belki ilginizi çeker
  1. · evli insanları arzulamak
gündem
  1. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  2. · babaların garip huyları
  3. · giyotine yolladılar gitmedim
  4. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  5. · aşk ı memnu
  6. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  7. · sözlük yazarlarının itirafları
  8. · alin
  9. · kadın affeder ama unutmaz

bir izdivaç manisi olarak johnny depp  

1. yaram var sözlük. gocunma hissi hiç bu kadar başgöstermemişti bende.
    debisi tavan yapmış bir nehir gibi çağlıyorum. içimde biriken alüvyondan, veli göçer
    8 tane beyazsaray inşa etmezse şerefsizim.

coni dip. adam değil bi kere. bi obje, belki bi eşya olabilir.
    ayak serçe parmağımın canına kasteden, sehpadan farkı yok nazarımda.
    kısa bi flasback yolculuğuyla bir coni, bir izdivaca nasıl mani olur görelim.

----- flashback-----

ems: eski müstakbel sevgili.
    jdvd: joe dalton vs dartagnan.

önbilgi: yıl 2003. sevgiliyle gidilmiş bir coni dip filmi sonrası.

ems: bi insan hem yakışıklı, hem de karizmatik olabilir mi yaa.
    jdvd: karizmatiklik tamam da. yakışıklı olduğumu pek düşünmüyorum.ehehee.
    ems: ben de düşünmüyorum zaten.
    jdvd: hıı? nee? hem yakışıklı hem karizmatik? noluyo lan burda. biz kimiz. sen kimden bahsediyon.
    ems: coni'deeenn.
    jdvd: vaayy şimdi coni mi oldu. mnskm nereye gidiyo lan bu ilişki.
    ems: ben sıkıldım gidiyorum.
    jdvd: anca gidersin..hahaayyt.

-----flashback -----

işbu diyaloğun bitişine müteakip, kıskanmadım tiksindim coni'den.
    izdivaç hayallerim suya düştü. sorun, o vakitler benim kıt kanaat akılla geçinmem değil.
    sorun, eski müstakbel sevgilimin popüler kültürün neferlerinden birine iltifatlar
    sıralaması da değil. ham gay'miş diyolar. sorun başka. coni sen haksızsın ibne.

lisede yaptığım hayvanlıklar silsilesine, senin ağzını burnunu kırıp, bir yenisini daha eklemeyi
    o kadar çok istedim ki. sana kallavi küfürler biriktiriyordum trigonometri defterimde,
    ama sen yoktun. okyanus aşırı bi ülkede yaşamanın avantajlarını kullanıyordun.
    aferin sana göt lalesi.

ulan daha geçen gün, benim etliye sütlüye karışmayan canım anam bile,
    bunu televizyonda gördü de, "ayy ne yakışıklı oğlan" dedi. ölüyüm emi.
    artık ciddi ciddi sözlükten birilerinin bana kamera şakası yaptığını düşünüyorum.
    32 dişimi göstererekten gülücükler saçıp, sağa sola el sallamaktan çok sıkıldım.
    paranoyak oldum. olm yapmayın lan! coni sen de siktir çık hayatımdan.

ümüğünü sıkmak istediğim ünlüler sıralamasında, senelerdir zirvede olman gerçekten manidar.
    hatrı sayılır bi başarı bu. inkar edemem. ama bu sikik başlığın faturasını da sana kesmekten,
    zerre hicap duymuyorum. bilesin.

coni seni sevmiyorum. çünküturgay şerengibi kocaman kafan var.
    turgay abiyi severim ama. o başka. o berlin panteri.

isviçreli bilim adamlarının böylesi önemli bi mevzuyu es geçmelerini de yadırgadım açıkcası.
    fırsattan istifade bi araştırma yaptım. pilot bölge olarak bizim öğrenci evini seçtim.
    ev dediğime bakmayın. tamamen binanın yaşına hürmeten bi yakıştırma bu.
    dışardan bakıldığında evi andırdığı doğrudur evet. ama içerden... yer yer organik bulgulara
    rastlamak mümkün. hatta salonun ortasında, küçük çaplı biperi bacası oluşumu bile
    gözlemledim. ilginç. araştırmanın sonuçları çok çarpıcı. buna göre;
    ülkemizdeki her 4 ilişkiden 1'i coni dip kaynaklı sebeplerden ötürü bitiyor.
    ispat edebilirim. bütünüyle bilimsel bir çalışma bu.

soru: izdivaç hayalleri kurduğunuz kız arkadaşınızdan, ne sebeple ayrıldınız?

denek öğrenci 1: beni param için sevmiş.

denek öğrenci 2: kısfmet.

denek öğrenci 3: kız mı? bu nasırlanmış ellerin bir anlamı olmalı.

denek öğrenci 4*: coni dip.

bakın gördünüz mü? teşekkürler bilim.

dünyanın bütün coni dip sevmeyenleri, can havliyle birleşin.

(bkz: bayilikler verilecektir)
    (joe dalton vs dartagnan, 06.05.2009 21:21 ~ 21:26)
  2. her şey kız tarafının her coni dip in her filmini izleyişinde ya da gazete, dergi vs tarzı şeylerde gördüğünde verdiği tepkilerle başlar.. erkek tarafı belki ilk başlarda umursamaz. sornasında da dayanılmaz bir hal almaya başladığını düşünür. düşündükçe coni dip in tuzağına çoktan düşmüş olur.. '' nerden çıktı bu be ? '' , '' ağzını burnunu kırayımda o beğenilen burnuna bir daha bakamasınlar... '' ya da daha çılgın fantazilerle dolu cümleler kurulur. misal verecek olursak; '' gözlerini beğenmişti demi senin ????!!!'+%^'%&+&^^+ haaa ?? gözlerini beğenmişti demi senin ??!^%&&+&+^ '' nidalarıyla gözlerini tirbuşon ile oyma işlemini gerçekleştirme hayalleride kurabilir. bu da kız tarafından dolayı sevgili aktörümüzün bazı erkeklerce nefret edilme sebebi olabilir bazen

erkeklerin coni dip e olan ilgisi ise farklı sonuçlar doğurabilir o yüzden;

(bkz: ben bilmem beyim bilir)
    (kazein, 06.05.2009 22:52)
  3. esra erol hanımefendinin güzide tv proğramında tam kendinize uygun bir bayan aday görüp izdive olabilmek amacıyla telefona sarılmanızın hemen akabinde johnny depp in yayına bağlanıp söz konusu hanımefendiye evlenme teklif etmesi sonucu ortaya çıkabilecek bir durum.

''johnny depp lan bu ne işi var esra erol la izdivaçta?'' demeyin. gönül bu ferman dinlemez. hem evi var, arabası var, walt disney sigortasını da yatırıyosa bence ideal damat adayı.
    (adrian, 16.05.2009 18:12 ~ 18:25)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil