)
    ama bilmez ki (bkz: iş işten geçmiştir)
    ama bilmez ki (bkz: göte giren şemsiye açılmaz)..
    (sünnetçisayısı, 22.07.2009 16:22)
  19. hamilelik testi almasından daha iyidir fikrimce. destekliyoruz, aferin kızım.
    (charlienin dorduncu melegi, 22.07.2009 16:31)
  20. gayet doğal bir olaydır.

- prezervatif alabilir miyim acaba??
    - mskimsennmcık............................
    - efendim, ne dediniz?
    - ahlak erozyonu diyorum, kahpenin dölü!! sieeeee dükkandan!!
    - vay terli götlek....
    (karate schnitzel, 22.07.2009 16:52)
  21. prezervatif alarak kendisini " hamile " kalmaktan, erkek arkadaşını da " yapılmış en aptalca dalgınlık " listesine girmekten korumuştur.
    (v for vendetta, 22.07.2009 17:02)
  22. bir erkeğin parfümeriden ped alması olayının kadın versiyonu durumdur. gayet doğaldır. ancak kimsenin alan kişiyi doğal karşılamayacağı bir durumdur. toplumda öyle bir ahlak olgusu var ki; erkekler bile alırken renkten renge giriyor, tezgahın önünden 8 kere dolanıp en gaz halleriyle alabiliyor. işin pis tarafı ne biliyor musunuz?

+:bir kutu prezervatif alabilir miyim?
    -: aklından"bilmem alabilirsin her halde hehehehe". tabi hanımefendi.(çapkın bir bakış)
    +:çok naziksiniz.(bakışa karşılık gülümseme)
    -:neli olsun?(pis bir sırıtma ve arka tarafa davetkar bakışlar)
    +:sen belirle aslan parçası.(daveti kabul eder bir göz kırpması)
    muz aromalı prezervatif alınır tezgahtan, kapıya çıkılır,sağa sola bakılır, kapı kitlenip "camiye gittim, birazdan gelecem" yazısı asılır. sevinç kıkırdamalarıyla arka bölüme geçilir. eczacı kızı sıkıştırmış, öpmeye ve göğüslerini,kalçalarını okşamaya başlamıştır.dakikalarca öpüşülür. artık ereksiyonun zirvesindelerdir. birazdan kızımız;

+: abiii yeter ben şu muz aromalı kılıfımı küçük oyuncağıma takayımda, sende domalı ver,patlamak üzereyim.
    -: *nanı *kimmm

allah muhafaza, her prezervatif alan kızı (şahin görünümlü muratları) potansiyel seks objesi olarak görmeyin.
    (manofthegod, 22.07.2009 17:16)
  23. - bir prezervatif alabilir miyim?
    + tabi buyrun çeşitlerimiz burda.. (yaşlı dinazor eczacılardan)

+ kim bakalım bu şanslı delikanlı yavrum?
    - ..
    + tabi sevişin öpüp, koklaşın, sevmek sevilmek güzel şeydir..
    - ..
    +aman kızım ters ilişki falan isterse hemen itiraz et, öle gel sex shoptan bir şeyler alıp deneyelim derse hemen bırak..
    - oha..
    + öle kızım ayıp değil böyle şeyler utanma..
    - ..
    + dildom var.. sevişelim mi?
    (hocacevval, 22.07.2009 17:21)
  24. o prezervatifi kullanıcak adam yoksa hiç bir anlamı olmayan eylemdir..

(bkz: ayrılık)
    (bkz: depresyondaki kız)
    (suursuz, 24.07.2009 22:24)
  25. prezervatif alan kızları daha kararlı görmüşümdür.
    erkek çekingen, korkak ve sanki biri "höt" dese vazgeçecek bir edayla kasaya yaklaşırken; kız delikanlı gibi istediğini net ifade eder ve karşısındakine abuk subuk ima yapma fırsatını vermez.
    ben sadece prezervatif alamam mesela, yanına aspirin vermidon falan alırım, prezervatifi araya sıkıştırırım.
    (yannis, 24.07.2009 22:35)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil